Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
siamyrka wrote:Kafabi- witamy Ciebie i Maleńką ponownie
oj na pewno przeżywacie teraz jedne z najpiękniejszych chwil w życiu
jak tylko dojdziesz do siebie i znajdziesz troszkę czasu, czekamy na relacje i pierwsze zdjęcia ))
Poród wspominam wspaniale, pomimo bólu widok dziecka rekompensuje wszystko
Najdłuższy i najgorszy czas był jak szło rozwarcie i skurcze były bardzo częste. Jak doszłam do 10cm rozwarcia parłam tylko 15 minutek i malutka wyskoczyla na swiat. Odrazu przystawili mi ją do piersi Popękałam niestety, bo tutaj nie nacinaja krocza,kilka dni nie mogłam siedzieć na tyłku,ale juz jest całkiem znośnie i juz czlowiek może funkcjonawac normalnie. po porodzie niestety nie chciala ruszyc sie moja laktacja i bylam bardzo zawiedziona, musieliśmy podac Oliwce mleko mody. a wczoraj piersi myślałam ,że eksplodują z nadmiaru mleka !!! taką niespodzianke nam cycki sprawiły , więc teraz je z cycucha i jestesmy szczęśliwe!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 10:37
siamyrka, derii84, NanaOktawia lubią tę wiadomość
-
Kafabi piękna masz córeczkę. Też chciałabym moja malutka mieć przy sobie. Nastraszylas mnie tym peknieciem. Ciekawe czemu nie nacinaja. Ale trudno jakoś przeżyje. Oby dziewczyny już się nie meczyly i niech wyskakują z nich dzieciaczki buziaki dla was
kafabi lubi tę wiadomość
-
Kochana doczekasz sie i ty juz niedlugo Mialam znieczulenie, więc nawet nie czulam tego pęknięcia i pozniejszego szycia. pozniej oczywiscie nie jest komfortowo ale cos za cos
Derii wraca do domu bo szyjka jej sie nie skraca i nie ma skurczy a z ich USG polowkowego na którym oni bazuja termin ma na 28 lutego , wiec dla nich wywolanie teraz to za wcześnie jestSylwia89 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczyny ))
Kafabi- piękną masz Córunie! cuuuuuudo! :*
Derii- biedaczysko... a już myślałam, że jesteś po. trzeba było się trzymać łóżka i powiedzieć, że nigdzie nie jedziesz!
Maja- Ty już pewnie po 3mam dalej kciuki!
ja po śniadaniu jadę do Oslo z mężusiem.
miłego dnia Kochane!kafabi lubi tę wiadomość
-
Kafabi sliczna córeczka !
Maja - trzymam kciuki ! ale cie tam wymęczą! moze dla nich to najlepiej zeby przyjechac z 7cm rozwarciem i skurczami co 1min , Baby mialy by mniej roboty !
Deri trzymam kciuki pewnie juz urodzilas ! no ale nie mniej jednak trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 12:52
kafabi lubi tę wiadomość
-
Cioteczki Emma urodzila sie o 5.02 . 3430 g i 50 cm.Porod koszmar ale dobrze ze juz po wszystkim:-)
beszka, siamyrka, Diana95, Carolline, derii84, agata83 lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Zostajemy do jutra. Juz nie wiem jak mam te skurcze rozbujac i ta szyjkę
Zostawili mnie, bo jakieś skurcze się zapisują, ale szyjka się nie rozwiera, jestem zrozpaczona...
Cieszę sie kochana że zostajesz Trzymam kciuki żeby juz się zaczęło cos dziać !!!