Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A właśnie,że was zdziwie,bo dzisiaj jeszcze nic nie zamówiłam hehe.
Ale mam w planach,rożek,pieluchy tetrowe,termometr,laktator i dużo innych rzeczy
derii84 lubi tę wiadomość
-
Maja dołączam się do postu Kafabi,by co,bo wszystko na allegro zamawiałam.
Kafabi to już wiem,dlaczego spać nie możesz,bo Ty wyczekiwałaś tego tygodnia hi hi :GRARULUJĘ!!!
ja dopiero jutro zaczne 28 tydzień,a Olaf będzie miał 27
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:02
kafabi lubi tę wiadomość
-
Witam z rana!
Ja dopiero jem sniadanko.Za oknem jak zwykle szaro.Jeszcze nic takiego nie upatrzyłam na allegro,bo jakbym smiała nie zasięgnąc najpierw opini forumowych ciotek
Jutro mam w planach ikee ale czekam na telefon od znajomego czy bedzie mial czas,żeby nam pojechac wszystko przywiezc.
derii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam pranie i tak mi pachnie w całym domu,bo w kiwi maja nowy płyn do płukania Lenor i to jest u nich nowosc a w Polsce,to juz kupe lat mamy. Przetestowalam chyba ich wszystkie płyny ale Lenor przebija wszystkie
-
Jest w pomarańczowej,lekki pastelowy brzoskwiniowy kolor??? o ten pytasz Kafabi??
Moim faworytem jest jednak żółty Lenor i był Lenor w ciemnej zielonej butelce,ale już go nie produkują
Także my mamy żółty,tzn w tej chwili fiolet i uwaga,nie polecam,tak na przyszłość!!!!
Aha wyszedł nowy zapach pod nazwą Magnolia,jest cudny,niestety miałam tylko jedną butelke,gdybym wiedziała,że tak pachnieć będzie po praniu,wzięłabym go więcej,a nie ten fioletowy

Ale dobrze,że się odezwałaś i z Wami wszystko wporzadku