Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj całą noc nie spałam.Przysnełam dopiero ok.6.00 nad ranem i obudziłam sie przed 9.00. Całą noc łapały mnie skurcze.Nie tak regularne ale bardzo często no i było mi nie dobrze i pogoniło mnie też na kibelek.Myślałam że do rana coś się rozkręci a tu narazie cisza.
Ja jeszcze w łóżeczku ale wstaje już coś zjeść.Będe musiała w dzień odespać nocke. Moj mężuś ma dzisiaj piec pączki,to moze zdaże sie jeszcze najeść zanim coś mnie złapie hee -
Maja, u mnie dokładnie to samo, tzn o 4 bóle krzyżowe ze skurczami nieregularnymi, a o 5 miałam 3 regularne co 20min. O 6 wszystko stanęło, popłakałam się.
A teraz good newsy, Kafabi w szpitalu, Oliwka się dzisiaj urodzi trzymamy mocno kciuki -
oo no Kafabi była pierwsza w kolejce więc my pójdziemy zaraz po niej Nie można się wpychac przed kogos hehe
Co robicie dzisiaj na obiadek,bo ja nie mam pomusłu i wogóle chęci na nic do jedzenia i w ogóle do robienia czegokolwiek.derii84 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Super, że Kafabi już po )) teraz.będzie kolej na Was Kochane i Wasze męki sie skończą.
Ja miałam dziś wizytę u poloznej. Pomierzyla brzuch i stwierdzila, że Mały jest dość duży jak na swój wiek. (Nie mam pojęcia jak niby to stwierdziła,bo na ost usg w Pl lek mowil, że jest akurat a nawet trochę drobniejszy). No i kazała mi całkiem jakiekolwiek cukry odstawic i nawet owoce. A przytyc nie przytylam wiele bo 3,5 kg. A tak to wszystko ok
Ja dziś na obiadek pierogi- dla mezusia z mięsem i kapusta a dla mnie ruskie.
Jutro paczki będziemy piec no ale ja chyba sie obejde smakiem hehe. -
Ja czekam na info od Kafabi.
Po wizycie jestem zniesmaczona, w sumie to co zwykle, ale powiedziała,że główka jeszcze nie jest wstawiona w kanał wygląda na to,że nie mój czas
Ciasto na pączki rośnie, i w dupie to mam,tyle nam się w ciąży należy, pójesc dobrych rzeczy, fast foodów nie jadam, tylko domową pizzę od czasu do czasu.
Pierogi w zamrażarce dobra rzecz,czasami brak sił na zrobienie obiadu, a tak to pierożki na wrzatek,cebulka na patelnie i jedzonko gotowe -
U mnie też mąż robi własnie pączki i juz mi ślinka leci.
Pierogi też mam zamrożone ruskie i z kapusta i grzybami.
derii oj coś czuje,że przenosimy maluszki.Tobie jeszcze zostały 3 dni do terminu a mi 9.
Znajoma dzisiaj mi powiedziala i zreszta sami to zauważylismy,ze ma teraz szpiczasty brzuszek a co za tym idzie,że to na chłopaka hehe bo na dziewczynki ma sie niby okragły.Może maluszek zrobi nam psikusa i zamiast Emmy bdzie Filip
-
Ojj dziewczyny wspolczuje wam i trzymam kciuki zeby juz niedlugo wasze skarby przyszly na swiat Ciekawe jak tam kafabi.
Siamyrka ja ostatnio jak lepilam pierogi to tez na raty bo tez myslalam, ze kregoslup mi peknie!
Widze, ze smakolyki sobie szykujecie Ja jakos nie mam ochoty na paczki, faworki i typowe slodkosci na tlusty czwartek wiec jutro zabieram sie za jakies ciacho z kremem bo juz mam na takie ciacho ochote od dluzszego czasu
Kupilam dzisiaj na allegro rozek i cienki kocyk na lato, jak pomysle ile tego wszystkiego trzeba kupic to mi sie wlos na glowie jezy hehe
Dzisiaj u nas bylo troche slonka, ale za to tak slisko na dworze, ze psy nawet nie dawaly rady chodzic bo im sie lapki rozjezdzaly. Mialysmy dzisiaj z Siamyrka sie spotkac,ale zeby dojsc na przystanek autobusowy musze zejsc z dosyc stromej gorki i balam sie, ze zrobie sobie i dzidzi krzywde po drodze.siamyrka lubi tę wiadomość
-
Ja juz pojadłam pączków. Pyszne mojemu wyszły
Diana uważaj tam na dworze,żebyś się gdzieś nie poślizgneła.Kup sobie kolce na buty,bardzo dobra sprawa.Ja noszę cały czas.Diana95, Carolline lubią tę wiadomość