Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka podczytuję Was od czasu do czasu
super się ogląda zdjęcia Maluszków i czyta o ich rozwoju więc piszcie Dziewczyny
Cynnia miałaś wrzucić link o rozwoju dzieci
A ja mam takie pytanie, może głupie Czy mam szansę na to, że przyślą po mnie karetkę jeśli zacznie się akcja porodowa a ja będę sama w domu? Albo w środku nocy? Nie mamy samochodu i nie wiem za bardzo jak miałabym się dostać do szpitala... -
Froggie wrote:A ja mam takie pytanie, może głupie Czy mam szansę na to, że przyślą po mnie karetkę jeśli zacznie się akcja porodowa a ja będę sama w domu? Albo w środku nocy? Nie mamy samochodu i nie wiem za bardzo jak miałabym się dostać do szpitala...Synek William [/url]
[/url]
[/url[/url] -
hej:)
Froggie
Fajnie, że napisałaś jeny Ty też już jesteś na końcówce, jak się czujesz ?? Ambulans albo jakiś transport na pewno po Ciebie przyjedzie także nie ma się co martwić Mi nawet ostatnio pielęgniarka mówiła, że mogę brać taksówkę na wizyty z dzieckiem
My zaczęłyśmy przechadzki na trasach biegowych, Klara nie odpuszcza przy każdym zatrzymaniu wózka zaczyna płakać, więc matka musi chodzić. Wózek daje radę
Pamiętam, że któraś z Was kupowała skórkę do fotelika w całkiem fajnej cenie ... -
Dzięki Dziewczyny to mnie trochę uspokoiło
Marti no ja mam jeszcze kilka dni do terminu. Wolałabym wytrzymać chociaż do końca stycznia. Dziś robimy przemeblowanie w sypialni, kołyska stanie już w odpowiednim miejscu. Przyszła tez paczka z PL z pieluszkami i pościelą, więc ten tydzień mam pod znakiem prania i prasowania Czekam jeszcze na ciuszki, siostra ma mi wysłać z Anglii w poniedziałek
Klara wyrabia Mamusi kondycję -
Ale i tak sprawdzają. A masz jakieś fajne sklepy. Bi ja zaglądałam na tK maxa i gapa ale nic nie znalazłam. Poleć cos prosze.
Ja dzieciom wystlalam gry z polski używane i trzepali. Dobrze ze wartość poniżej 300 Nok była. Ostatnio koleżanka książki używane polskie przesyłała i jej dowalili -
Miuu ja w UK kupowałam w Next, bo tam były promocje a na norweskiej stronie Nexta nie było. I w sumie tylko tyle, nie szalałam bardzo. Kilka ciuszków kupiłam tu stacjonarnie w sklepach, albo z promocji H&M online. Też nie natrafiłam na jakieś super promocje u nas. Więc albo nie było albo ja nie umiem szukać
A z PL nie wysyłam nic pocztą tylko prywatnym przewoźnikiem. 3 paczki już tak zamawiałam, w tym jedną z wózkiem odbierałam sama w Szwecji i żadnej mi nie sprawdzali na granicy. W piątek właśnie przyszła mi paczka, 30kg, prawie cała wyprawka tylko bez ciuszków.