Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjej to musisz wybrać inny. Najgorsze ze coś sobie zaplanujesz a potem nici z tego.
Nie nie używałam majtek tego typu w domu, wystarczyła mi moja bielizna. A w szpitalu oczywiście, było potrzebne. Jest taka strona internetowa www.1177.se. Tam się wybiera dany region i jest opisane co trzeba. W moim Szpitalu dla dziecka tez były ubranka. Trochę używałam tamtych a potem jeszcze z swoje. -
Wlasnie Madzialena jakis postep? Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala miec wywolywanego porodu i samo ruszy.
U nas postep, zmienilam polozna i na kolejnej wizycie sie przekonamy czy dobrze zrobilam. W kwietniu jestem umowiona z polska lekarka w Sztokholmie. Musze jedynie zdecydowac gdzie chce rodzic i mam nadzieje, ze tym razem mnie wysluchaja. BB Sophia faktycznie zamykaja ze wzgledow finansowych. Teraz zbieram opinie o innych szpitalach, porozmawial z nowa polozna i zobaczymy jak sie sprawy potocza. -
no cóż nic nie ruszyło, miałam robiony masaż szyjki wiem tyle że mam rozwarcie na 2 cm,i od tego czasu plamie na brunatno, położna twierdzi że urodzę w tym tygodniu ale jej nie wierze bo mówi tak od 37 tygodnia.. nie ukrywam że jestem zdołowania, mąż już nie wie jak mnie pocieszać praktycznie płaczę co wieczór, psychika mi siada eh... Mam dzwonić w pon i mówić że skończyłam 42 tydzień i oni zdecydują czy mnie przyjmą, myślałam że chociaż dostanę jakieś skierowanie na konkretną godz a tu się okazuję że wcale mogą mnie nie przyjąć w pon... szkoda słów
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET -
Madzialena a probowalas jakis sposobow aby ruszyc? Podobno zblizenie dobrze dziala. Tez synka rodzilam po terminie i niestety u mnie nic nie pomoglo na ruszenie, a probowalam roznych mistycznych sposobow jak mycie okien, chodzenie po schodach, seks, picie oleju rycynowego etc. Trzymam kciuki ze ruszy skoro jest juz 2 cm, wiem, ze masaz szyjki czesto pomaga.
Rowniez wszystkiego dobrego dla was kobietki. Madzialena dla Ciebie prezentu w postaci porodu -
nick nieaktualny
-
Kwiauszek to super, ze lot przebiegl bez problemow. Odpoczywajcie i cieszcie sie z pobytu
My jedziemy za niecaly miesiac
Madzialenia serio?! Kiedy masz sie zglosic do szpitala? Masz dzwonic dzisiaj czy dopiero w nastepny poniedzialek? Cos sie mala nie spieszy na swiat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sledze marcowki i Madzialena juz ma coreczke poza brzuszkiem. Jej opis porodu mrozi krew w zylach, pewnie sama napisze lada dzien.
Madzialena gratuluje Ci wytrwalosci, chyba bym tych lekarzy rozszarpala za takie przygody. Mam nadzieje, ze szybko wrocisz do formy i gratuluje calkiem duzej coreczki