Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Brak mi słów do mojego slubnego. Proszę go codziennie o zniesienie lozeczka ze strychu,a do niego nie dociera. Gdyby na strych były chociaż normalne schody,sama bym zniosła,a to są takie wysuwane z sufitu. Dosłownie kurwica mnie bierze,bo od tego momentu jak przywiózł je do Norge nawet nie sprawdził czy czegoś brakuje czy też nie. Powiem po ludzku....DUPEK z niego i tyle
-
Witam w klubie derii.Ja też mam nerwa na swojego od wczoraj i mamy dzisiaj cisze w domu. Ja malo co spałam,bo od wczoraj boli mnie głowa zęby i nogi mnie w nocy krecily wrrr. Musiałam wziąść nie dawno paracet.Czuje sie jak bym to ja wczoraj popiła a nie mój slubny.
-
Maja,cierpisZ za niego....biedna. Mnie cała skóra swedzi,jestem po prysznicu,wysmarowana,a skóra masakra. Dzisiaj odkryłam wielki rozstep na moim cudnym prawym cycu,Cholera!!!!!!
Mój stara się odzywać,ale ja warcze,trudno,może w końcu się zmobilizuje -
i jak tam minął dzionek? Ja leże cały dzień i umieram,bo cały czas mnie boli głowa,zęby i nogi kręca i czuje się jakby walec po mnie przejechał. Moje dziecie też wogóle nie spi,tylko ciągle sie wierci i kopie.
Zrobiłam sobie własnie kawe,bo mam nadzieje,że mi troche Cisnienie podniesie i pomoże na głowe i zęby :-)Najsmieszniejsze,że boli mnie wszystko po prawej stronie a z lewej nic nie boli. -
Miłego dnia dziewczynki! Jak dobrze,że juz poniedzialek i słoneczko za oknem. Mnie dalej mecza zeby.Wczoraj musialam wziąść 2 razy paracet,bo nie mogłam juz wytrzymac.
Ja juz po sniadanku ide cos porobic. Dzisiaj na obiad będą kopytka,bo wczoraj mi się zachcialo.
My lubimy mączne rzeczy tylko nie chce się za często robic,bo jest przy tym troche robotyderii84 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj zamówiłam sobie kolejne paczki dla maluszka.
Całe wyposażenie do łóżeczka,torbe do wózka,termometr do kąpieli i pare innych pierdółek.Dzisiaj chce jeszcze zamówic pościel na zmiane,karuzele do łóżeczka i może koszule do karmienia.
Myślałam jeszcze o ramce w której można odcisnąć rączke i nóżke maluszka,żeby było na pamiatkekafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
U nas również słonko za oknem, po wczorajszym całodniowym dniu padania. Jakiś leń mnie dopadł i nic mi się nie chce
Zostało mi 60 dni do porodu
Maja widzę szalejesz Ja mam trzy pościele na wszelki wypadek, ale na razie będzie tylko prześcieradło, falbanka pod materac i poduszka klin w łóżeczku, a mała będzie spała w śpiworku. Poduszkę i kołderkę mam, ale na razie nie będę używać :)Odcisk rączki i nóżki to super pamiątka, więc warto kupić
Zjadłabym kopytek, ale po pierwsze nigdy nie robiłam i nie wiem jak się robi, a po drugie lenia mam jak nigdy -
Kafabi wpadnij do mnie na kopytka,bo nie chcący wyszlo mi ich troche hehe.Najadlam sie,że chyba zaraz pekne a jeszcze mi slinka leci.
Ja dostalam dzisiaj od szefa smsa,żebym jutro przyszla podpisac jakies papiery i dobrze,że dostajemy też maile z przedszkola o róznych wydarzeniach itd.bo napisali dzisiaj,że u mnie w oddziale panuje jakas choroba zwana Streptokokker.Translator mi przetłumaczyl,ze to niby jakes paciorkowce i pisza,zeby dzieci nie przyprowadzac i musza brac antybiotyki.Dobrze,ze mnie uprzedzili,to pojde tylko do szefa podpisac dokumenty i nawet nie bede zachodzila do dzieciaków,żeby mnie nie zarazili. -
Witajcie kobitki:-)
Gratuluję pomysłów na obiad i pięknych wyrobów
U nas dzisiaj bitki wieprzowe. Tymek zadowolony,bo przyjechał do niego kolega,razem zjedli obiad aż im się uszy trzesly dla mnie to zadowalajace,bo tzn ze smakowalo
Teraz odpoczywam na sofie
-
a ja zaraz oszaleje z moimi zębami,bo ból promieniuje mi do ucha i boli mnie jeszcze ucho.Łapie mnie tak jak skurcze co jakis czas,potrzyma chwile mocny ból i puszcza.Nie wiem już jak mam to rozumieć.Zęby leczyłam w wakacje i jak by coś sie z nimi dzialo to chyba bym miała raczej stały ból a nie z przerwami.
-
Maja ja bym nie bagatelizowała bólu, może gdzieś zrobił się stan zapalny jak boli, a to już może przechodzić na płód. Faszerowanie się tabletkami też nie jest rozwiązaniem. Nie wiem co Tobie doradzić, bo wiem jakie są opłaty z wizytą tutaj w Norwegii,że to duży koszt, ale jeśli ból utrzymuję się już tyle czasu to coś jest nie tak.
Może zmień szczoteczkę na miękką i pastę do zębów wrażliwychWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 01:24
-
hej dziewczynki! Spałam tylko 3 godzinki,bo myslslam,że sie wsciekne.Leków staram sie nie brac jedynie w ostatecznosci jak juz nie moge wytrzymac.W nocy wziełam tylko pol tabletki paracetu dzieki któremu przespałam 3 godzinki.
Ja nie wiem co sie dzieje.Zeby poleczone,nie mam żadnego problemu z dziąsłami tzn ani nie sa napuchnięte ani czerwone.Jedynie co to mam odsunięte szyjki zębowe i to moze jest przyczyna.
Spróbuje zmienić paste i płukać pare razy dziennie płynem do ust Meridol,może to cos pomoze a jak nie to pozostanie mi jedynie dentysta.
Lece teraz do pravy,bo umówiłam się z szefem -
Ja juz jestem a wy? Byłam w pracy a potem pochodzilam troche po miescie i ledwo wrocilam,tak mnie miednica boli,że ledwo co doszlam do domu i nie moge sie ruszac.Kuzwa normalnie czuje sie jak kaleka albo babcia 80 letnia.
Córka odsmażyła mi kopytka wiec sie najadlam i odpoczywam i juz sie nie rusze do wieczora.Zęby cały czas mnie cmia ale narazie jakos wytrzymuje.Najgorzej,to boje sie nocki. -
Umieram wrrr Jak do jutra nic sie nie zmieni,to rano pojde do dentysty o ile wstane z lozka,bo tak mnie miednica boli,ze sie ruszac nie moge.
-
I ja jestem po całym dniu na nogach.
Maja miednica boli,bo niestety mamy coraz więcej kg,mnie też rwie,ale da się wytrzymać. A z tym dentystą to nie czekaj tylko idź,bo może faktycznie stan zapalny,np okostnej,a to boli zajebiscie i trzeba brać antybiotyk bo bakterie atakują.
Kafabi coś nas olała no i nie wspomnę o Myszcekafabi lubi tę wiadomość
-
Bo ja nocny marek jestem i ja w nocy popisuje sobie
Ja po wizycie lekarskiej, przypałętała mi się anemia i teraz muszę ją zwalczyć
A tak poza tym to wszystko dobrze, nic ogólnie mnie nie boli(oprócz rąk)i oby tak zostało do porodu Czy wybieracie sobie szpital !?