Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
NO a ja caly czas øicze ze sie wszystko samo robi na te swieta... wczoraj sie zmobilizowalam i ubralam choinke... dzis mialam wzias sie za gotowanie ale mam takiego lenia ze..... az wstyd... no ale wiecczorem planuje porobic farsz na pierogi, i zrobic salatke jazynowa a reszte jutroSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ja dziś zrobiłam rybę po grecku, 60 pierogów
3 prania
i chodzę jak kaczka
Pianistka no to jest ten czas na ból spojenia mi przeszło na jakiś czas i teraz wróciło ze zdwojoną siłą. Ból spojenia połączony z bólem pleców praktycznie uniemożliwia poruszanie się -
Ja dzisiaj oprócz tych koszmarnych zakupów to nie zrobiłam wiele, bo jedynie wymyłam lodówkę, zmieniłam nam pościel, wyprałam chyba z 5 pralek i zaraz czeka mnie wyprasowanie jeszcze 2 kompletów pościeli...
pomijając bieżące sprzątanie...
Na jutro mam plan zrobić ze 2 sałatki, jakieś ciastoposprzątam pewnie trochę i okno w naszej sypialni muszę przelecieć...
a w czwartek tylko sprzątanie i można świętować!
Według USG, za 16 dni ciąża donoszonajuż się nie mogę doczekać tego
-
Kafabi, no własnie wiem
szkoda tylko, że ten termin 30.01 jest z USG prywatnych i nie jest wpisany
No ale trudno, to dla mojego spokoju wiem, że gdyby coś to dzidzia starsza i będzie dobrze
Za miesiąc może już będę tuliła Emmuszka :o szok
Ja zamówiłam gotowe jedzenie na wigilie tak jak wam mówiłam i odbieramy dzisiaj wieczorem
Jestem zadowolona, że zamówiliśmy bo dla nas 2 robić to tak bez sensu byłoby, bo całe święta spędzamy sami więc ani lepić 100 pierogów, ani 20... -
Ja zamówiłam pierogi, krokiety i ciasta w niedziele sama zrobiłam jarskie gołąbki a wczoraj uszka, bo obcym grzybom nie dowierzam. Jutro tylko rybę po grecku i śledzika zrobię oraz pogotuje warzywa na sałatkę a w wigilie to juz tylko ostatki bedą. Dzis tez poparłam wszystko na co wpadłam i zmieniłam pościel nie wiem po co jak bydlę od razu sie uwalilo, dziecko ulalo a pies to zlizal i wymiana nowa. W domu mogłoby byc czyściej, ale z młoda cieżko ogarnąć za dużo. W przyszłym roku oprócz żarcia to kogoś do sprzątania zatrudnię. A co.
Witaj Asit z mojego kochanego Hordaland, za którym tęsknie juz od ponad roku na zadupiu w Sør Trøndelag.
My barnetrygd tez z automatu dostaliśmy na pewno cos jest napisane w liscie z Nav ktory dostaliście czego chcą. -
Oj A ja wszystko sama robię z pomocą syna ze skaleczonym palcem. Myślałam dzisiaj ze padnę 19 latek a mdleje od nacięcia paluszka. Achvte chłopy. Ja na jutro 2 rodzaje śledzi. 3 ciasta. 2 sałatki. Miecha sie peklują. Mam nadzieje ze ogarnę.
Dzisiaj poszaleliśmy. Za królewskie kupiliśmy piękna porcelanę a co tam. Cieszę sie jak dzieckoCarolline lubi tę wiadomość
-
A mi się coś ciężko zebrać... Chyba wstanę jutro po karmieniu ok 7 i porobie te moje ciasta żeby mieć z głowy. I chyba dorobie jakieś ciasteczka żebym miała do herbatki. Dopiero uczę się organizować przy małej ... ale codziennie co raz więcej robię.
-
Pianistka podeślij coś do Sarpsborga
(zarcik) zamroz sobie bedzie na pozniej
Przypomniało mi się, jak odmroziliśmy w maju pierogi (mężowe) i w tak szybkim tempie zjedliśmy
odrazu Nam się na wspominki wzięło, jak ja na sofie z dużym brzuchem siedziałam, a kokoszka obkopywała mamuśkę
Carolline, Giannaa lubią tę wiadomość