Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie derii nie żartowałam
Kolce można kupić np. w xxl. Podejżewam ,że moga też byc w clarsolson albo w biltemie.
http://www.xxl.no/sko/skotilbehor/brodder-og-pigger/nordic-grip-nordic-grip-walking-isbrodder/p/1096179_1_style
Ja już sie obżarłam pączków i teraz moge iśc już rodzićsiamyrka, Diana95 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mnie obudził budzik, a okazało się, że mąż zajął się synem i do szkoły wyszykowal, łącznie z jego zawiezieniem.
Ja nadal przeziebiona, śmiem twierdzić, że jest nawet gorzej
Olafek dzisiaj spokojny był w nocy, dał pospać,więc dzisiaj raczej bez żadnej spiny będzie u mnie.
Kafabi w nocy urodziła, ale nie mam jeszcze szczegółowych inf, dam znać jakby co -
Czesc kochane wpadlsm na chwilke pochwalic sie ze dzisiaj o 1:03 Oliwka opuscila swoj apartament ❤️Okruszynka wazy 3275 i 50cm dlugosci czujemy sie dobrze i pozdrawiamy !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 09:01
derii84, Diana95, usia89, maja35, siamyrka, NanaOktawia, Sylwia89, beszka, Carolline, agata83 lubią tę wiadomość
-
Kafabi gratulacje jedna kruszynka już na świecie. Super. Teraz na was kobietki lutowe. Ja dzisiaj byłam u lekarza i mała się raczej przekrecila ale dla upewnienia zapisał mnie na usg. Oby tak było. Była bym spokojniejsza.
A jak dziewczyny się dzisiaj czujecie? U mnie piękne słońce ze ruszyłam na spacer. A teraz lezakuje bo kręgosłup się odezwał.maja35, kafabi lubią tę wiadomość
-
Sylwia a w którym ty tyg teraz jestes i kiedy masz USG?
U mnie na razie nic się nie dzieje,chyba małej dobrze w brzusiu u mamy tyle,że mamie juz cięzko . -
hej Dziewczynki,
co ja dziś przeżyłam....! idę do toalety, patrzę, a na wkładce kropelka krwi. wołam męża... prawie umarłam ze strachu. do tego Mały jakoś słabiutko dziś się ruszał... chciałam jechać do przychodni, ale mąż mnie uspokajał. ta plamka była jakoś tak "wysoko " na tej wkładce. żadnych dalszych plamień. ani bóli brzucha. jutro mam usg. leże cały czas...... -
oj samyrka to sie pewnie wytraszylas. A nie goliłaś sie dzisiaj czasami?
Mam nadzieje,że wszystko będzie ok ale obserwuj ruchy maleństwa. Lepiej chuchać na zimne.
Odpoczywaj kochana i daj znać jutro po Usg. Na którą masz te USG? -
Qrcze Siamyrka, uważaj na siebie,oby to nie było nic poważnego.
Ja dzisiaj sobie taki spacer zafundowałam, że ledwo żyje, plecy masakra, brzuch juz troszkę lzej. Chciałabym, żeby coś ruszyło w końcu, ta jutrzejsza data mi się podoba hi hi -
a ja przed chwila wziełam prysznic i wyszorowałam sobie kabine.Umordowalam sie i upociłam,że szok. Też licze poi cichu,że cos sie po tym ruszy hehe
derii mi sie podoba 14 lutyderii84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak zasnelismy w dwupaku, tak się obudzilismy A dzisiaj moja wymarzona data, no nic, wygląda na to,że będę ostro przeterminowana
Oczywiście, po wczorajszym spacerze w warunkach extreme,doigralam się kaszlu, już mąż zdążył mnie opiepszyc, że mam wracać do łóżka.
Mam nadzieję, że u was ok,Siamyrka daj znać po usg,bo my tu przeżywamy jak same zainteresowane @):- -
Dzien dobry Kochane
Ja znowu obudzilam sie o 5 i nie moglam zasnac. Przysnelam i musialam wstac
Troche sie przez noc uspokoilam. Maly ruszal sie porzadnie i to mnie uspokoilo. Musze jechac zalatwic pare spraw. Potem sie poloze.
Po usg dam Wam znac. Powiem tej poloznej o tej krwi. Mam nadz ze nie zignoruje tego.... Bo tu to roznie bywa
Milego dnia -
Hej dziewczyny
Maja zaczyna mi sie 32 tydzień. A co do Usg to czekam na list ze szpitala na kiedy mnie umówią
Siamyrka uważaj na siebie! Ja miałam podobnie poszła mi kropelka krwi i taka sama reakcja była. Mówiłam lekarzowi ale on stwierdził, ze nie mam się czym przejmować. I jeśli się to powtórzy to mam jechać do szpitala. I jak na razie minęło tylko tygodni i nie było takiego zdarzenia. I oby i u Ciebie się to nie powtarzało.
Derii no ładnie. Chora a spaceruje. Dbaj o siebie, by się coś gorszego nie rozwinęło. Życzę zdrówka.