Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam pomidorowa 2 dni temu.
A jak robisz te nalesniki tzn.jaki farsz do srodka? Pieczarki i ser żółty? Mam wszystkie skladniki,to moze tez bym zrobila
-
U mnie padało wczesniej , ale wszystko się roztapiało, bo na dworze 2 st. Ale nie ukrywam,że coś spadnie konkretnego i jakiś mały minusik w temperaturze bedzie
Maja pieczarki duszę najpierw żeby mięciutkie byly i przyprawiam, pózniej je kladę na naleśnika,sera dodaję i zawijamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 12:11
-
oj jaki deserek.Mniam
Ja na obiadek zrobiłam nalesniki ze szpinakiem,pieczarkami i serem żółtym.Mam nadzieje,że będzie smakowało domownikom.
derii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Na imię mam Kamila, mieszkam w Oslo. To jest moja druga ciąża, niestety zagrożona...Jestem w 10 tc. Mam juz jednego fantastycznego synka, teraz czekamy na następnego dzidziusia. Mam tylko nadzieje, ze donoszę ta ciąże... Jeśli ktoś ma pytania odnośnie opieki ciężarnych tu w Norwegii niech śmiało pyta, chętnie służę pomocą i informacją! Pozdrawiam serdecznie
kafabi, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
SummerDay -
No i przygotowujemy się powolutku do świąt - będą bałwanki
Witaj summer day moja imienniczko :)Super, że do Nas dołączyłaś. Myślę,że szczęśliwie donosisz ciążę i wszystko będzie wporządku O Opiekę nie pytam , bo na własnej skórze przekonuje się,że opieka jest do du..., ale w szpitalach już poród i okres poporodowy koleżanki się zachwycają. Zobaczymy jak to będzie u mnie Ile pierworodny na lat !?
derii84 lubi tę wiadomość
-
Witaj Kamilka i się rozgość.
Ja też jestem z Oslo
W jakim wieku masz synka?
Ja sie zdrzemnełam po obiedzie,bo mnie zmuliło a teraz bede zamawiala tesciowej i bratowej bilety na swieta no i rzeczy na allegro dla maluszka.derii84 lubi tę wiadomość