Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie sie kobitki dzisiaj podziewacie?
U mnie dzisiaj składanie komody,likwidacja biurka,bo na miejscu biurka będzie stało pózniej łóżeczko i robimy takie tam małe przemeblowanko.Malowanie ścian będzie jednak za 2 tyg.bo mój slubny za tydzień idzie na Julebor.
U nas dzisiaj jak zwykle,szaro i buro.Ja sobie siedze i odpoczywam a mąż w kuchni robi obiadekkafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
Witam popołudniowo
Rano miałam bóle brzucha, więc troszke pobyczyłam się na sofie. Pózniej złożyłam stolik pod lampkę, powiesiałam zasłonki w pokoju maluszka Prawie wszystko już mam gotowe,ale niech się za szybko nie spieszy do wyjścia. Jeszcze zdąży mamusie zobaczyć :p
Fabianek ma dzisiaj kolezankę w odwiedzinach.Miło, nikt mi na garbie nie siedzi. Upiekli pepper kake, wiec mamusia miała sie czym obzerać.derii84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny....
U mnie emocjonalna kicha,no ale muszę się wziąć w garść.
Może poproszę męża o to,żeby zniósł te lozeczko ze strychu i będziemy je składać,może tym humor mi sie poprawi??
Miałam pójść na sernik,ale niestety humor mam do dupy,także nie chce nikomu niedzieli psuć
Maja to pamiętaj o zdj kącika.
Kafabi mam nadzieję,ze u Ciebie samopoczucie lepsze jak rano??
Ubranka to już mam wyprane i poprasowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2014, 16:55
-
Kobitki nie smutasić mi się tu.Ja jestem dzisiaj śpiąca przez tą pogode.
Kafabi ja planuje wyprac ciuszki w styczniu.Narazie nie mam ich dużo więc nawet nie mam co prac.kafabi lubi tę wiadomość
-
Kochana z dziećmi to tak bywa raz są wzloty raz upadki.Nie chce Cie martwić ale najgorzej będzie w wieku dojrzewania.Ja też nieraz mam wrażenie,ze może coś zle robie albo zle postepuje i ucze moje dziewczyny ale jak patrze na niektóre koleżanki jaki mają kontakt ze swoimi dziećmi,to mysle,że nie jestem taką złą matka. Nie ma idealnych rodziców tak samo i idealnych dzieci.
Ja co chwile dzisiaj coś podjadam,że chyba zaraz pękne. -
No ja też bym chciała już styczeń.Jak powkładałam te pare ciuszków do komody,to tak fajnie sie na te ciuszki patrzy i troche tak dziwnie,bo już dawno nie mielismy takiego malucha w domu. Już bym chciała,żeby juz był z nami
Ja zjadłam właśnie chlebek z pasta z tuńczyka i oglądam Master chefa.derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja też spałam z przerwami i też na szczescie nic mnie nie bolalo ale miałam straszną chrapke na męża i musiałam go troche zmolestowac nad ranem zanim wyszedł do pracy hihi.
Ja już po sniadanku.Za oknem ponuro i deszczowo.Ja chce już słońcaaaaa.derii84 lubi tę wiadomość
-
Hihi,Majka ty zboczuchu ale Ci zazdroszczę takiego natchnienia do seksu
Mój mąż byłby zachwycony z takiego ataku
U nas ponuro jest,deszczyk kropi,a ja posiedziałam na skype i z rodzicami porozmawiałam
Samopoczucie mam nawet dobre,mam nadzieję,że mój Tymoteuszowy troll nie popsuje mi humorku,jak ze szkoły wroci -
Witam
U nas noce bez zmian, a nawet powiem,że jest gorzej niż było
Dzisiaj słoneczko wyszło po 2 miesiącach pogody do du..., aż człowiekowi chce się żyć :)Miałam ciuszki poprać, ale mi się nie chce, w grudniu prawdopodobnie zacznę wszystko prać i prasować -
Co tam kobitki porabiałyście dzisiaj
Ja dzisiaj odebralam paczke z vitusapotek
Jutro ide po paczke z Apotek1kafabi, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki,
Ale fajne są te paki,odbiore po 10tym
Jestem najedzona kasza manna z cynamonem,należy nam sie z Olafem taka rozkosz;-) a widzę,ze małemu smakowalo,brzuchol faluje
Zjadłabym jeszcze coś,ale niestety nie chcę mieć 20 kg do przodu,więc sie przemecze -
Maja a jak odbierałas tą paczkę to musiałaś mieć karteczke wydrukowaną z emaila i podpisaną !?
Derii uwielbiam kaszę mannę i często z Oliwią jadamy, ale z cynamonem jeszcze nie próbowałyśmy. Mam risgrøt w lodowce, więc sobie jutro zjem z cynamonem i cukremderii84 lubi tę wiadomość
-
Tak poszłam z kartka wydrukowana ale jej nie podpisalam i mi nic nie mowili,ze mam podpisac.
Ja nagotowałam dzisiaj kapuśniaku i nie mogłam sie nim najeśc. Myślałam,że na pare dni wystarczy a tu jeszcze jutro i już bedzie po zupieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:31
derii84 lubi tę wiadomość
-
Brałyście może te witaminy co sa u mnie na zdjeciu z apteki?
Ja mam prawie jeszcze cale 2 opakowania w domu i nie moge ich brac,bo sa takie duze i na sam widok miałam odruchy wymiotne więc przestalam je brac.