Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
i co tam kobitki porabiacie? Ja pospalam troszke wiec pewnie troszke dzisiaj pisiedze i może pobuszuje po allegro ale za bardzo mi sie nie chce.Moze cos w tv obejrze.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Powiedzcie mi czy ktores z tych bralyscie na gardło ?
http://www.apotek1.no/produkter/fribol-sukkerfrie-drops-host-hals-sterk-60g-902353p
http://www.apotek1.no/produkter/fribol-sukkerfrie-drops-host-hals-sitron-60g-903236p
http://www.apotek1.no/produkter/fribol-sukkerfrie-drops-host-hals-junior-60g-902981p
Potrzebuje cos na gardło co moze brac kobieta w ciazy
tam niby pisze ze jest dozwolone dla ciezarnych ale czy faktycznie nie zaszkodza dziecku ? -
niestety usia nie pomogę
Najbezpieczniej będzie,jak zapytasz w aptece,lub zadzwonisz do swojego fastlege:)
Dzień dobry
Jestem w znakomitym humorze,zrobiłam sobie w domu test obiążenia glukozą,i wg mnie i tych norm co znam,wyniki są prawidłowe :)Bardzo mnie to cieszy
Jakie plany na dzisiaj,u mnie będzie leniuchowanie...chociaż pączki bym zjadła a to trzeba zrobić samemu -
Witam z rana!
Ja już po sniadanku i po cieście.Obżarłam się jak zwykle.
Teraz troche leniuchuje i w miedzy czasie robie pranko,bo potem jade ze starsza córka do IKEI i aż się boje co tam nakupuje hehe
Maleństwo od rana buszuje w swoim mieszkanku.
Dzisiaj nad ranem złapał mnie skurcz w dwóch łydkach,że aż jęczałam z bólu i wystraszyłam męża,bo myślał,że zaczynam rodzićderii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Kurde ucho mnie boli.Już ponad tydzien mnie pobolewało ale tylko czasami i jak bylam na wizycie to lekarka mi sprawdziła przy okazji i mowila,ze wszystko ok i nic nie widzi a teraz mnie juz rozbolało na dobre.Jeszcze nie tak mocno ale boli mnie cały czas więc chyba dopiero się coś wykluwa wrr.Zawsze coś się musi przypałętać.
-
Maja to musiałas faktycznie mocno krzyczeć z bólu hihi. Życzę udanych zakupów,nie strac wszystkich pieniędzy
Przyznam się wam,ze przed chwilą się rozplakalam jak dziecko i to o nic,bo chciałam placki ziemniaczane dzisiaj na obiad a mąż powiedział nie.Nie wiem co się stało,pamiętam ze powiedziałamiż oostatnio moje potrzeby są nieważne i się rozplakalam.Poszłam do sypialni i przeszlochalam pół godziny.
Pewnie hormony zrobiły swoje,biedny mąż się przejął,ale chyba rozumie,bo zapytał czy to w końcu ten dzień płaczkowy.....poniosło mnie i to fest -
No chyba raczej nic nie kupie,bo ewakuowali cala Ikee.Stoimy na dworze.Cos sie stalo ale nie wiemy co i czy bedziemy mogli znowu wejsc.
-
Ból ucha potrafi być dokuczliwy i to bardzo. Maja,pociesz się tym,ze jesteś na chorobowgm i w każdej chwili możesz pojechać,wybrać i kupic,a najwyżej ktoś to odbierze. Nie denerwuj się
A ja z tego wszystkiego zapomniałam,ze my 28 tydzien zaczynamy właśnie dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 14:34
-
Derii nie przejmuj się ja też mam fazy i płaczę...hormony
Maja to niefajnie, że taki numer wykręcili. Myślę,że już wszystko jest dobrze i mogliście rzucić się w wir zakupów
Usia proponuję spytać w aptece które tabletki mogłabyś użyć
derii84, usia89 lubią tę wiadomość
-
Kochane wróciłam z Ikei. Troche tam się zasiedziałam,bo musialam czekac na transport.
Ewakuacja była z powodu fałszywego pożaru i na szczescie mogliśmy wrócić z powrotem.
Nie zaszalałam za mocno.Kupiłam komode ale oczywiscie nie było takiego koloru jak chciałam więc musiałam wziąść białą.Dla maleństwa kupiłam tylko podkłady na materac z ceratka od spodu i małą zwykła podusie.Nie było nic ciekawego.Pare pierdół do domu jeszcze wziełam.Najbardziej zależało mi na komodzie.
Nie nadaje się juz na takie długie wycieczki do Ikei.
derii jak tam humorek,poprawił się troszke?derii84 lubi tę wiadomość
-
Fotosiki bede pózniej
Za tydzień może pomalujemy kącik gdzie będzie stało łóżeczko. Pomysł w paski chcę zgapić od kafabi jak nie ma nic przeciwko,bo bardzo mi sie podoba jak ona ma zrobionederii84, kafabi lubią tę wiadomość