Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już uszka i pierogi z kapustą i grzybami gotowe
mianowalam Mamę kierownikiem kulinarnym świat 2015
wprawdzie robimy wszystko razem ale nie muszę myśleć co i jak i do czego
bo i tak nie ogarniam
kalafior nad kalafiory
Carolline lubi tę wiadomość
-
Mmmmm smakołyki i nawet na zdjęciach wyglada cudownie, ogólnie Boże Narodzenie ma w meny to co lubię, mączne produkty no i oczywiście rybka
Aa i też takie szafki w kuchni mieliśmy, zanim nie wymienilismy na noweWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 22:38
-
Kafabi, ja też właśnie lubię potrawy wigilijne
pierogi, krokiety, uszka... to co lubię
Jutro tylko machnę 2 sałatki i można świętować
i jeszcze mam na dzisiaj jedną pościel do wyprasowaniaa moja mała mi takie dziury wierci w brzuchu że chyba zaraz przebije mi skórę
-
Ja mam żelazko jak nowe. Raz użyte w tym roku, z raz w zeszłym no i raz jak było nowe 5 lat temu do strojów ślubnych :p swoja droga żarełko wyglada pysznie, mam nadzieje ze moje tez bedzie smaczne. Maz je dopiero w drodze n lotnisko po gości w wigilie odbierze i przynajmniej z wyprzedzeniem nie powyzeram
Miuu catering wszędzie sie znajdzie tylko trzeba poszukać (no może w finmark by było trochę trudniej
)
-
Tak jak pisze Caroline żarełko wszedzię się ogłasza, a na fb to juz z każdej strony
Ja głupia pracująca baba nie pomyślałam, żeby wczesniej tych krokietów nie zamówić (a uwielbiam) napisałam do kilku w mojej okolicy ale odpisały tylko,że juz zamowień nie przyjmują ...ale nie płaczę i tak będą
-
kafabi wrote:Asit tu jest stronka do zdjec www.tinypic.com pozniej kopiujesz kod na forum i wklejasz w post
i wybierz rozmiar message board
Ja jedzonko zamówiłam jakieś 1,5 miesiąca temu a i tak Pani mi odmówiła! Ale jak powiedziałam o brzuszku to się zgodziłąhaha
Carolline, ja żelazko nowe dostałam od meża kilka dni temu i teraz kocham prasowaćsama przyjemność
chyba zacznę...
Carolline lubi tę wiadomość
-
Postanowilismy dzis przekazac wiadomosc wszystkim w rodzinie i znajomym wiadomosc o ciazy szykujac z tej okazji kartki swiateczne, a wam chce zaczyna såokojnych, radosnych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 02:53
Pianistka, Carolline, kafabi, Befff, Miuu, Giannaa, marti87 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Cześć Kobitki
Mój mężulek zwiał sobie spać na pięterko, żeby się wyspać ... a ja w nocy z mała plus pies ciągle chciał na dwór. Normalnie odechciewa mi się wszystkiego. Postanowiłam zebrać się w sobie i wstałam robić ciasta, pierwsze co to zaczynam mielić twaróg - nie ma spania !!! -
Fajnie ze nie jestem sama ja ostatnie dni kolo 1 zasypialam wczoraj pobilam swoj rekord ehhhhh. No ja z tym kateringiem to tez sie zalatwilam tak mi sie chcialo samej w tym roku robic ze jeszcze nic prawie nie gotowe a na zamowienie juz za pozno ni tzreba sie wziasc za robote wiec pewnie do was zajrze jak skonczeSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzień dobry
Do garów kobiety a nie na forum
Pianistka mmmmm cóż za smakołykizastanawiałam się czy robić krokiety ...na początku chciałam później mi się odechciało ale po Twoich zdjęciach stwierdziłam, że robię
Asit piękna kartka
Carolline czasami mi się wydaje, że masz dwójkę dzieciPies też potrzebuje opieki
Miuu A spisz w dzień ? Ja od kiedy przestałam sobie robić drzemki w dzień lepiej spie w nocy (czyt. od 2 dni)
Dobra czas podnieść cztery litery i do garówMiłego dnia
P.S. jak będę rodzić to dam znać