Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi, ja będę kazała mężowi do Was pisać albo będę pisała sms do Froggie i ona będzie przekazywać

Wiecie co, mam nadzieję, że to co się działo wczoraj z Kitają, to odsyłanie, ignorowanie... że to tylko przypadek i że w innych szpitalach jest inaczej... -
Opowiedziałam położnej tą historię i pytam co ja mam robić jak mi tak zaczną wody odchodzić, powiedziała, że odrazu do szpitala dzwonić i jechać, że trzeba wtedy uważać na infekcje. I po prostu biedna Kitaja źle trafiła ... a mnie raczej do domu nie odeślą.
Ciśnienie jeszcze wyższe 136/96, kazała mi przyjść w poniedziałek i dzwonić w razie co w weekend, ona się boi tego zatrucia ciążowego, tylko, że ja nie mam żadnych innych objawów, nic nie jestem spuchnięta, mocz ok, żadnego bólu głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 14:36

-
Cynnia poproszę przepis na chlebek

Kafabi będziemy dawać znać
ja na pewno 
Marti no jakby Ciebie odesłali do domu to byłby już szczyt chamstwa. Co do ciśnienia, dobrze jakbyś miała ciśnieniomierz i mogła mierzyć sama tak dla własnego świętego spokoju.
Kitaja kochana mam nadzieje, że wszystko dobrze i Jasiek jest już na świecie a Ty sobie odpoczywasz!
Patrze za okno na ten leżący śnieg, oglądam w tv świąteczne reklamy i jakoś mi się tak błogo robi
a zarazem dopada mnie przerażenie.... bo za chwile ja będę jechać do szpitala

Ale tak ja bidule odsylali, ze czlowiek glupieje .... Dziewczyny ja Was prosze dawac nsm znak nawet przez kogos jak cos sie bedzie dziac , bo osiwieje hehe

jeszcze raz napisze chyba ... Nie wiem sama z tego wszystkiego

My już wiemy co nas czeka.