Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewuszki
Kafabi pewnie jest mocno zajęta przygotowaniem do Świat,zapewne się odezwie:-)
Mam nadzieję,ze się oblowimy,bo nie mam żadnych ozdób(prócz obrusow),choinkę trzeba będzie kupić,na Szwecji coś do jedzenia,i prezenty. Myślimy tylko o Tymku i Kai,ale tak się zastanawiam,ze dla siostry męża i jej męża też powinniśmy coś kupić. Z tym ze oni są strasznie wybrednikafabi lubi tę wiadomość
-
Witam
Zaginęłam w akcji , ale już jestem
Myszka te koszyki wiklinowe to są w jasnym różu tutaj link http://allegro.pl/wyprzedaz-kosze-kosz-wiklinowy-roz-koszyk-s-maly-i4840869080.html zawsze mozesz napisac do sprzedawcy czy są niebieskie, bo wiem,że kiedyś były co do komody to ja wzięłabym ta pierwszą, bo więcej wejdzie ciuszków :)Ja w pierwszej ciąży również bardzo chciałam dziewczynkę(aż wręcz obsesja to moja była,innej obcji nie brałam do łba),a trafił mi się chłopak , przyznam się, że po USG płakałam ze 3 dni, ale teraz to mój najukochańszy synuś
Mam problemy z opuchlizną, spuchłam na nogach i dłoniach,że żadnej kostki nie widać W nocy nie śpię za dużo, bo kłopoty mam z zapaleniem cieśni nadgarstków i ból jest przeokrutny aż po łokcie , często czucia nie mam w dłoniach Masakra jakaś ...a tak poza tym to zaraz świeta, więc w miedzy czasie wystrajam wnętrza, chociaz wtedy nie myslę o bóluderii84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
My już po niedzielnym sniadanku,mężuś zrobił jajecznice na maselku z cebulka,a ja do tego kanapki z serem,pomidorem i ogorkiem....pychota.
Noc taka sobie,plecy z biodrem doskwierają
Dzisiaj w planie do zrobienia tylko drugie danie i totalne poświęcenie się sofie he he.
Pogoda dość ładna,poza tym,ze zimno,ale promienie się przebijają przez chmurki.
Olafus delikatnie puka,wczoraj miałam okazję wyczuć jego czkawke w końcu.
Mam pytanko,czy jak ktoras z was się uderzy i powstaje siniak też długo go macie,moje dwa już są długo,jeden ponad 4 tyg,a drugi ponad dwa. I nie mają zamiaru zejść -
Ja też już po sniadanku podanym przez starszą córke. Siedze i ogladam Akademie Pana Kleksa
Dzisiaj na obiadej męzuś będzie robił spagetti a ja chyba skrece jakies szybkie ciasto z brzoskwiniami,bo pózniej mają wpaść znajomi na kawke.
Ja ostatnio też się czuje tak sobie,wszystko mnie boli,chodzic za długo nie moge,leżec też nie bo potem wstac nie mogę tak mnie kręgosłup boli no i brzuch zaczął mi się znowu napinać ehhh aby do lutego.
co do siniaków,to wystarczy,że sie lekko uderze i zaraz mi wyskakuja ale chyba aż tak długo to ich nie mam.
Kurde u mnie juz 10,5 kg na plusie. Rosnie ostatnio waga,ze szok no i zaczynam być głodna w nocy że w drodze do toalety musze co nie co przekąsić wrrr -
Dziękuję,uwaga bo się zaczerwienię
Nie dawno byłam z Tymkiem na ospaleniu światełek na choince,ale zmarzłam....o czapc pomyślałam,ale o rękawiczkach już nie i teraz mam dłonie granatowo-fioletowe...głupek ze mnie straszny,a dziecko ściagalam,ubierz to,ubierz tamto
Teraz relaksik znowu po niedzielnym obiadku -
witam się wieczorową porą
Derii super wygladasz, no i te cycochy Siniaków nie posiadam, a jeżeli są to nie wychodzą, bo nie mogą sie przebić przez opuchliznę i tłuszcz
Ja właśnie po domowym spa, wyleguję się na sofie, bo znowu dzień miałam zalatany Kiedy ja odpocznę hmmm ...nie wiem
derii84 lubi tę wiadomość
-
Goscie pojechali a ja ide sie umyc i bede sie wylegiwac oglądajac Master Chefa.
Opilam sie dzisiaj kawy z lodem,pojadlam ciasta,spagetti a teraz wczorajszego rosołku,że ledwo co sie ruszam. wrr
Jutro mam wizyte u fastlege.
Co do cycuszków,to na mnie w pracy norwedzy wołają cycolina,bo mam takie duże hehehederii84 lubi tę wiadomość
-
Kafabi dziękuję,ale czasamikręgosłup boli
I nie przesadzaj,ze masz tłuszcz,bo w to nie uwierze.
Maja szczerze sama mam smaki na coś,ale nie wiem na co,najchętniej wszystko bym jadła,miksowala
My także z mężulem Master Chefa będziemy oglądać -
Witam z ranka! Ja siedze w poczekalni u lekarza. Moj slubny mnie chyba zarazil bo cos mnie rozbiera.Mam nos zawalony i w gardle cos czuje i jakas zdechla jestem,ze zaraz tu usne.wrrrr
-
A gdzie się dzisiaj podziewacie? Ja byłam u fastlege,wszystko ok.słyszałam serduszko malucha.Jeszcze sie nie obkrecił główką w dół.Od 2 dni mam znowu często te skurcze i lekarka mówiła,żebym dla świętego spokoju poszla jeszcze do ginekologa przed swietami zrobic USG.Wypisała mi już zwolnienie do samego konca
derii84 lubi tę wiadomość
-
Wpadłam w wir sprzatania dzisiaj Po czterech godzinach snu i jednej drzemce półgodzinnej w dzień (dłużej nie mogłam, bo mnie męzula obudził ) to i tak dziwię się, że tyle dałam radę zrobić.
Maja najważniejsze, że już do końca dostałaś zwolnienie Skurcze to na tym etapie normalne, wiec nie ma co sie denerwować i niepotrzebnie nakręcać , do lutego dasz radę -
Witam z ranka
Jakie plany macie na dzisiaj mamuśki !? Co serwujecie na obiadek !? I wogóle jak samopoczucie u Was !?
Ja już sie przyzwyczaiłam do bólu rąk i zarywania nocy, ale liczę, że już niedługo to się skończy Za moment święta, a pożniej to już z górki, a ja już nie mogę się doczekać maluszka w domu -
Dzień dobry Dziewuszki :-*
Wczoraj się nie odzywalam,bo miałam kiepski dzień,A dzisiejszy zapowiada się,ze będzie w porządku. Noc nawet przespana,plecy bolą,ale podkladki z poduszek pomogły nawet
Obiadek mam z wczoraj,dzisiaj go troszkę zmodyfikuje,wczoraj miałam klopsiki w sosie serowym z ziemniakami i ogorkiem,a dzisiaj klopsiki pokroje,uratuje brokul,więc będzie sos brokulowo-serowy z mieskiem i do tego makaron penne.
Zupy nie gotuje,mam w nosie,już sama nie wiem jaką zrobićkafabi lubi tę wiadomość