Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
alda wrote:Dziewczyny jestem po USG MALEŃSTWO ma 1,5 cm i pięknie bijące serduszko łzy mi leciały jak grochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 16:57
-
alda wrote:Jest ci on - suwaczek
Miałam mieć w grudniu ale poprosiłam o inny termin i dobrze że mi zmienili bo dzisiaj usg robiła lekarka którą bardzo lubię a w grudniu miałam wizytę do szefa - a nie chciałam u niego mieć ........ -
mar2śka wrote:Ty jak się czujesz ?
Nie pytaj Jeszcze nie miałam bliskiego spotkania z "porcelaną" ale te mdłości są strasze najlepiej się czuję jak śpię
I moja skóra jest w strasznym stanie , nie jem jak powinnam i nie mogę się niczym smarować dosłownie niczym - czego ja już nie kupiłam......... wszystko mi śmierdzi , widok wszystkich kosmetyków wywołuje u mnie odruch wymiotny .... no to sobie ponarzekałam
A jak u Ciebie samopoczucie ? Wizyta u położnej w piątek ?
-
No tak to jest z tymi mdlosciami pamietam , że sama rezygnowałem z kosmetyków a perfum nie używałam żadnych bo wszystkie były zbyt intensywne . Tak wizyta w piątek Mała właśnie dokazuje więc leżę bo ciężko mi chodzić jak tak szaleje, mój pęcherz cierpi ogólnie jest Ok tylko mam nawrót mdłości. Dopadają mnie w tych samych godzinach co wcześniej ... a myślałam, że takie przyjemności już za mną hehe Oczekuję z niecierpliwością kiedy nadejdzie TEN moment ale nie ukrywam, trochę się stresuję.
-
Mi pefrumy meskie smieerdzialy ogorkiem !! Ja czulam sie okropnie do 9 tyg a pozniej jak reka odjal, zdarza sie raz na czas ze zrobi mi sie nie dobrze, kazda z nas jest inna, moja siaotra do 12 tyg nie wiedziala ze jest w ciazy bo nic a nic nie odczuwala a miesiaczka sie spozniala jak myslala ze stresu i z odstawiania tabletek a tu okazalo sie ze ciaza
-
Mam dla Was filmiki na temat karmienia. Wczoraj dostałam od położnej. Dzisiaj sama obejrzałam i polecam. Są w języku angielskim.
https://www.youtube.com/watch?v=uMcgJR8ESRc
https://www.youtube.com/watch?v=wjt-Ashodw8&feature=share&app=desktop
https://globalhealthmedia.org/portfolio-items/is-your-baby-getting-enough-milk/?portfolioID=5623
mar2śka, alda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wkłady poporodowe kupiłyście tutaj czy w Polsce - jakie ?
Jakie koszule do porodu - jednorazowa , jaka do karmienia może piżama ? Proszę o linki
Co ciekawego jest w gratis paczkach ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 18:26
-
Kupowałam w Polsce jak komletowqlam wyprawkę , wszystko za jednym zamachem. Bella mama i canpol - wdaje mi się, że canpol jest w NO dostępny . Piżamy do porodu nie biorę bo dają w szpitalu i kazali nie brać . Po porodzie mam koszulę z kilkoma guzikami na dekolcie a druga bluzka z guzikami + luźne spodnie. Specjalnie nic nie kupowałam jeszcze. Mam tylko 2 koszulki do karmienia + jeden materiałowy biustonosz . Lepiej za wczesne nie kupować bo nie wiadomo jaki rozmiar będą miały piersi po porodzie i jak się laktacja rozkręci .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 19:17
-
alda wrote:W którym tygodniu ciąży byłyście w Polsce ostatni raz - samochodem ? Miałyście / macie adapter do pasów ?
-
alda wrote:Dziewczyny czy fastlege badał Was ginekologicznie na pierwszej wizycie - w ciąży ?