Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi, ja będę kazała mężowi do Was pisać albo będę pisała sms do Froggie i ona będzie przekazywać
Wiecie co, mam nadzieję, że to co się działo wczoraj z Kitają, to odsyłanie, ignorowanie... że to tylko przypadek i że w innych szpitalach jest inaczej... -
Opowiedziałam położnej tą historię i pytam co ja mam robić jak mi tak zaczną wody odchodzić, powiedziała, że odrazu do szpitala dzwonić i jechać, że trzeba wtedy uważać na infekcje. I po prostu biedna Kitaja źle trafiła ... a mnie raczej do domu nie odeślą.
Ciśnienie jeszcze wyższe 136/96, kazała mi przyjść w poniedziałek i dzwonić w razie co w weekend, ona się boi tego zatrucia ciążowego, tylko, że ja nie mam żadnych innych objawów, nic nie jestem spuchnięta, mocz ok, żadnego bólu głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:36
-
Cynnia poproszę przepis na chlebek
Kafabi będziemy dawać znaćja na pewno
Marti no jakby Ciebie odesłali do domu to byłby już szczyt chamstwa. Co do ciśnienia, dobrze jakbyś miała ciśnieniomierz i mogła mierzyć sama tak dla własnego świętego spokoju.
Kitaja kochana mam nadzieje, że wszystko dobrze i Jasiek jest już na świecie a Ty sobie odpoczywasz!
Patrze za okno na ten leżący śnieg, oglądam w tv świąteczne reklamy i jakoś mi się tak błogo robia zarazem dopada mnie przerażenie.... bo za chwile ja będę jechać do szpitala