Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:A czy inaczej podaje sie witD jeśli jest ona też w mleku modyfikowanym?
pati1980 lubi tę wiadomość
Alutka -
Alutka napisz mi proszę jak zaczęliście rozszerzać dietę , od czego zaczynaliście , jakie porcję , kiedy inny posiłek niż mleko - śniadanie , obiad , kolacja . Jestem totalnie zielona w tym temacie a dodtkowo mam alergika i cholernie się boję tego rozszerzania 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
-
alda wrote:Alutka napisz mi proszę jak zaczęliście rozszerzać dietę , od czego zaczynaliście , jakie porcję , kiedy inny posiłek niż mleko - śniadanie , obiad , kolacja . Jestem totalnie zielona w tym temacie a dodtkowo mam alergika i cholernie się boję tego rozszerzania 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Alutka -
Alda u nas najprawdopodobniej nietolerancja laktozy. Byłyśmy w szpitalu na konsultacji i zdaniem lekarza objawy bardziej pasują pod nietolerancję . Testy po roku mamy zrobić .? Póki co alergi na inne produkty brak i oby tak zostało. Choć jeszcze cytrusów nie podawałam i białka z jajek .
Alutka -
Dziewczyny gdzie się trzeba udać z dzieckiem jak coś jest nie tak, do helsestasion czy fastlege.
Mój mały ma taka chrypke jak by miał coś w nosie. Czyszcze i czyszcze nosek, zakrapiany woda morska. Coś tam wyjdzie ale nadal coś tam jest.
Czasem go to męczy i się denerwuje. -
pati1980 wrote:Dziewczyny gdzie się trzeba udać z dzieckiem jak coś jest nie tak, do helsestasion czy fastlege.
Mój mały ma taka chrypke jak by miał coś w nosie. Czyszcze i czyszcze nosek, zakrapiany woda morska. Coś tam wyjdzie ale nadal coś tam jest.
Czasem go to męczy i się denerwuje.
To pewnie sapka niemowlęca , moja strasznie charczała Samo przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2019, 09:37
-
alda wrote:To pewnie sapka niemowlęca , moja strasznie charczała Samo przeszło
Jak długo to trwało, bo mojego małego to budzi w nocy. W ciągu dnia nie ma tak mocno jak w nocy. Męczy go tak jakby nie mógł złapać oddechu. Ja mam takie wrażenie.😳 -
pati1980 wrote:Jak długo to trwało, bo mojego małego to budzi w nocy. W ciągu dnia nie ma tak mocno jak w nocy. Męczy go tak jakby nie mógł złapać oddechu. Ja mam takie wrażenie.😳