Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Stuva tez ma ściągany bok. Materac tez mam z Ikei, taki zwykły.
Daniel dostaje tylko pierś, ale je dosc czesto. Co 1,5 -2 godz. My małego rejestrowaliśmy na altinn jak jeszcze nie miał 3 tyg a atest przyszedł pocztą na następnego dnia. Giannaa poczekaj jeszcze chwile, na pewno przyjdą papiery -
Dotarły do mnie w końcu papiery ze skatt !! Już myślałam, że to nie nastąpi. Wypisałam wszytko i od razu mąż leciał na pocztę odesłać Teraz pytanie ile trzeba będzie czekać na akt urodzenia ? Któraś zdradzi tą tajemnice ? A na altinn nadal nic nie ma!
Befff Śliczny pokoik
Może już w kwietniu młoda będzie też miała swój pokój Znajomy męża a raczej jego były przełożony ma nam wynająć mieszkanie lokator ma się wyprowadzić do kwietnia wiec jeszcze trochę czasu. Wczoraj był u nas własciciel mieszkania które wynajmujemy... mąż to prawie się z nim pokłócił. Szkoda gadać jak nas potraktował...nic nie zrobi w mieszkaniu a my mamy lód na oknach ...pomijając wodę na podłodze i grzyby...I wiecie co nam powiedział...że na drugi raz mamy nauczkę i będziemy wiedzieć na co patrzeć jak będziemy wynajmować mieszkanie. KUr... w maju na pewno widać, że lód na oknach będzie i ze w mieszkaniu tak piździ, że za prąd się nie wypłacimy. Czy jest możliwość gdzieś zgłoszenia tego $%^&& za to jakie mieszkanie wynajmuje ludziom ? Nie chciałabym, żeby znalazł nowych frajerów jak my się wyprowadzimy bo tu nie ma warunków do mieszkania. -
A my dzisiaj postanowiliśmy uwiecznić mój brzuch który urósł chyba przez ostatnią noc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4320117bb78.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/653a89d97359.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f8ca6cfd02.png
kto wie, czy to nie ostatnie zdjęcia?Giannaa, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Pianistka super będzie fajna pamiątka
Ja myślałam żeby zrobić zdjęcie brzuszka z jakimś fajnym namalowanym usmieszkiem i dziadkom wysłać mms jutro ale tak się do tego zabieram ze pewnie nie zrobie a też pomyślałam że być może to ostatnie zdjęcia
-
Nie wiem czy to się zmieni jak coś zacznie się juz dziać... Ale nie boję się wogole i czekam niecierpliwie a zawsze przezywalam wszystko na zapas. ciąża działa na mnie jakoś bardzo uspokajajaco ale fakt,ze nie wiem co mnie czeka tak naprawdę
-
Dzięki dziewczyny. Dokumentacje zdjęciową mam zrobioną sporo tego jest. Teraz tego nie zrobię bo własnie obawiam się, że kazaliby się nam wynieść a nie bardzo teraz jest gdzie. Poza tym bałabym się, że ten idiota nie oddałby nam kaucji. Co do tego czy muszę czynsz płacić....mój mąż powiedział właścicielowi, że powinien nam zejść z czynszu przez to, że musimy dużo więcej grzać a co za tym idzie mamy kosmiczny rachunek za prąd. To powiedział nam, że mamy się od razu wyprowadzić ...Uwierzcie, że za moje nerwy nie popuszczę gościowi.
Pianistka Śliczne masz zdjęcia, ładną pamiątkę będziesz miała. Szkoda, że taka słaba jakość pewne z telefonu zrobione ? Jakby co służę obróbką zdjęć ale najlepiej takich zrobionych aparatem
Befff to działa na Twoją korzyść, że nie wiesz co Cię czeka
Miuu jak kupiłam na finnie za grosze łóżeczko w stanie idealnym z ikei
Cynnia mam 2 tyg jeszcze, chyba starczy mi czasu, żeby dosłali mi ten akt ale wiadomo w Norwegii na wszytko jest czas -
Pianistka, super zdjecia. Twój maz to artysta
Giannaa, a masz juz wszystko do wyrobienia paszportu? Zdjecie zrobicie u fotografa? Znajomy opowiadał, ze dosc długo zajęło zrobienie zdjecia bo ciezko było uchwycić maluszka w dobrej pozycji:) nie wiem jakie sa wymogi, czy musi miec otwarte oczy? Bo wiadomo jak to z takimi maluszkami...
Współczuje z tym waszym mieszkaniem. Ja w ogole nie mam doświadczenia w sprawach mieszkaniowych, bo mam wynajmowała firma męża. -
Giannaa, mój maz był fotografem, ale strasznie sie wściekał na te zdjęcia bo wymyśliłam to sobie wieczorem, płakał ze nie mamy światła, blendy, aparat rozładowany... I koniec końców pyknął 5 zdjeć telefonem i wkurzony stwierdził ze on sie w taka amatorszczyznę nie bawi i powiedział ze w weekend zrobi lepsze zdjęcia jak naładuje aparat ale mi sie już nie chce w to bawić i mi wystarcza na ścianę tego wieszać nie będę
Jak sie mała urodzi to chcemy zrobić rodzinna sesje już we troje
A właściciel... Brak słów... Ja bym gnoja załatwiła... Tak dla zasady a płacicie mu na konto czy w gotowce? Od 2016 jest nowe prawo o odprowadzaniu podatku od wynajmu mieszkania ja bym to jakoś wykorzystała... :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:04