Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja wydaje mi sie,ze przy tej uposledzonej koordynacji ruchowej,nawet kolce nie pomogą. Mam lepszy pomysł,nie wylazic lub tylko z mężem
Fajne te norweskie motywy są
Siamyrka my też mamy pl msze,raz w miesiącu,ale są dobre i chociaż to.
Dziewczyny tak to jest z tymi brzuszkami,modlcie się,żeby was plecy nie zaczęły boleć,bo wtedy ani na brzuchu,ani na bokach,ani na plecach....udreka -
siamirka ja kupowałam ciuszki w Oslo w typowo dzieciecym sklepie.
Co do koscioła ja mam tutaj w dwóch kosciołach Polskie msze ale przyznaje,że rzadko chodze,tylko jak mam potrzebe.Rok temu zawiodłam sie na 1 ksiedzu tu w Norwegii i teraz mam dodatkowy uraz.
Derii jak tam Twoje cycuszki,bo mi kurde znowu zaczeły rosnąc i nie mieszcza sie juz w stanikach.Musze sie wybrac po staniki do karmienia i chyba te bym juz zaczela uzywac.Kurde ja juz i tak mam za duze a one ciagle rosna hehe.
Jak bylam ostatnio w pracy to ktores dziecko do mnie powiedzialo ale masz duze cycki hehe -
Maja to był komplement z ust tego dzieciaczka
U mnie z piersiami jest ok,tzn są większe i widzę,ze zaczynają się podnosić,więc na początku będą sterczące
Myślę,ze mogą być ciut większe na początku,jak pokarm będzie,ale później będą zapewne wyglądac jak u tych biednych Afrykanek z plemion -
Potem grupowo zrobimy sobie operacje plastyczne na piersi.Niestety mi silikonow nie wstawia ale moge sobie podniesc hehe,żeby nie były jak u Afrykanek
siamyrka, derii84 lubią tę wiadomość
-
Mój maż też już został poinformowany na temat operacji biustu i możliwe,ze brzucha też,zależy czy wszystko fajnie się wchlonie czy zostanie brzydki fald skorny z rozstepami. Ale to dopiero na wakacje w 2016,ale mam nadzieję,ze obejdzie się bez brzucha chociaż
-
Jesli mowa o cyckach to moje staly sie troszke bardziej pelne, mam male wiec od razu zauważyłam i kolezanka tez zauwazyla przy ostatniej wizycie u niej. Ja od poczatku mialam ochote na kwasne, mandarynki pożerałam kilogramami, herbata z cytryna zostala ze mna do tej pory ale teraz mam bardziej ochote na slodkie tylko, ze przed obzarstwem ratuje mnie to ze do najblizszego sklepu mam 10 km i nie chce mi sie jechac
derii84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry norweskie forumowe cioteczki
Jak minęła nocka?? U nas fantastycznie,nawet z łóżka mi się tyłka nie chce podnieść. Korzystam póki mogę
Dzisiaj w planach,jak to u mnie ostatnio bywa,odpoczynek
Pogoda niesprzyjająca spacerom także niedziela w domku.
Idę pod prysznic,miłego dnia wam życzę
Nana,napisz co u was,jak Oktawia??
Kitaja,daj znać jak się czujesz.
Kafabi,nie opuszczaj nas.
Myszka,Ty już po jesteś czy tuż przed?? -
A ja juz po kolejnych łowach hehe tym razem kupiłam nosidełko firmy Babybjörn. W sklepie 700 koron a ja dałam 150 koron i jest jak nowy.Dobrze mieć facebooka heheh. Jeszcze musze upolowac podgrzewacz do butelek.
Do nas ma dzisiaj wpasc kuzyn z dziewczyna po obiedzie a do tego czasu bede sie relaksowala na kanapie a mąż ma zrobić obiadek -
hej hej,
ja dziś w gorszym nastroju i strasznie płaczliwa...
pokłóciłam się z mężem, nic mi dziś nie wychodzi. najchętniej bym się spakowała i wyjechała gdzieś daleko. ehhh. i wkurza mnie to, że mój ukochany nie potrafi zrozumieć moich wahań nastroi...
próbuję się jakoś zrelaksować, żeby mój Bąbelek przez mamę się nie stresował w brzuszku.
Maja- ten facebook jest rzeczywiście bardzo przydatny- sama widziałam parę rzeczy, które z chęcią bym kupiła -
siamyrka tacy sa faceci.Mój też nie rozumie kobiety w ciąży i jak sie nieraz kłócimy to nie myśli o tym,że jestem w ciąży i moze lepiej by było mnie nie denerwowac.
Diana95, siamyrka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co mamuski, chyba zmienilam zdanie i kupimy TAKO ACOUSTIC
Tak mi sie spodobał, ze chyba jednak nasze dziecko bedzie jezdzic takim
Wiem, ze jest dobry bo dwie mamusie w mojej rodzinie taki maja i chwala go sobie, sprawdza sie na lesnych drogach, na sniegu, na wertepach wiec mam nadzieje,ze dziecku bedzie sie dobrze w nim jezdzilomaja35, derii84 lubią tę wiadomość
-
Diana sliczny wózeczek. Ale te nasze dzieci będa mialy piekne karety i wszystkie rzeczy. Nie ma porównania teraz a 18 lat temu jak moje córki były małe