Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nawet nie wiem ile miałam przed kiedyś się tam mierzylam przy akcji odchudzanie Ale teraz nie pamiętam za to 14 kilo jest no i Malutka jak zacznie szaleć to się zrywam czasem na równe nogi wiec przydaloby sie juz rozpakowac
-
Dzień dobry
Tez miałam pytać, gdzie się podzialyscie
Ciężarówki jak się czujecie?
A Mamusie co u Was? Jak maluszki się miewają?
Moje dziecko jest jak widac bardzo uparte termin czy nie, ona swoje zdanie ma
Czuję, ze będzie lutowa
-
Mój mąż dzisiaj podpisał w pracy nowy kontrakt, dostał awans i podwyżkę więc w weekend świętujemy pizzą i colą
Ale fajnie by było gdyby jeszcze malutka postanowiła wyjść
A reszta gdzie się podziewa? gdzie nasza porodowa publiczność?
dziwicie się, że dziewczynki nie chcą wychodzić, skoro ciotki nie kibicująWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:54
Befff, Giannaa, marti87, Carolline lubią tę wiadomość
-
e-ciotki kibicują ale nie nalegają już za bardzo, żebyście nie czuły presji
A ja wróciłam właśnie od lekarza, ogólnie wszystko ok, wyniki też w porządku, ale jak mówiłam lekarzowi, że martwią mnie te skurcze to kazał brać... paracetamol! Czyli standard norweskiego leczenia Wczoraj wieczorem tak mnie męczyły te skurcze, że w ciągu godziny po kilkunastu przestałam liczyć, jeden odchodził zaraz następny przychodził. Może mały akurat tak się ułożył, że coś tam naciskał a dzisiaj jak na razie spokój, nic się nie napina, chyba wczoraj wyrobił normę
PS Miuu dodaj mnie, proszę, do przyjaciółek, chciałam o coś zapytać. -
Publiczność jest ale kibicuje z ukrycia Na razie to nuuuudą wieje
U nasz wszystko dobrze byłyśmy na spacerze, młoda ładnie spi teraz. W nocy też super spała bo jak poszła spać o 22:45 to do 5:40 spała i od 6:30 do 10tej także rewelacja w ciąży ie tak nie wysypiałam Jest w tym wszystkim tylko jedno małe ale...nie jestem w stanie jej uśpić wcześniej niż 22-23 po kąpieli około 18stej..małą robi sobie max jedną 30 min drzemkę i nie spi albo przysypia na 5 min. I niestety z wieczora dla siebie nie mam nic Pamiętam jak była w brzuszku to też jej ulubioną porą na aktywność była godzina miedzy 20stą a 24tą