Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana, jakie slodziakowate
Maja, dlatego moja wyspa to jedyny plus, lekarz decyduje czy helikopter wezwać i cofnąć mnie ze szpitala nie mogą
Mam krwawienia... Ale nie z dołu tylko z nosa, mój organizm kierunki sobie pomylił ha haDiana95 lubi tę wiadomość
-
hej, hej
ja miałam wczoraj zły dzień... i co za tym idzie- bardzo złą noc. dziś chodzę jak zombi cały dzień
Diana- super ciuszki
coś mi się wydaję, że jak zaczniecie się Dziewczynki "rozpakowywać" to jedna za drugą albo równoderii84 lubi tę wiadomość
-
Diana ciuszki przesliczne i jedzonko tez dobre dzisiaj upichciłas.Mój upiekł dzisiaj ciasto krówke a ja planuje na tlusty czwartek zrobic faworki i pączki.
Derii ja tez smarkam z krwia i tez bym wolałam,żeby to było z dołu a tu cisza he.derii84 lubi tę wiadomość
-
Ja posiedziałam dzisiaj troche pod prysznicem i wszystkie części ciała juz gotowe i piekne do porodu hehe ale chyba zanim to nastapi to będe musiała jeszcze raz wszystko zrobic od nowa hehe
Ostatnio pomalowalam sobie paznokcie u nóg,zeby ładnie wyglądac a tu czytam,ze nie mozna miec pomalowanych i musiałam dzisiaj zmycderii84 lubi tę wiadomość
-
a kto cie siamyrka zdenerwował? Ja sie dzisiaj posprzeczałam troche ze swoim ale juz jest ok.
Ja odpukac ostatnio nawet w miare spie. -
Mój mąż zrobił przepyszne bagietki z mega dodatkami i tak się najadlam, że teraz mi wstyd....
Od 3 dni mam dziwne samopoczucie, aż Mnie to denerwuje.... Jak będę tak mieć teraz cały czas,to moi mężczyźni się przy mnie nnerwowo wykoncza -
Agata, podczas tej ciazy kekarka oodczas badania podala pomiary. W poprzedniej jedynie lek. Poinformowal, ze jest ok, ale to chyba najwazniejsze, ze jest ok tatemu lekarzowi ufam, a gdybym nie ufala to bym sie zapytala.
Cati, tutaj jesli wody odejda a akcji skurczowej brak, dzidzia sie rusza, to do ilus tam godz. Mozna byc w domku. Jak sie martwisz , to pewnie na ktg czy usg przyjma i tyle. Nie pamietam tylko ile to godzin bylo... -
Cati nawet jej KTG nie zrobili tylko przylozyli jakas trabke do brzucha,posluchali i to wszystko.Jesli nie dostanie dalej skurczy,to maja dzwonic po 24 godzinach i o 12.00 bedzie dzwonila do szpitala bo nic sie jeszcze nie dzieje.
cati lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, my po sniadanku i dalej do wyrka, mąż dzisiaj zrobi obiad, kochany :-*
Maja coś ten twój sen szwankuje miałam rano jakieś tam bóle, ale przeszły
Bez wód do 24 h można funkcjonować, a później albo wywoływanie, albo cc.... -
dzień dobry
Gratulerer med morsdagen alle mødre! z okazji norweskiego Dnia Mamy
ja dziś już lepszy humor. a wkurzyła mnie moja kuzynka... a szkoda gadać. ludzie są dziwni... hehe
ja wstałam, napaliłam w kominku, zrobiłam sobie miodu z cytryną i zjem na śniadanie tuńczyka z pomidorkiem i jajkiem i też jakieś ciacho dziś chyba upiekę bo smaka mi tu robicie
jutro dojedzie do nas z Pl reszta naszych grudniowych zakupów
miłego dnia dziewczynkiderii84, cati lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie pije kawusie i jem ciasto krówke.
Pożarłam sie troche ze swoim,bo mowie mu,ze strasznie ciezko mi sie dzisiaj oddycha i jak wypije kawke,to bym chciala isc na spacer,żeby sie przewietrzyc a on nie chce mnie samej puscic a ze mna tez nie chce isc wrrr. -
A ja w łóżku, jakaś słaba jestem
Synuś przyszedł do mnie z prezentem przez siebie zrobionym, aż łezka się w oku zakrecila
Mały nie chce mamie dać prezentu najwyraźniej w postaci swojego płaczu
Juz 4 osoby dzisiaj pisały z zapytaniem czy mnie nie bierze juz.... Szlak mnie trafia
-
A mnie strasznie denerwuje jak każdy pisze uważaj na siebie albo jak gdzies ide i gadam z koleżanka przez tel to mowi,tylko idz pomału. Noż kurde juz wolniej sie nie da chodzic jak ja chodze i sama wiem,zeby uwazac zwlaszcza w taka pogode.Jak będe miała się przewrocic,to i w domu moge. wrrrr
-
Krótki spacerek zaliczony Od razu człowiek sie lepiej czuje
A i podczas spacerku zadzwonilam sobie do mamy i kolezanki i oczywiscie obie mi powiedziały Tylko idz pomału wrrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 13:23
-
u mnie tak pięknie rano słonko świeciło i liczyłam, że przed kościołem pójdziemy na spacer. a teraz chmury i już ponuro...
maja- wierzę, że "szlak" Cię trafia, jak słyszysz kolejne "uważaj na siebie, itp". ja dopiero trochę dopiero po połowie ciąży, a też już mnie to denerwuje
biorę się za karpatkę -
Dzwoniła do mnie ta znajoma co jej odeszły wody,ze była w szpitalu i jednak fałszywy alarm.Zrobili jej Usg i ktg i nic sie nie dzieje.Powiedzieli jej,ze to pekł jej chyba drugi worek nie ten w którym jest dziecko albo sie po prostu posikała.Ona mówi,że dużo tych wód jej wylecialo i były przezroczyste jak woda.
Słyszeliście może ,że są jakieś 2 worki? Patrzyłam na internecie ale nie moge znalezc.
-
Wiesz co Maja, ja słyszałam o dwóch workach, ale przy ciąży bliźniaczej są dwa tzw worki owodniowe.... Qrwa, to nie mogą jej tego testu zrobić,co robią w Pl na papierek lakmusowy? Ja się zaczynam stresować juz tym porodem, a byłam tak lajtowo nastawiona