Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj Klopka! Rozgośc sie u nas :-)Napisz cos wiecej o sobie w jakom rejonie Norwegii mieszkasz i czy to twoje pierwsze dzieciatko.
Siamyrka może faktycznie cos zle pokazuje twój cisnieniomierz. Ja mam w domu 2 cisnieniomierze jeden na reke taki jak ty i drugi tez elektroniczny ale na ramie (takim podobnym mierzy mi moja fastlege) i w sumie nie ma az takiej duzej rozbierznosci.Ogólnie oraganizm też wie czy cos sie dzieje czy nie wiec mimo,ze lekarz powiedział,że jest ok to lepiej to kontrolowac. -
ale się spieprzyłam z krzesła- chciałam sięgnąć proszek do pieczenia z górnej półki... na szczęście poleciałam na tyłek i nic się nie stało. mój Kochany tak się przestraszył, że najpierw mnie podniósł, a potem zaczął krzyczeć, czy jestem poważna, że mogłam poprosić, dlaczego wchodzę na krzesła, itp.
też się przestraszyłam...
ciacho w piekarniku -
Diana, powiem Ci, że ja na ból brzucha narzekałam chyba do 16 tyg cały czas. teraz od czasu do czasu też mnie pobolewa, ale biorę wtedy nospę (wg zaleceń lek z Pl) i odpoczywam. Na pewno się wszystko rozciąga dalej, co jak sama piszesz- potwierdza coraz większy brzuszek.
ja mam w ogóle niekiedy w nocy, jak obracam sie z boku na drugi, ból gdzieś w okolicach jajnika/ gdzieś powyżej. takie naciąganie nie przyjemne. trwa to chwilę i przechodzi. i też podobno powoduje taki ból rozciąganie więzadeł (czy coś w tym stylu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 19:17
-
Witajcie mamuśki
Dawno mnie nie było , bo jakoś przy końcu weny na pisanie brak, ale ciesze się,że wątek żyje i ładnie się rozkręca My dalej w dwupaku i po rozmowie z moja córcią w jej M1 rozpakujemy się jak na naszym wątku dobijemy do strony 100 (gdyby mozna było tak zaplanować , byłoby super, ale może mamusie posłucha )
Witaj Klopka cieszę się, że do Nas dołączyłaś. Na pierwszej stronie naszego wątku napisałam troszkę informacji o wizycie u lekarza
Nie pamiętam do czego mam sie jeszcze odnieść bo najzwyczajniej w świecie zapomniałam ..skleroza w ciązy sie poglębia ...niedobrze
-
No oczywiście przypomniałam sobie ....Cati a o jaki Tobie inhalator chodzi, do czego ma słuzyć ?
Diana jeśli coś ciągnie to proponuje magnez wziaść, mi pomaga i nawet skurczy nie czuje za często
A i koleżankę z sernikiem zapraszam do Sarpsborga, kawkę osobiście zrobiesiamyrka, cati lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorkiem
U nas sztormy ustały,także i samopoczucie lepsze
Do sklepu towar dotarł,także jutro biorę się za robienie ciast,a przystawki zrobię w ot...no bo w pt właśnie będę starsza o kolejny rok
Siamyrka pij dużo wody!!!! I uwszaj na siebie,bo po moim upadku w pt mam zajebistego siniaka,który zajmuje dużą część posladka prawego.
Diana brzuszek tak ma,jeżeli będzie ci to fest dokuczac,bierz Mg lub no spe.
Catis a nikt nie ma zamiaru przylecieć do was?? Do Trondheim jezdza busy,niech ktoś ci kupi w Pl i wyśle ten inhalator.
Klopka witamy w polsko-norweskim świecie ciężarnych
Mąż i ja dzisiaj przygotowalismy kącik dla Olafka,a ja spakowalam torbę do szpitala,tzn jutro muszę wnieść w pakowaniu małe poprawki
Śmiem twierdzić,ze WE ARE READY
-
no wlasnie poki co to dopiero za 2 tyg najwczesniej ktos leci do trd.
Ja mam bardzo duszacy kaszel to tez przydal by sie inhalator taki elektroniczny. kosztuje max 200zl . Ale nie widzialam ich w no.
JAk sie wqurze to popytam kto tu teraz szybciej do Trd jedzie z Polandi.
ps.Milo ze mnie pamietacie , bo tylko chwilke tu bylamderii84 lubi tę wiadomość
-
Mi jest wstyd,bo pielęgniarką jestem,a porządnego stetoskopu nie mam. Przy najblizszej okazji sobie zakupię
Ale dziękuję,za cheć pomocy
Cały dzień dzisiaj mój berbeć był grzeczny,a teraz tak boleśnie wierzga ...auuuuuuuu -
Cati proponuję kupic w Polsce znalazłam jeden na stronie internetowej i cena mnie powaliła, opadły mi ręce, cycki, wszystko ...http://www.ruuds.no/Shop/Product/INHALATOR-Portaneb-med-Sidestream/50112
Derii u mnie walizka już spakowana, piję herbate z liści malin, wykonuję ćwieczenia na piłce no i czekam na godzinę 0derii84 lubi tę wiadomość