Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A i Dziewczyny ważna rzecz. Jak używacie olejków jako balsamów do pielęgnacji to najlepiej robić to po kąpieli na mokra skórę. Ciepła woda otwiera pory w skórze i one po kąpieli są otwarte jeszcze ok. 3 minut i wtedy najlepiej się wchłaniają różnego rodzaju preparaty. Potem osuszamy skórę ręcznikiem.
Cynnia lubi tę wiadomość
-
Miuu ten co wrzuciłas to ja tez go do gotowania używam, jakoś sie nie odważyłam nim posmarować zwłaszcza ze pod pokrywką nie miał folii ochronnej i to mi podpadło.
Tez kupie teraz ten z Life.
Froggie, dzieki za info odnosnie Organique. Czasem to co drogie nie znaczy lepsze. Ja generalnie mało kosmetyków używam tylko jakieś maski i krem na codzień. Staram sie tez zwracać uwagę na skład.
Jeśli chodzi o zdrowe odżywianie to moj mąż sie bardzo tym interesuje. Zakazuje nam jedzenia przetworzonych produktów. Ostatnio ma jakiegoś nowego guru od jedzenia i wymyślił ze bedziemy sami mielić jakieś ziarna i jesc tą mieszankęchociaz ja jestem ostrożna w eksperymentowaniu podczas ciąży
-
Miuu, ja dzięki Froggi z resztą zaczęłam używać na skórę i póki co brzuszek trzyma się pięknie
zero rozstępów, nic nie ciągnie, nie swędzi
zobaczymy za 3 miesiące co z tego będzie ale póki co skóra czuje się lepiej niz po kremach czy balsamach..
-
Super, że sprawa oleju kokosowego się rozwiązała, tez dzis szukałam czegoś w norweskich sklepach.
Chyba ich powaliło, że Kitaja znów odesłana do domu, bidulka tez czytałam jej wpis na listopadowkach. Jeszcze mogłabym zrozumieć, że są tylko jakieś słabe skurcze, ale odsylac z wodami, które Sącza się już prawie dobę ?!
Liczę na to, że mnie nikt nie odesla ze względu na odległość. -
Dziewczyny nie życzę nikomu byście przechodziły przez to co ja ! To jest poprostu nie humanitarne !!! Odesłali mnie do domu bo za słabe skurcze,miejsc nie maja w avd,zrobili crp z krwi,kazali przyjechać o 8:30 i bedą jakiś balonik wsadzać , i z tym oczywiście spowrotem do domu ! Od 00:30 męczą mnie skurcze najpierw były znośne ale teraz to juz mnie skręca ! Dzwoniłam na szpital ze mam skurcze 5-8min a oni do mnie ze musza być od 3-5 min ! Jak przychodzi moment skurczu to jest to coś okropnego! Rycze bo juz nie mam siły i boje sie nie czuje sie bezpiecznie,wiem ze poród boli ale chciałam by było to w miarę miłe wspomnienie a jak narazie towarzyszy mi strach i pozostawienie samej sobie ;-( gdybym mogła to jeszcze dziś wsiadłbym do samolotu
nie mam wód płodowych,mam skurcze takie ze juz wiem co to znaczy " gryźć parapet " a Ci mi każą czekać... Bo miejsc nie maja ...
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witajcie
Giaanna u nas tez proszy snieg
Ja olej mam taki sam jak Pianistka
Kitaja bidulko Nasza, ja kciuki dalej trzynam i oby Jasiu wyszedl jak najszybciej i wynagrodzil Tobie wszystko co przeszlas teraz:-* zapomnisz o wszystkim szybko !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 07:46
-
kafabi wrote:Kochana ja ostatni tydzien i jeszce młoda daje w kość bo chora
Dobrze ,że ja jeszcze jestem bo nie wiem jak to by było z tatusiem
Od poniedziałku startuje !!!
To trzymam kciuki !I zdrówka życzę Oliwce, a Fabianek zdrowy ?
kafabi lubi tę wiadomość