Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ż mam teraz swój(zwykłą ziaję z kwasem mlekowym),nie uczula mnie,dlatego mi służy,i jeszcze mam k z soraya dla kobiet w ciąży i w okresie połogu....i jestem z nich zadowolona,wiec zastanawiam się czy kupować,tym bardziej,że tutaj nie ma,więc znow musiałabym angażować najbliższych,a nie chcę być wiecznie od nich uzależniona....
Maja,daj znać czy u cb wszystko ok,bo miałaś te cholerne bóle???!!!!! -
Jestem kobitki! Polezalam troche i jest troche lepiej ale musze sie jednak oszczedzac.
Pochwale sie wam,że już mam wózeczek w domu.Dzisiaj odebralismy
Ja nic nie zamawiałam z H&M. a tak z ciekawosci,to ile biora za przesyłke?
Żeby nie było,że nic nie kupiłam to kupiłam cały karton lego od chrzesniaka hehe Ubilismy interes przez neta.Teraz musze je przewiezc z Niemiec do Polski a potem do Norwegiikafabi lubi tę wiadomość
-
Kofane jesteście
Lego wziełam,bo lubie układać a mój chrzesniak by sprzedał za pare groszy a ma naprawde fajne zestawy i duzy karton chyba z 5 kg. Moje dziewczyny powiedziały,że tez by sobie poukładały he.
Ja to większość zabawek zawsze dla siebie kupuje niż dla dzieci.Pamiętam jak moje dziewczyny dostawały jajka z niespodzianka,to ja pierwsza zawsze byłam do złożenia zabawek hahhahaderii84 lubi tę wiadomość
-
Co do zakupów z H&M to mi sie nie opłaca kupowac przez neta,bo mam u siebie te sklepy i moge iść obejrzeć i zaoszczedzic na przesyłce.
Kafabi jesli to było do mnie skad jestem z Polski,to ja pochodze z zachodniopomorskiego ok.80km od Szczecina.Bede zamawiala jutro bilety tesciowej i bratowej na swieta,to zamowie sobie więcej bagaży i mi cos przywioza no i znajomy ma jechac autem na swieta i bedzie przejezdal przez miasto w którym mieszka mój brat,to tez mi torbe z rzeczami zabierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 21:44
kafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
Maja to zapraszam do mnie u mnie tego tyle ,że juz zakomunikowałam każdemu,że Fabian na gwiazdkę wiecej lego nie przyjmuje !!! on by cos sobie wybrał , ale ja mowie definitywnie nie !! zaraz male dziecko bedzie a te gówna się walaja wszędzie. Wczoraj wpadłam w szał, bo znosi jakies remizy strażackie, komisariaty i zalega to pozniej w salonie !!Wiec kopłam, aż się posypała połowa w drobny mak, ale migiem zebrane było nawet mu ojciec pomagał ze strachu
derii84 lubi tę wiadomość
-
Kuzwa spac nie moge,bo mam reumatyzm w lewej nodze i wogole nie moge spac na lewym boku bo mnie wszystko ciagnie i boli.wrrrrr
-
Dziendobly
Widzę,ze ktoś tu walczy ze wszystkim wokół,ale nie ze snem??
Mam nadzieję,ze później już zasnelas Maja.
My znowu standardowa noc,Tymek koło mnie,mąż poszedł do niego,żadne z nas nie miało siły się z nim kłócić,ale Młody poznał juz smak kary,nie mógł włączyć bajki....jest załamany
Olaf też się obraził,w nocy spokojny,rano też,pewniej do 10 się nie odezwie zacznę panikowac
Zbieramy się do szkoły,buziaki -
Usnełam ok.4.30. Myślałam,że już wścieklizy dostane.Moj mały też wojował pół nocy i dosyć mocno,że aż bolało.
derii moj brzdąć już ze 2 dni się nie odzywał w nocy ale za to dzisiaj w 3 noc dał popalic.derii84 lubi tę wiadomość
-
dzień doberek
Maja u mnie to standard i już się przyzwyczaiłam Dlatego spać chodzę bliżej 1ej, bo wczesniej nie ma sensu, bo i tak bym się obudziła. Nienawidze tej bezsenność, człowiek chce spać , a nie może Dlatego dosypiam w dzien i ciesze sie,że mam taką możliwość
derii84 lubi tę wiadomość
-
dzień doberek
Maja u mnie to standard i już się przyzwyczaiłam Dlatego spać chodzę bliżej 1ej, bo wczesniej nie ma sensu, bo i tak bym się obudziła. Nienawidze tej bezsenność, człowiek chce spać , a nie może Dlatego dosypiam w dzien i ciesze sie,że mam taką możliwość
-
Ja moge spać tylko na prawym boku,bo jak sie przekrece na lewy,to zaraz mnie wszystko ciagnie i boli brzuch no i maly/mała się budzi. Spanie na prawym boku,to jeszcze pół biedy w porównaniu z reumatyzmem.To mnie najgorzej doprowadza do szału i spac nie daje.