Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia
Podaje Malutkiej witamine D3 w kropelkach, kupioną tu w aptece, kropelki bardzo szybko lecą i nie ma żadnego problemu:)
Miuuu
Bierz ten antybiotyk i się nie zastanawiaj, ja brałam antybiotyk na zapalenie pęcherza w ciąży. Bakterie mogą wywołać wcześniejszy poród także trzeba być bardzo ostrożnym.
Dodatkowo możesz płukać gardło, mi bardzo pomagało siemię lniane, szałwia ... -
Cynnia wrote:Wózek jest uniwersalny, dokupujemy gondolę i masz głęboki, mozna tez zamocować fotelik samochodowy, pasuje wiele typów ja mam akurat maxi cosi. Mi w tym wózku sie spodobało to, ze możesz sama dobierać rożne rzeczy i dowolnie go rozbudowywać.
Tutaj moj wozek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/394925d66660.jpg
a kupiłas przez neta czy w sklepie stacjonarnym?
Bardzo mi się spodobał ten wózek i czytałam o nim opinie. Przekonuje mnie. -
Owco poszukaj na finnie ja kupiłam taką komode kąpielową za 400nok używaną i nic nie zniszczoną
Marticzy Klarci przetłuszczają się włoski ? Mojej młodej bardzo wieczorem myte a rano tłuste. Zastanawiam się czy nie wpływa na to codziennie mycie głowy.
-
Miuu, domyslam sie co czujesz, ja tez w ciazy przechodzilam przeziebiebie i znosilam je 10 razy gorzej niz normalnie. Siemie lniane i szalwia bardzo pomagaja, ja jeszcze pilam herbate z miodem, cytryna i imbirem i mleko z miodem. Propolis bardzo lagodzi gardlo i mozna go stosowac w ciazy. Tylko nie bierz zadnych tabletek z tymiankiem i podbialem.
Pianistka, dziekuje za podpowiedz tez wlasnie widzialam tylko takie wanienki na stelazu ale nie bardzo mi to odpowiada i chyba jednak bede musiala sprowadzic z Polskii taki mebelek. -
Martynka, wozek kupiłam w Babyshop, akurat była promocja 30% i na wozek i na gondolę. Poczekaj troche, oni co chwile mają przeceny. Mi sie bardzo podobał ten niebieski, niestety wtedy był juz wyprzedany. Fajny tez jest ten z większymi kołami Citi Elite, ale wiadomo, zajmuje wiecej miejsca. Fajne jest tez to, ze składa sie go jedna ręką np trzymając dziecko w drugiej ręce
Marti, tez mam kropelki i sie zastanawiałam czy dawać. Moze sprobuje bo z tranem nam nie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 15:06
martynka870 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Byłam dziś na wizycie u jordmor. Ciśnienie, mocz ok. Mała wstawila się już nisko w kanał więc czekamy dalej.Jutro termin z usg. Jak nic się nie będzie działo to 4.02 mam wizytę w szpitalu i wtedy będzie jakaś decyzja, ale jeśli będzie ok to dostanę kolejny termin i bedziemy czekać dalej ja mam nadzieje ze nie doczekam nawet weekendu żeby tu kolejki nie zatrzymywac
Pianistka A Ty jak się trzymasz? Rusza coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:43
-
To chyba w takim razie normalne Olek jak się urodził to miał 3 włosy na krzyż do tego zawsze miał cała główkę natłuszczoną wiec nie miałam możliwości zaobserwować.
Ja chyba zacznę od tranu i zobaczymy jak to będzie bo mam w domu. Mam tran smakowy cytrusowy i dziwne, że pielęgniarka powiedziała, że taki jest ok...co o tym myślicie ? Przecież cytrusy są uczulające.
Befff Trzymam kciuki, żeby co weekendu było po wszystkim!
Udało mi się zważyć małą ma 4940g ładnie przybiera bo przytyła 500g w 2 tyg a tak bardzo się bałam. Młoda szybko się najada w 6 min wyciągnęła z piersi około 100ml już wiem dlaczego tak szybko się najada -
Befff wrote:Witajcie
Byłam dziś na wizycie u jordmor. Ciśnienie, mocz ok. Mała wstawila się już nisko w kanał więc czekamy dalej.Jutro termin z usg. Jak nic się nie będzie działo to 4.02 mam wizytę w szpitalu i wtedy będzie jakaś decyzja, ale jeśli będzie ok to dostanę kolejny termin i bedziemy czekać dalej ja mam nadzieje ze nie doczekam nawet weekendu żeby tu kolejki nie zatrzymywac
Pianistka A Ty jak się trzymasz? Rusza coś?
super wieści w ramach pocieszenia, powiem Ci, że moja mała miała główkę nieruchomo w kanale już 2 tygodnie temu i położna wróżyła mi rychłe rozwiązanie :d i jak widać... no nico
Fajnie, że przynajmniej mają plan
Ale oczywiście trzymam kciuki żeby do weekendu było po sprawie!
Ja do terminu z USG mam 3 dni i planuję się wypakować w sobotę / niedzielę... więc streszczajcie się dziewczyny