Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam porannie! Gdzie sie kobitki podziewacie?
Ja własnie wcinam sniadanko.Za oknem ponuro ale na szczescie nie tak zimno.
W sobote przylatuje męza siostra za wałóweczką z Polski i bedzie u nas 2 tygderii84, NanaOktawia lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Kobietki
ja pije herbatkę, jakieś śniadanko zrobię i biorę się za sprzątanie.
przywieli nam resztę rzeczy z Pl- teraz trzeba je poukładać bo moje kochanie wniosło do domu i leży hehe.
u nas dziś też ponuro, ale cieplutko- odwilż
miłego dnia -
Hej dziewczyny ja się nie dałam i jak na razie zdrowa. A wy jak się miewacie? Ja pomału biorę się za pranie i prasowanie ciuszkow. Lutowe dziewczyny to już gotowe pewnie. Mam pytanie jakich ciuszkow macie najwięcej i w jakich rozmiarach najlepiej kupowac? To moje pierwsze dziecko i tak nie wiem czy wystarczająco mam ubranek czy dokupowac. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam
-
Tak Sylwia my juz mamy wszystko gotowe.Ciuszku poprane,łóżeczko stoi tylko maleństwa jeszcze brak.
Ja dużo nie kupowalam,bo dzieciaczki szybko rosna a poza tym mam suszarke wiec bede prała i suszyła na bierząco. Ciuszki mam od rozmiaru 56 do 68 jak narazie i to tak po pare sztuk każdego.Po 2 piżamki z każdego rozmiaru,z 4 szt.body i półspiochy.Jedynie co to skarpetek mam dużo,bo dostałam. Jak coś mi bedzie jeszcze potrzebne,to w każdej chwili pójde do sklepu i kupie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 18:28
-
Hej,do dupy ten dzień.
Ja ma razie mam po 8 szt body na długi, śpiochy, pajacyki, 4 polspiochy i 6 body na krótki rękaw N 56,na 62 mam mniej więcej tyle samo, na 68 kolekcjonuje powoli. Skarpetek multum i czapeczek tez parę -
Kurcze ale wy przygotowane ja nie wiem gdzie trzymac rzeczy dla malenstwa bo komodka nie zmiesci sie do naszej sypialni tylko lozeczko ew. jakas mala szafeczka. Przebierako regał bede miala w salonie tam tez kolsyke . Czy ktoras z was tez robi miejsce dla smyka w swojej sypialni ?
-
Hej, tak Cati, my mamy kącik z lozeczkiem i komoda u siebie w sypialni, dopiero po wakacjach zamierzamy młodego przenieść do jego pokoju, który dopiero będzie robiony, ale dopóki co, będzie z nami.
Mnie jeszcze trzyma te chorobsko, masakra,mam dość.
Jutro wizyta u fastlege, mam nadzieję, że ostatnia, że Olaf dostosuje się bardziej do terminu z OM niż do ich z polowkowe usgcati lubi tę wiadomość
-
Hej dzięki kobietki za info. Myślę że mi wystarczy najwyżej jak mówi Maja, ze dokupie jak zabraknie jak już dzidzia będzie.
Cati ja też będę mieć kącik dla małej w swojej sypialni. I też za dużo miejsca nie mam. Ale kkomode wcisnelam i łóżeczko potem jak mała podrośnie to się ją przeniesie do osobnego pokoju
A jak się czujecie dziewczyny?
Ja już po śsniadanku Leniuchuje -
Ja mam łóżeczko i komode w salonie.Wygospodarowaliśmy tu kącik dla małej,bo niestety nie mamy sypialni.
Ja już się czuje masakrycznie. W dzień jeszcze pół biedy ale najgorsze są nocki.Pół nocy nie spie,bo brakuje mi tchu,poce sie strasznie i wszystko mi sie cofa i stoi w gardle wrrrrr.
-
hej Dziewczynki
ja też po śniadaniu. na dłuższy spacer się dziś chcemy wybrać
Synek też będzie na początku w naszej sypialni, a potem pokój będzie miał osobny. i z komodą też mam problem i zastanawiam się gdzie ją wstawić. niby pokój duży, ale jakoś tak nigdzie jej "nie widzę".
ja ubranek mam już tyle, że podejrzewam, iż Maluch nawet w połowie nie będzie chodził albo będę Go przebierać co godzinę hehe.
Deri też mam jutro na 9 wizytę, tyle, że u położnej
ale ponuro dziś. chciałoby się już słoneczko i ciepełko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:35
derii84 lubi tę wiadomość
-
Maja współczuję. Wiadomo że czym bliżej to ciężej. Ale aby patrzeć a już będziesz mieć dzidzie na rękach. Co do braku tchu to i ja tak mam. I jeszcze częste chodzeniu siku meczy mnie. Ja w czwartek mam wizytę u fastlege. Chciałabym już usg by zobaczyć jak jest mała ułożona. Bo na daną chwilę to wszędzie jej kopniaki czuje .
maja35 lubi tę wiadomość
-
Jak tam Kobietki?
Ja po spacerze i obiadku. Ale mam dziś smaki na slodkie ale obiecalam sobie ze nie będę codziennie lakoci jadła więc przegryzlam ogórka kiszonego hehe. Wyciagnelam książki i mam ambitny plan siąść do nauki bo ostatnio coś len mnie opetal hehe -
Ja na obiad miałam pomidorowke i ryż z truskawkami.
Dzisiaj moje mdłości męczyły mnie do ok 13 i osiągnęły apogeum.
Tez juz mnie męczy to wszystko,jeszcze nie ma mojego lekarza,tylko jest jakaś snobka na zastępstwie, wspaniale.
Dzisiaj wpadli znajomi(sami faceci, dobrze, że mąż wrócił o 12,bo nie ogarnelabym wszystkiego he he. Coraz to mniej poradna jestem. A pytania w kółko te same wyprowadzają mnie z równowagi juz na mmaxa.
Jedyne,co mnie dziś ucieszyło, to że przyszło zamówienie z Jysk.Jestem o tyle spokojniejsza, że dziadki będą mieć na czym spać -
derii mnie też męczą dzisiaj mdłości i stoi wszystko w gardle.Już mam dosyc tej mordegi a jak pomysle o nocce,to juz wogole tragedia.
-
Maja na szczęście budzę się tylko raz lub dwa,pomecze max 30 min i zasypiam,także nie mogę teraz narzekać.
Właśnie jestem po mini spa,już mam dość tego golenia, moja skóra na Gizel juz jest tak biedna,że nie dojdę Chyba z nią do normalności przez długi czasmaja35 lubi tę wiadomość
-
Derii uśmiałam się z Twojej Gizeli hihi.
A ja jutro mam w planach pomalowanie i obcięcie włosów. Znajoma ma wpasc i zrobic mnie na bóstwo a potem licze na szybki poród,żeby jeszcze ładnie wyglądac hihi.
Jutro zaczynam 40 tydz. 39+0siamyrka, derii84 lubią tę wiadomość