Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z ranka!
Ja dzisiaj znowu usnelam o 5.00 nad ranem. Pół nocy mialam skurcze,ból w miednicy i straszny w szyjce az nie moglam sie załatwic i potem zrobic kroku z wc do łózka. Do tego jeszczez mnie zlapal reumatyzm w prawej nodze wrrr. Już po tej nocy myslalam,ze cos sie rozkreci a tu cisza ze skurczami.Jedynie co to ta szyjka mnie caly czas boli.
derii siedz w domku i sie kuruj,żeby cie gorzej nie rozebrało. -
co robicie mamuski?
Ja wysprzątałam cale mieszkanie i padam. Teraz to musi sie już coś ruszyc hehe.
Zrobilam sobie kawke i do kawki mam pączusie więc teraz sie relaksuje,bo jestem wykonczona tym sprzataniem. -
Czekam aż się Kaja obudzi, i będziemy jeść pierożki,bo przed spaniem zjadła zupkę.
U mnie pięknie na zewnątrz, poszlabym polazic, jest biało, sniezek lekko pruszy i jest bezwietrznie, a u nas to rzadkość.
Może z mężem ok 17 pójdziemy na chwilę,chociaż on zapewne karze mi się wygrzewac a nie spacerować -
ja już po usg. wg badania jest wszystko dobrze. łożysko się nie odkleja, Synuś rośnie. położna powiedziała, że być może jakieś naczynko krwionośne pękło, ale nie może stwierdzić od czego to. mam się w każdym bądź razie nie denerwować. a gdyby się powtórzyło jechać do szpitala.
ulżyło mi...
biorę się za resztę pierogów, bo farszu narobiłam tyle, że ostatnio ciasta mi zabrakło.derii84, maja35, beszka lubią tę wiadomość
-
Siamyrka to dobre wiadomości, a z tymi pierogami nie szalej zbytnio.
U mnie ze spaceru nici, mój mąż jeszcze w pracy, syn poszedł pochulac na sankach a ja siedzę i płakać mi się chce, Pogrążona juz jestem w tym oczekiwaniu, jutro termin i nic nie widać, żadnych oznak -
Derii mi tez sie plakac chce ale juz nie z tego oczekiwania tylko z bolu,bo tak mnie dzisiaj boli miednica i szyjka.Nie moge chodzic,lezec ani siedziec.Masakra jakas a skurczy brak tylko raz na jakis czas jak sobie pomysle o kolejnej nie przespanej nocce to juz mi sie odechciewa
-
Gdzie sie kobitki podziewacie ?
Ja oczywiscie meczylam sie w nocy aż prawie płakałam z bólu.Żeby to chociaż był ten właściwy ból,to jakoś by to przetrawiła a tak męcze się i nic się nie zapowiada.Tzn.z tego co wyczytałam,to chyba mała juz sie musiała ustawic w kanale,bo inaczej nie bolało by mnie tak wszystko w dole,ze ruszać sie nie moge czasami.
Czekam wlasnie na szwagierke.Jedzie własnie do nas z lotniska z Polskimi smakołykami.Najważniejsze co sobie zażyczyłam i na co mam chec to na Polska bułke i pęto polskiej swieżej kielbaski
Miłego dnia kochane -
U mnie dzień się zaczął fajnie, dopóki mój synek nie wrócił od kolegi z inf, że dziś kolega u niego śpi. No qrwa mac!! Jestem na finiszu i mam nianczyc jeszcze jednego lebka, gdzie do grzecznych nie należy. Jestem wqrwiona, aż się popłakałam. Nikt nie rozumie mnie.
Jeszcze mój syn dzisiaj ma iść na urodziny i co ja będę bawić się z tym jego kolegą!!? Brak słów, i dzień już mam zjebany -
Na męża szczęście odwołał dzisiejszy nocleg tego urwisa. Oczywiście, co się nakrzyczalam i naplakalam to moje, i wcale się nie dziwię, że Mały jeszcze siedzi w brzuchu, skoro matka przeżywa takie stresy
Dzień się nie skończył, a ja żyję nadzieją, że może jednak się zacznie...nosz czas najwyższysiamyrka lubi tę wiadomość
-
Od 2 w nocy mam skurcze fakt, zaczęły się co 10min, teraz są co 18-20min, boli z krzyża...może dzisiaj będę już pisać z porodowki, oby jak na razie tylko te skurcze i ból pleców, bez żadnych zmian w bieliźnie
siamyrka lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczynki,
Derii, czytając Twój pierwszy post o skurczach, pomyślałam, że już pewnie na porodówce jesteś... ale już chyba blisko
ja po śniadaniu, czytam książkę. głowa mnie dziś pobolewa- ta pogoda taka do dupy.derii84 lubi tę wiadomość
-
witam! Zapraszam na kawke i chrusty.
Derii ja wczoraj przez caly dzien mialam skurcze w roznych odstepach raz co 30 min 20 min10 a nieraz co 1-2 godz. i łapały mnie tylko w pozycji siedzacej albo leżacej a jak chodziłam to juz nie.Więc sie na nie już nie nastawialam.W nocy miałam tylko 2 razy i jak nigdy spałam dzisiaj bardzo dobrze ale jak wstałam rano i poszłam do wc to zobaczyłam,że zaczynam plamić na brazowo więc może cos sie w końcu rozkreci ale jak na razie nic mnie nie boli jedynie tak lekko okresowo.
U mnie dzisiaj na obiadek rosłek,własnie nastawiłam mięsko a mąż ma zrobić makaronik.derii84 lubi tę wiadomość