Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie problem leży po stronie pracodawcy, a do NAVu jedynie dzwonię dopytywać czy już dostali i co
pracodawca wysłał źle wypełnione inntektsopplysning, więc czekam na drugie (tez juz wysłane) ale musze dzwonic do navu pytać czy dotarło i przedłużać termin... podejrzewam, ze nadal jest źle wypełnione... po nowym roku będą wysyłać trzecie -
Marti, dziękujemy Wam :* Buziaki dla Klarci ślicznotki
Dla Was również dziewczyny Wesołych Świąt, w domowej atmosferzea będą one wyjątkowe - dla nas z brzuszkami, dla niektórych dziewczyn pierwsze święta z dzieciaczkami
Dzwoniłam do NAVu, dostali inntektsopplysning i jest dobrze wypełnionetakże koniec problemów mam nadzieję w tym temacie
marti87, annggela, Miuu, Carolline lubią tę wiadomość
-
No i koniec sprawy z NAVem
dostałam list od firmy (wewnętrzny) że przyznali mi macierzyński urlop
Czyli moja skarga została ładnie rozpatrzona i mój szef, który mnie szantażował dostał po łbie i musiał wysłać ten wniosek, który wypełniłam
Cudownie!Miuu, marti87 lubią tę wiadomość
-
Odpoczywajcie
Ja mam znow straszne bole głowy, nigdy nie miałam takich dolegliwości, tylko zaczęło się po porodzie. Czytam ze to może być skutek uboczny zzo... . Moja Klara rośnie jak szalona, właśnie się zorientowalismy, że wanienka jest za mała
Teraz walczy ze sobą żeby zasnąć... czasami nam się udaje a czasami się poddaje i biorą ja do łóżka szczególnie rano kiedy jestem w stanie zrobić wszystko żeby jeszcze trochę pospać.