Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi,nawet nie wiesz jak zazdoszzę Tobie i Mai
My,żeby zobaczyć śnieg wybierzemy się do Szwecji,bo przecież dziecko też chce mieć jakąś radość/
Co dopampersów mężuś kupi małą paczkę,widziałam takie w coop obs og Rema1000,a ubranka będę używać szpitalnych,ponieważ nie mam zamiaru tracić swoich.Koleżanka się tak pozbyła,ponieważ ubierała swoje,a położne przebierają noworodki i wszystko wrzucają do jednego kosza,także nie odzyskasz ich...szczerze szkoda mikafabi lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki! Ja Torbe do szpitala spakuje sobie w połowie stycznia,tylko musze dokupic ubranek i jeszcze nie wiem co będe brała.Zapytam sie znajoma jak jest z tymi ciuszkami,bo ona rodzila w tym samym szpitalu co ja bede rodzic,bo jak tak robia,że moga je wyrzucic,to też bym uzywała tych szpitalnych.To będzie zaledwie 2 -3 dni jak wszystko bedzie ok.
U nas dzisiaj też śnieżek pruszy derii będe go dmuchać w Twoja strone
Ja dzisiaj ide z pracy na Jolebord ale tylko na 2 godzinki,zeby sie najesc heheheh.
Co do prezentów,to ja moim nie robie,bo dostały kalendarz z kosmetykami na cały miesiac więc im wystarczy.
Moj maluch ostatnio jest bardzo aktywny,że aż czasami już go porsze,żeby troche pospał,bo brzuch mnie boli.Ja to mam wrazenie,że on wogóle nie spi,bo cały czas się wierciderii84 lubi tę wiadomość
-
Maja dmuchaj dmuchaj,może doleci
Mnie też zżera ciekawość,co dzisiaj dobrego będzie,z resztą ja dzisiaj mam wieczór rozpusty....koleżanka ma urodzinki,więc zapomniałam,że dzisiaj wieczorkiem mnie nie będzie...babski wieczór,z tym że inne będą się cieszyć %%%%%% a ja jedzonkiem hi hi -
U mnie też pranie zrobione i już wywieszone
Musiałam zmienić suwaczek, bo mnie szlag trafiał z nim!!! U mnie dochodziło dopiero do 7 miesiąca, a u Was juz na siódemke weszło i jak patrzyłam to mnie wkur....tez mam problemy co !? hehehderii84 lubi tę wiadomość
-
A ja sobie dzisiaj siedze rano i zadzwonila do mnie koleżanka,że już jest w drodze do mnie a ja o kurde myslałam,że umawiałysmy sie na poniedziałek a ona,ze na dzisiaj. Więc biegiem sie ogarniałam,myłam głowe,odkurzalam i sprzątałam chate hehe.
Teraz pojadłam i musze sobie zrobic paznokcie na wieczor.derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja już po imprezce....niestety,,nie dotrzymałam di końca,jakoś dziwnie mi tak było siedzieć i patrzeć na dziewczyny rozweselone %%%%% w dodatku paliły fajki w toalecie,więc cała przesmierdnelam fajami. Podziekowalam i się ewakuowałam. Teraz leżę wykąpana i zrelaksowana po prysznicu w moim sypialnianym łóżku
A koncert był super,Tymcio był przejęty i wyglądał jak prawdziwy anioł. Aż byłam zdziwiona czy to faktycznie ON
Prezent od Mikołaja czeka na niego na biurku,oczywiście wraz z listem ostrzegawczym
Dobranoc Gwiazdki,god natt :-* -
Ja za duzo nie pojadlam,bo nie bylo wyboru. W sumie,to nie wiem po co poszlam no ale swoje odbębniłam Ja jeszcze nie spie,bo moj maluje te słynne pasy na scianach i zaraz skonczy,to wam jutro wkleje fotki jak sie wyspie hehe.
Jutro a w sumie dzisiaj idziemy na kolejne julebor do znajomych polakow,to tam dopiero sobie pojem,bo robia polskie pysznosciderii84 lubi tę wiadomość
-
Wklejam obiecane fotki.
Troche ciemny wyszedl ten kącik gdzie będzie stało łózeczko ale dodam jakies jasne dodatki i łózeczko będzie białe więc chyba będzie ok.
Mój mąż mówi,że fajnie wymyśliłam te paski a ja mówie,że to nie ja tylko moja koleżanka z forum
My zaraz idziemy do znajomych więc mnie nie bedzie.Życze wam miłego dniaderii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Maja super wyszło Czy mąż był agresywny jak musiał te pasy robić !? Bo mój to myślałam, że zejdzie z tego świata
Jeszcze sie rozjaśni ten kącik łóżeczkiem białym i dodatkami. Na początku u Nas też nie było ciekawie, ciemno i ponuro, ale po umeblowaniu i dekoracjach, efekt jest taki,jaki jest
Derii dobrze, że daleko mieszkam od Ciebie, bo i mi oberwałoby się przez bolące ucho
My już po obiadku , a teraz wyczekuje na marchewkowe ciasto,które sie piecze (piecze mężula, bo ja sie nie nadaję do tego- ja mogę tylko jeść, to mi najlepiej wychodzi )
derii84 lubi tę wiadomość
-
Postanowiłam zawitać przed snem na nasze forum:-)
Kafabi masz rację,dobrze ze nie.mieszkasz blisko,bo dzisiaj pożeralałam wszystkich,a kota z domu nie wiem ile razy wywalałam...biedni Ci moi faceci,serio. Oby jutro było lepiej,bo teraz jest mi ich szkoda.
Jutro na obiadek rosołek i jakieś miesko,Tymus chce podudzia z kurczaka,ja natomiast mam ochotę na jakieś miesko w sosie,więc zapewne zrobię to i to.
Życzę miłej nocy,wyspijmy siękafabi lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie zaczęłam przerwę od spania Pogoda straszna się zapowiada już jest 5 na plusie, bardzo mocno wieje i deszcz pada!!!! A marzył sobie człowiek o białych świętach...Nie rozumiem tej pogody, po co nam był dwudniowy śnieg
A my z pierworodnym strzelimy sobie na obiadek McDonalda a co ! od czasu do czasu trzeba zaszaleć i zjeść coś innego. Odskocznia jakaś musi byćderii84 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Przerwy w spaniu miałam dwie,ale krótkie. Może i dobrze,człowiek musi się przyzwyczajać
U nas cały czas deszczowo,a nad ranem dzisiaj gradobicie...wrrrrrrr,mocne,bo mężus i ja się przebudzilismy.
Kafabi jedna koleżanka się śmieje ze mnie,ze jakbym miała Mc donalds na wyspie,to mój biedny mąż zapomnialby jak domowy obiad smakuje a ja tylko bym zmieniała Mc Wrapy,bo to najbardziej lubię hihi. Chwała,ze nie mam blisko