Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety nie mam blisko, ale dzięki za info. My z kolei mamy kartę z Kiwi i co czwarta paczka jest gratis.
Niestety w Polsce nie ma tych pieluszek. Używaliśmy pampers. Nasz Mały tego nie odczuł.
A dziś nasz synek skończył pół rokuZoja36 lubi tę wiadomość
-
majola wrote:Niestety nie mam blisko, ale dzięki za info. My z kolei mamy kartę z Kiwi i co czwarta paczka jest gratis.
Niestety w Polsce nie ma tych pieluszek. Używaliśmy pampers. Nasz Mały tego nie odczuł.
A dziś nasz synek skończył pół roku
Wszystkiego najlepszego dla synka
To ta karta co była potrzebna przy odbiorze babypaczki?
Majola a z ciekawości zapytam, ile teraz warzy i mierzy synek. Jakiej wielkości ubranka teraz nosi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 21:52
-
Zoja36 wrote:
To ta karta co była potrzebna przy odbiorze babypaczki?
Chyba trzeba o kartę prosić w Kiwi przy kasie
Majola jak źle napisałam to mnie popraw
To ta karta
[=https://www.fotosik.pl/zdjecie/0c4b2bd1a440b318][/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 07:54
-
Tak, to ta karta. My dostaliśmy ją w paczce startowej. Ale przy kasie też można poprosić. Jak się zgubi to też dają bez problemu nową.
Nasz Maluch nie jest taki malutki. Na bilansie przy piątym miesiącu ważył 8300 I 68 cm. Następne ważenie za tydzień. Myślę, że ma 70 cm i niecałe 9 kg. Nareszcie zwolnił, bo do piątego miesiąca rósł centymetr na tydzień. Ubranka nosi 74 body i pajace, a 68 spodenki.
Dzieci na mm podobno szybko rosną na początku, a potem doganiają je dzieci na kp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:11
-
majola wrote:Tak, to ta karta. My dostaliśmy ją w paczce startowej. Ale przy kasie też można poprosić. Jak się zgubi to też dają bez problemu nową.
Nasz Maluch nie jest taki malutki. Na bilansie przy piątym miesiącu ważył 8300 I 68 cm. Następne ważenie za tydzień. Myślę, że ma 70 cm i niecałe 9 kg. Nareszcie zwolnił, bo do piątego miesiąca rósł centymetr na tydzień. Ubranka nosi 74 body i pajace, a 68 spodenki.
Dzieci na mm podobno szybko rosną na początku, a potem doganiają je dzieci na kp.majola lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, ja też kp i młody tak rośnie i przybiera, że tylko ubranka wymieniam. Waży już przynajmniej 6,5 kg jak nie więcej. Ubranka nosi 62/68. Już skończył 3 miesiące ale bilans mamy dopiero 24 kwietnia ze względu na święta
majola lubi tę wiadomość
-
majola wrote:Tak samo jak my też dopiero za tydzień
Super, niech rosną dzieciaki zdrowo. Ale ogólnie to żal mi tych chwil, że tak szybko umykają. Taki malusi był...
A z kolei jaka duma jak się czegoś nowego nauczy
Alutka, co u Was?Zoja36 lubi tę wiadomość
Alutka -
My po szczepieniu i bilansie trzymiesiecznym. Nasz chłopak waży 6645 g i mierzy 63,5 cm
Co ciekawe kolejne szczepienie mamy dokładnie za miesiąc, czyli młody będzie miał 4 miesiące i 11 dni. Majola jak u Was było że szczepieniami? Jak Was synek reagował i w jakim czasie miał je robione. Czy bilans na 5 miesięcy był właśnie przy trzecim szczepieniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 20:35