Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi przez te wasze wczorajsze pisanie o snach "zdradach" śniło się ze mój mezulek rozmawiał przez Tlf z jakąś była a ja zabrałam mu Tlf i powiedziałam ze ma się odpier.... . I oczywiście zrypalam dziś męża za to :p
A my choinkę jak co roku mamy z lasu od sąsiada ale za pozwolnieniem :p
Jutro wystawiam młoda normalnie na taras bo jest u nas cieplutko. Dziś spala przy otwartym tarasie
Trochę mnie stresuje ta Cynnia, mam nadzieję że już po wszystkim. -
Hehe, sorki, to ja zaczęłam temat snów, ale musiałam się wyżalić bo tak mnie wkur***** te sny
Przynajmniej Ty zrobiłaś coś konkretnego w tym śnie
Ja też myślę o Cynni ale pewnie jutro napiszę, że już po wszystkim i, że tuli dzidziulkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 00:28
-
Ja też bym chciała własnie najlepiej uciąć taką świeżutką
Ale nie mam pojęcia gdzie w okolicy są takie "szkółki leśne"
Ogólnie drogie te choinki tu mają a Norwegia w połowie to sam las
Kurde ja też nie wiem czemu Cynnia się nie odzywa...a może nadal się męczy ? -
Pianistka dzięki na to nie wpadłam, coś znalazłam na finnie
Carolline wrote:Pianistka twój sen to moja rzeczywistość. Takie fontanny mi lecą, ze sie pies cycka mojego boi jak wyciągam, bo pare razy po pysku mlekiem dostał jak leżał z metr od nas :p
Hahahaha jak możesz tak psa straszyćU mnie też tak było, że mleko tryskało
...do męża strzelałam z mleka
-
Gianna taki strachliwy typ mi sie trafił. Ogolnie stwierdziliśmy, ze wczoraj uznał dziecko za człowieka. Jak to z rozpuszczonymi psami bywa włazi do lozka i prosi by go wpuścić pod kołdrę jak chce. Wczoraj wskoczył na łóżko obok małej i łapa jej kołdrę trącał by mu podniosła. Myślałam ze praskne śmiechem
dodam, ze jej kołdra to by mu pysk chyba tylko zakryła
marti87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, tak na szybko. Mały książę przyszedł na swiat o 22.50 waga 2995 i 48 cm. Wszystko ok, jutro napisze wiecej. Buziaki i dziękuje za wsparcie
Giannaa, Carolline, marti87, kafabi, M o n i q u e, Befff, Miuu, nefer, Pianistka, annggela lubią tę wiadomość
-
Cynnia wrote:Dziewczynki, tak na szybko. Mały książę przyszedł na swiat o 22.50 waga 2995 i 48 cm. Wszystko ok, jutro napisze wiecej. Buziaki i dziękuje za wsparcie
napisz nam jak Ty się czujesię i mały książę