Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej !!!
Witam się z ranau mnie samopoczucie już troszke lepsze, katar przechodzi mam nadzieje i bedzie tylko lepiej
Pianistka - wyleguj się dużo w łóżku i jak już bedziesz zle się czuła to wez może paracet, ja w sumie nie chciałam nic brać ale wzielam chyba 2 albo 3 tb w ciagu tego prawie tygodnia choroby i czułam się lepiej. Zdrówka dla ciebie !!!
Giannaa - jak sytuacja u Ciebie, jesteś w domku jeszcze ?
Monique - nic sie nie denerwuj, tak jest na początku,ja też nie mogłam jesc ale potem przyjdzie ochota, wiec trzeba tylko troche poczekać.
Ja dopijam własnie kawe na przebudzenie, chociaż ciężko mi to idzie hihih...i miłego dnia wam życze
M o n i q u e lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mam wrażenie, że przestawiłam się na tryb nocny...w dzień śpię a w nocy buszuje. Nie wiem ile dzisiaj udało mi się pospać zaczynając od tego, że usnęłam około 2:30 a co godzinę spoglądałam na zegarek, oczywiście najlepiej mi się śpi jak dzwoni budzikCzy tylko ja cierpię na bezsenność ?
Ja też mam najwięcej ciuszków na rozmiar 56 jak tak spoglądam do tej mojej szafy to mam , że mam same na r 56 -
Witajcie,
Gianna ja obudzilam się o 2.20 wyspana i pewną ze jest nad ranem, polezalam z 3 godziny I zasnelam jeszcze.
Niby dziś pogoda ładna w krakowie, zadnej mgly A ja już się stresuje jak rodzice doleca. Ehhh To efekt wczzorajszego czekania czy poleca czy też nie...
-
Cześć Kobitki
Beff a Ty w Krk ? Cudownie, zazdroszczę
Gianna Ty pewnie nie możesz się doczekać i dlatego nie możesz spać hehe. Dobrze ze zgaga Cię nie męczy.
Pianistka
Mi idzie najwięcej pajacykow później bodziaki, bluzy i spodenki. Chociaż bluz/sweterkow zaczęłam mniej używać, bo mojej niuni jest zacieplo. Chociaż w domu jest normalna temp. I ja chodzę w bluzie. -
Miuu jak się teraz nie wyśpisz to później możesz zapomnieć o tym prze nawet kilka lat
Marti może i to jest powodemNie potrafię znaleźć sobie miejsca w łożku, jak się przykryje to mi za ciepło jak się odkryje to mi za zimno. To mi ręka zdrętwieje to bark...przekręcenie się na drugi bok to jest wyższa szkoła bo spojenie i miednica cholernie boli ...do tego moje cholernie długie włosy które gdzieś mi się zakleszczą i głowy nie mogę podnieść albo owiną mi się w okół szyi
Na szczęście jeszcze nie miałam tak, żeby zgaga nie dała mi spać bo jak kładłam się do łóżka to przechodziła
Ogólnie zgaga już trochę odpuściła
Ale cały czas w domku...tylko nie próbuj mi się wcisnąć w kolejkę
teraz już będę gryźć
Befff a rodzice gdzie są w, NO ? Moi w środę przylatują do NO a u nas piździ tak, że też boje się o to czy wylądują. -
Włosy w okół szyi heheh ale faktycznie ostatnio na zdjęciu widziałam ze masz dlugie;)
Aż nie mogę się doczekać aż w końcu pojedziesz na porodówke, jakoś bardziej to wszystko teraz przeżywam. Jeszcze teraz dwie znajome stąd są w ciazy jedna szwedka z bliźniakami... -
Moja córka ma odwołany lot z Aberdeen, przebukowaliśmy ja na 13 ciekawe czy ten wyleci
Ja tez sie nie mogę doczekać maluszka Giaanny
My dzis do domku
Pianistka ten filmik na youtube raczej sie zgadza z rzeczywistością, chociaz ja rodziłam na 1 pietrze, ale powiem ci ze hotel jest bardzo fajny, a położne kochane, tak pomagają. Czujesz sie po prostu bezpiecznie -
Czuje presje
Cynnia super, że wychodzicie dzisiajteraz dopiero się zacznie docieranie
Ale szybko pójdzie
A co jest powodem, że córka nie może wylecieć planowo ? Zaczynam się naprawdę obawiać czy moi rodzice dolecą w środę patrząc na pogodę i odwołane loty.
-
Cynnia, no to super
świetnie, że już do domku!
My wczoraj z mężulkiem siedzieliśmy do prawie 4 rano i gadaliśmyjuż się oboje nie możemy doczekać malutkiej
Dzwoniłam też do NAVu, dalej nie otrzymali inntektsopplysning poprawionego więc do czwartku daję sobie spokój i w czwartek zadzwonię ponownie... coś czuję, że będę to ciągnąć bardzo długo
Giannaa, czekamy na Julkęja też się nie mogę jej doczekać
Dla pozostałych dziewczyn życzę miłego dnia -
Wlasnie nie wiem co sie stało, z Aberdeen tylko te do Stavanger sa odwołane, a w Stava wszystkie inne lądują poza tymi z Aberdeen. Juz kolejny lot, teraz ma o 15.40 zobaczymy co dalej bo juz sie martwie o nią.
Wlasnie zadzwoniłam do Helsestasjon i w srode przyjdzie do nas położna -
Pomyslałam sobie, ze dawno kluski aka pluskwy bagiennej aka królewny wam nie pokazywałam a rosnie mi jak na drożdżach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d88ef2e13c2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 14:59
marti87 lubi tę wiadomość