Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:Gdzie czulyscie wasze maluchy w 22tc. Bo ja dość nisko, trochę powyżej łona i się zastanawiam czy tak ma być.
Tak ma być ja bardzo długo czułam malutką tak nisko teraz też jej nie czuje jakoś wysoko - nie "wbija mi się " w żołądek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 16:00
pati1980 lubi tę wiadomość
-
madziula_ wrote:Hej dziewczyny jakiej firmy kupowalyscie pierwsze kosmetyki dla maluszków ? Zamawialyscie z Polski czy tutaj ? Co Wam było najbardziej potrzebne ?
Ja jeszcze nie używam ale kupiłam z Rosmanna - BABYDREAM 2w1 żel i szampon ale ponoć najlepsze do kąpieli mleko mamy mam też oliwkę i balsam którego sama używam 🙈🙈🙈
Tutaj możesz sprawdzić jakie kosmetyki są ok http://www.srokao.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 16:07
-
madziula_ wrote:Hej dziewczyny jakiej firmy kupowalyscie pierwsze kosmetyki dla maluszków ? Zamawialyscie z Polski czy tutaj ? Co Wam było najbardziej potrzebne ?
Ja chyba będę używała tych z firmy Derma lub Aderma tutaj dostępne 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:37
-
-
pati1980 wrote:Jak mocno aktywne były wasze maluchy w brzuchu w 22tc. Mój dzisiaj strasznie szaleje prawie 2godz non stop. Trochę się martwię czy to nie za długo.
Fakt zjadlam trochę arbuza i ciasto więc słodkie😱pati1980 lubi tę wiadomość
-
K. Ja sama nie wiem co się ze mną dzieje że ja tak panikuje. Ja juz mam jedną ciążę za sobą 18 lat temu i tak nie panikowalam byłam szczęśliwa jak nikt na świecie A teraz sama siebie nie poznaje że taka panikara jestem.😱😱😱 Dobrze że ja was tutaj mam 🥰🥰🥰
K. lubi tę wiadomość
-
alda wrote:Ja jeszcze nie używam ale kupiłam z Rosmanna - BABYDREAM 2w1 żel i szampon ale ponoć najlepsze do kąpieli mleko mamy mam też oliwkę i balsam którego sama używam 🙈🙈🙈
Tutaj możesz sprawdzić jakie kosmetyki są ok http://www.srokao.pl/ -
pati1980 wrote:K. Ja sama nie wiem co się ze mną dzieje że ja tak panikuje. Ja juz mam jedną ciążę za sobą 18 lat temu i tak nie panikowalam byłam szczęśliwa jak nikt na świecie A teraz sama siebie nie poznaje że taka panikara jestem.😱😱😱 Dobrze że ja was tutaj mam 🥰🥰🥰
-
pati1980 wrote:Dziewczyny czy wam się śniły sny erotyczne i mialyscie orgazm. Ja juz tak kilka razy, nie jestem w stanie tego kontrolować. I nigdy przed ciaza nie miałam w śnie orgazmu.
Oj Pati Pati a uprawiacie z mezem skes? moze Ci brakuje tego...
Dziewczyny wy tez macie bardziej obfite uplawy? -
kaktus85 wrote:Oj Pati Pati a uprawiacie z mezem skes? moze Ci brakuje tego...
Dziewczyny wy tez macie bardziej obfite uplawy?
No właśnie nie uprawiamy😱, może mój organizm się domaga. Ja jakoś nie mam ochoty, co też jest strasznie dziwne bo zawsze byłam bardzo aktywna 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 11:12
-
alda wrote:Tak , szczególnie po wysiłku fizycznym
Dostałaś skierowanie na dodatkowe USG ?
Nie...a powinnam dostac? wizyte mam w piatek w rodzinnego zobaczymy co mi powie i co zrobi...wczoraj wyladowalam na legevakt bo juz nie dawalam rady z wymiotami ..od kilku dni co zjadlam i sie na pilam to wymiotowalam chodzilam jak neptyk...i dostalam tylko tabletki na zlagodzenie kwasow zoladkowych....ale przyznam pomagaja ..wzielam dopiero dwie i czuje sie w miare dobrze... -
alda wrote:Pisałaś wcześniej że będziesz prosić o dodatkowe USG dlatego zapytałam
Lekarz rodzinny jak do niego dzownilam to sie spytal czy cos sie dzieje konkretnego i stwierdzil ze nie ma potrzeby robic USG ...moze teraz w piatek mi zrobi albo gdzies mnie wysle ...bo lekarz na legevakt powiedzial ze trzeba sprawdzic gdzie jest dziecko czy w macicy czy po za...nie wiem o co mu dokladnie chodzilo