X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi,nawet nie wiesz jak zazdoszzę Tobie i Mai :)
    My,żeby zobaczyć śnieg wybierzemy się do Szwecji,bo przecież dziecko też chce mieć jakąś radość/

Co dopampersów mężuś kupi małą paczkę,widziałam takie w coop obs og Rema1000,a ubranka będę używać szpitalnych,ponieważ nie mam zamiaru tracić swoich.Koleżanka się tak pozbyła,ponieważ ubierała swoje,a położne przebierają noworodki i wszystko wrzucają do jednego kosza,także nie odzyskasz ich...szczerze szkoda mi :)

kafabi lubi tę wiadomość

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana może jeszcze śnieg u Was poprószy życzę Wam z całego serca :)

To też kupie małą paczkę w rozmiarze 1 :)

derii84 lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w nocy Pan z brodą będzie zostawiał drobne prezenciki pod poduszką, czy mamusie były grzeczne !?

Ja juz przygotowałam drobny upominek dla mojego urwisa :)

4917b10681a8deb2med.jpg

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wiem,czy byłam grzeczna...grzeszna czasami na pewno :D

Dla Tymka też czeka już pezencik.......ale kto wie,co się wydarzy do końca dnia jeszcze :)

Olafuś fika dzisiaj :) to taaaaaaaaaaaaaaakie słodkie :)

p19uskjok4jap6fv.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! Ja Torbe do szpitala spakuje sobie w połowie stycznia,tylko musze dokupic ubranek i jeszcze nie wiem co będe brała.Zapytam sie znajoma jak jest z tymi ciuszkami,bo ona rodzila w tym samym szpitalu co ja bede rodzic,bo jak tak robia,że moga je wyrzucic,to też bym uzywała tych szpitalnych.To będzie zaledwie 2 -3 dni jak wszystko bedzie ok.

U nas dzisiaj też śnieżek pruszy :-) derii będe go dmuchać w Twoja strone :-)
    Ja dzisiaj ide z pracy na Jolebord ale tylko na 2 godzinki,zeby sie najesc heheheh.

Co do prezentów,to ja moim nie robie,bo dostały kalendarz z kosmetykami na cały miesiac więc im wystarczy.

Moj maluch ostatnio jest bardzo aktywny,że aż czasami już go porsze,żeby troche pospał,bo brzuch mnie boli.Ja to mam wrazenie,że on wogóle nie spi,bo cały czas się wierci :-)

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja dmuchaj dmuchaj,może doleci :)
    Mnie też zżera ciekawość,co dzisiaj dobrego będzie,z resztą ja dzisiaj mam wieczór rozpusty....koleżanka ma urodzinki,więc zapomniałam,że dzisiaj wieczorkiem mnie nie będzie...babski wieczór,z tym że inne będą się cieszyć %%%%%% a ja jedzonkiem hi hi :)

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My julebord mieliśmy jakieś 60 km od naszej miejscowosci, w hotelu od godz.19 do 1-ej w nocy, wiec to niestety nie było dla mnie w tym roku, ale w poprzednim się świetnie tam bawiłam :)

Z jedzonkiem też można się dobrze bawić hihihi :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma Julebord,w ogóle pracodawca ma na nas wyje.......:)

Już ogarnęłam sobie to,co miałam ogarnąć,pranie się piezrze,a ja znowu na laptopku hihi :)
    A wy dziołszki co robita??

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pranie zrobione i już wywieszone :)

Musiałam zmienić suwaczek, bo mnie szlag trafiał z nim!!! U mnie dochodziło dopiero do 7 miesiąca, a u Was juz na siódemke weszło i jak patrzyłam to mnie wkur....tez mam problemy co !? heheh

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie dzisiaj siedze rano i zadzwonila do mnie koleżanka,że już jest w drodze do mnie a ja o kurde myslałam,że umawiałysmy sie na poniedziałek a ona,ze na dzisiaj. Więc biegiem sie ogarniałam,myłam głowe,odkurzalam i sprzątałam chate hehe.
    Teraz pojadłam i musze sobie zrobic paznokcie na wieczor.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bawcie się dobrze mamuśki i nie przejedzcie się za dużo :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po imprezce....niestety,,nie dotrzymałam di końca,jakoś dziwnie mi tak było siedzieć i patrzeć na dziewczyny rozweselone %%%%% :-) w dodatku paliły fajki w toalecie,więc cała przesmierdnelam fajami. Podziekowalam i się ewakuowałam. Teraz leżę wykąpana i zrelaksowana po prysznicu w moim sypialnianym łóżku :-)

A koncert był super,Tymcio był przejęty i wyglądał jak prawdziwy anioł. Aż byłam zdziwiona czy to faktycznie ON :-) :-) :-)

Prezent od Mikołaja czeka na niego na biurku,oczywiście wraz z listem ostrzegawczym ;-) ;-) ;-)

Dobranoc Gwiazdki,god natt :-*

p19uskjok4jap6fv.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za duzo nie pojadlam,bo nie bylo wyboru. W sumie,to nie wiem po co poszlam no ale swoje odbębniłam :-) Ja jeszcze nie spie,bo moj maluje te słynne pasy na scianach i zaraz skonczy,to wam jutro wkleje fotki jak sie wyspie hehe.
    Jutro a w sumie dzisiaj idziemy na kolejne julebor do znajomych polakow,to tam dopiero sobie pojem,bo robia polskie pysznosci :-)

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja koniecznie pokaz fotki,a ja od ponad godziny walczę z bezsennością....gdzie w między czasie się budziłam. Dawno tak nie miałam :-/
    Zaczynamy kolejny tydzień :-) na belly 31,a na suwaczku 30 :-) dla mnie brzmi dumnie :-D

p19uskjok4jap6fv.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam obiecane fotki.
    Troche ciemny wyszedl ten kącik gdzie będzie stało łózeczko ale dodam jakies jasne dodatki i łózeczko będzie białe więc chyba będzie ok.
    b6dbf0aeed9f6402.jpg
    f5099aea8d7b3910.jpg

Mój mąż mówi,że fajnie wymyśliłam te paski a ja mówie,że to nie ja tylko moja koleżanka z forum :-)

My zaraz idziemy do znajomych więc mnie nie bedzie.Życze wam miłego dnia :-)

derii84, kafabi lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieknie :-)

Właśnie w tych kolorach będę szukać tapety lub brąz z pomarancza. Niestety tapeta,bo nasz domek jest drewniany i nie warto kłaść np regipsow ns ścianę.

Mnie zaczęło boleć ucho,jestem nieznośna

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja super wyszło :) Czy mąż był agresywny jak musiał te pasy robić !? Bo mój to myślałam, że zejdzie z tego świata :P

Jeszcze sie rozjaśni ten kącik łóżeczkiem białym i dodatkami. Na początku u Nas też nie było ciekawie, ciemno i ponuro, ale po umeblowaniu i dekoracjach, efekt jest taki,jaki jest :)

Derii dobrze, że daleko mieszkam od Ciebie, bo i mi oberwałoby się przez bolące ucho :P

My już po obiadku , a teraz wyczekuje na marchewkowe ciasto,które sie piecze (piecze mężula, bo ja sie nie nadaję do tego- ja mogę tylko jeść, to mi najlepiej wychodzi :P )

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postanowiłam zawitać przed snem na nasze forum:-)

Kafabi masz rację,dobrze ze nie.mieszkasz blisko,bo dzisiaj pożeralałam wszystkich,a kota z domu nie wiem ile razy wywalałam...biedni Ci moi faceci,serio. Oby jutro było lepiej,bo teraz jest mi ich szkoda.

Jutro na obiadek rosołek i jakieś miesko,Tymus chce podudzia z kurczaka,ja natomiast mam ochotę na jakieś miesko w sosie,więc zapewne zrobię to i to.

Życzę miłej nocy,wyspijmy się ;-)

kafabi lubi tę wiadomość

p19uskjok4jap6fv.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 04:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zaczęłam przerwę od spania :) Pogoda straszna się zapowiada już jest 5 na plusie, bardzo mocno wieje i deszcz pada!!!! A marzył sobie człowiek o białych świętach...Nie rozumiem tej pogody, po co nam był dwudniowy śnieg :(

A my z pierworodnym strzelimy sobie na obiadek McDonalda a co ! od czasu do czasu trzeba zaszaleć i zjeść coś innego. Odskocznia jakaś musi być :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-)

Przerwy w spaniu miałam dwie,ale krótkie. Może i dobrze,człowiek musi się przyzwyczajać :-D

U nas cały czas deszczowo,a nad ranem dzisiaj gradobicie...wrrrrrrr,mocne,bo mężus i ja się przebudzilismy.

Kafabi jedna koleżanka się śmieje ze mnie,ze jakbym miała Mc donalds na wyspie,to mój biedny mąż zapomnialby jak domowy obiad smakuje a ja tylko bym zmieniała Mc Wrapy,bo to najbardziej lubię hihi. Chwała,ze nie mam blisko :-D

p19uskjok4jap6fv.png
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ