Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A właśnie,że was zdziwie,bo dzisiaj jeszcze nic nie zamówiłam hehe.
Ale mam w planach,rożek,pieluchy tetrowe,termometr,laktator i dużo innych rzeczyderii84 lubi tę wiadomość
-
Maja dołączam się do postu Kafabi,by co,bo wszystko na allegro zamawiałam.
Kafabi to już wiem,dlaczego spać nie możesz,bo Ty wyczekiwałaś tego tygodnia hi hi :GRARULUJĘ!!!
ja dopiero jutro zaczne 28 tydzień,a Olaf będzie miał 27Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 09:02
kafabi lubi tę wiadomość
-
Witam z rana!
Ja dopiero jem sniadanko.Za oknem jak zwykle szaro.Jeszcze nic takiego nie upatrzyłam na allegro,bo jakbym smiała nie zasięgnąc najpierw opini forumowych ciotek
Jutro mam w planach ikee ale czekam na telefon od znajomego czy bedzie mial czas,żeby nam pojechac wszystko przywiezc.derii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam pranie i tak mi pachnie w całym domu,bo w kiwi maja nowy płyn do płukania Lenor i to jest u nich nowosc a w Polsce,to juz kupe lat mamy. Przetestowalam chyba ich wszystkie płyny ale Lenor przebija wszystkie
-
Jest w pomarańczowej,lekki pastelowy brzoskwiniowy kolor??? o ten pytasz Kafabi??
Moim faworytem jest jednak żółty Lenor i był Lenor w ciemnej zielonej butelce,ale już go nie produkują
Także my mamy żółty,tzn w tej chwili fiolet i uwaga,nie polecam,tak na przyszłość!!!!
Aha wyszedł nowy zapach pod nazwą Magnolia,jest cudny,niestety miałam tylko jedną butelke,gdybym wiedziała,że tak pachnieć będzie po praniu,wzięłabym go więcej,a nie ten fioletowy