Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
kaktus85 wrote:Pati cisza narazie czasami tylko cos tam poboli i tyle...wiec chyba beda musieli mi wywolywac, zobaczymy co powiedza w srode...
Oj wiem co czujesz i strasznie współczuję bo te ostatnie dni i czekanie najgorsze.
Wybierz się na zakupy może to pomoże hihi.
Ja po badaniu poszłam do centrum handlowego i wieczorem się ruszyło 😁😁
Trzymam kciuki 🥰 -
pati1980 wrote:Oj wiem co czujesz i strasznie współczuję bo te ostatnie dni i czekanie najgorsze.
Wybierz się na zakupy może to pomoże hihi.
Ja po badaniu poszłam do centrum handlowego i wieczorem się ruszyło 😁😁
Trzymam kciuki 🥰
Hej dzisiaj w nocy sie ruszylo...odeszly wody ale troche z krwia wiec jade na szpital to sprawdzic...wczoraj bylam na sapcerze 6 km chyba to pomoglopati1980, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. We wtorek pojawil sie na swiecie nasz synek o 12.01 wazyl 3350 kg i 50 cm....zdrowy sily chlop....
porod byl natyralny ale nie nalezal do lekkich bylo troche komplikacji i lekarze musieli nam pomoc... ale juz jestesmy w domku od czwartku i dochodzimy do siebie...zycze Wam dziewczyny Wesolych Swiat...pati1980, Zoja36, majola lubią tę wiadomość
-
kaktus85 wrote:hej dziewczyny mam pytanie co jest potrzebne do zrobienia paszportu bo nie ogariam tego na ich stronie a i ile wasz maluchy tyly na poczatku bo moj przez ostatnie 4 dni przytyl tylko 30 g i troche sie martwie
Zdjęcie, akt urodzenia wielo jezyczny z pieczątką apostille, wypełniony wniosek, GOTOWKA na opłatę, paszporty lub dowody obojga rodzicow Oboje rodzice jeśli nie jesteście małżeństwem. Chyba wszystko 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 05:56