Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie sie wybieram... wcześniejszy nie pomógł.
ogólnie to cały czas czuję się jakbym miała dostać @, brzuch twardnieje bardzo aż ciągnie w dół i wtedy bardziej boli... ale jakoś bez szału.. nie wiem czego sie spodziewać, ale to trwa już dość długo... i przy tym mam uczucie bardzo pełnego pecherza.. -
Ja ogólnie jestem dobrej myśli i między 24 a 28 zamierzam się "wyrobic" zobaczymy co mi z tego planowania wyjdzie
Miuu może faktycznie jeszcze jedna rundka po sklepach, wydam co mam wydać i Malutka zdecyduje się wyjść
Miuu lubi tę wiadomość
-
Felice ja od początku jedtem pod opieka Kvinneklinik i miałam w styczniu kontrolna wizytę w 24 tyg i zgłosiłam. Ogólnie nie raz mówiłam lekarzowi ale dopóki nie było skurczy bądź krwawienia miałam czekać. Pomarudzic fastlege ze bardzo sie obawiasz moze cie skieruje na kontrolne usg. Czasami tak robią i tam ci lekarz zmierzy szyjkę.
-
Nie tylko skurcze. Jak cos robiłam albo za duzo chodziłam. Ale za duzo ich było. Ok 20 -30 czasem i powiedziałam o tym lekarzowi. W sumie nie sądziłam ze cos jest z szyjka gdyz w Poksce mi badali tez jsk miałam skurcze i niby wszystko było idealnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 23:54
-
Jeny ja to jestem ciemna w tych tematach szyjkowych ...
Gianna
O kupkach też dużo nie wiem, wiem, że jak są zielone na mm to przyczyną może być żelazo i tak zdarza się po mlekach H.A.
Z mężem nie wiem ... żeby mała dawała nam w kość, a ona chwile w nocy po płacze jak robię mleko, Michał pokołysze na śpiocha, czasami nawet nie płacze jak szybko wyczuje moment i lecę robić mleko. Wczoraj wrócił z pracy przygotował mi jakieś pyszne przekąski dla moich dzisiejszych gości i powiedział, że jak przyjedzie to zrobi nam pizze. I powiedział, że mu smutno, że tak sama ciągle jestem. W maju jedziemy na kilka tygodni do Polski...
Bierze któraś z Was mini pigułki antykoncepcyjne ?? -
Dziewczyny A jakie mleko modyfikowane dajecie swoim maluchom? Planuje karmić piersią Ale rozgladalam się wczoraj i orientowalam co gdzie jest i w jakich cenach i tak się zastanawiam które lepsze z tych dostępnych tu w No. Ja jestem zieloną w tym temacie A chciałabym mieć jakieś w zapasie gdyby coś