Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia, faktycznie tętno Małej mogło napędzić stracha. Dobrze że potem było już ok!
Preggo, jak są zaparcia to żelazo faktycznie może jeszcze pogorszyć sprawę. Ja brałam niferex, nie było problemu ale wcześniej nie miałam.
Little Frog, współczuje przeżyć. Tym razem wszystko będzie ok!Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pamiętam, że miałam wybór między dwoma i trochę o nich czytałam. Niektórzy niestety pisali, że i po niferexie zaparcia miewali, ale generalnie z tego co jest to i tak jest najlepszy.
Mi dieta bogata w żelazo mało pomogła, niferex za to bardzo ładnie zadziałał.
Polecam aptekę apotea.se Sporo taniej niż w stacjonarnych aptekach mieli ten lek, dostawa gratis.Rudzia lubi tę wiadomość
-
No tak tak bozeee jaka jestem ciekawa kiedy zacznie sie akcja czy przed terminem czy przenosze chcialabym urodzic 26 marca -jakos ta data mi sie spodobala
No wlasnie Preggo!!! Odzywaj sie
Dzis moze na jakies zakupki wyskocze..hmm. zobaczymy czy bede miala moc poki co mam megaa ochote na koktajl zr szpinaku, mango i kiwi!! i dzis na pewno sie poleje -
Rudzia, ależ Ci to przeleci A data narodzin to jedna wielka niespodzianka
Aisa, to Twój mąż miał lekko przy Tobie Mój już mnie poinformował, że będzie spełniał moje zachcianki, ale mam tego nie wykorzystywać ;]
Co do mojej grupy to jest średnia. Ale za to jakiś dziwny system. Bo jest taka grupa początkowa i wyższa. No i na chwilę obecną wszystko jest kompletnie pomieszane. Mamy 3h dziennie od poniedziałku do piątku, z czego tylko 1,5h mamy jakąś lekcję, a później indywidualnie sobie coś robimy, a nauczyciel jak coś pomaga.
A ja czekam na pierwsze objawy ciąży. Chociaż pewnie później będę na nie narzekać, ale poza bolącymi piersiami to kompletnie nic się nie dzieje.aisa lubi tę wiadomość
-
No właśnie nie - wręcz przeciwnie. budzę się wcześniej i do tego wyspana.
Moja mama ciężko przechodziła wszystkie ciąże. Także może ja dla odmiany będę miała lżej ;]
A z tym systemem nauczania, to właśnie głównie dlatego chcę już skończyć, bo tracą czas na powtarzanie tego, co już miałam... Chociaż jak ja zaczynałam, to tylko jedna dziewczyna skończyła, która też ze mną zaczynała. A tak to nikt...i nikomu nie jest do tego blisko. -
No cóż. Odkąd zaczęłam, to był już 3 zmiany nauczycieli (w ciągu niespełna roku) każdy coś zmienia, chce ulepszyć, po swojemu zrobić i jest lekki chaos. |Babka chciała mnie wcisnąć na grudzień do pisania, ale ja zbytnio nie czułam się pewnie. Pomyślałam, że w sumie nigdzie mi się nie spieszy i wolę się lepiej przygotować. Postanowiłam, że jak wrócę po świętach, to do lutego trochę powtórzę i się douczę, ale wiem tyle, ile wiedziałam przed świętami i teraz żałuję, że jednak w grudniu nie poszłam.
Jak miałam tę ciążę pozamaciczną, to miałam mdłości, bóle brzucha, bóle piersi i zdążyłam mieć jedną zachciankę - tak mi się chciało hamburgera, że jak już go jadłam, to myślałam, że mi szczęki powykręca To był najlepszy hamburger w moim życiu A teraz póki co cisza -
Gdybyś wiedziała, że tak cienko teraz będzie z poziomem i tymi zmianami to byś się wtedy zdecydowała, ale skąd mogłaś wiedzieć...
O to wtedy faktycznie objawów sporo miałaś. Mi się czasem coś chciało i chcę zjeść, ale z Twojego opisu wnioskuje, że zachcianką taką typową to to nie jest
Znajoma też mi opowiadała, że w III trym patrzyła na mięsa jak nałogowiec, jak tylko ktoś miał mięso to już Ją skręcało i musiała też najeść się mięchaLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, co ciąża to inna historia choć jeśli bym miała być znów w ciąży to bym chciała żeby była taka sama jak pierwsza.
Zbieram się na spacer, od kilku dni mamy psiaka, znajomi dali na przechowanie. Jaśka w wózek, psa na smycz i lecę
Mimi, czekamy na relacje z usgLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki melduje sie )
NIferex tez niestety biore na tarczyce.
Ale uwaga uwaga dzis mialam usg polowkowe!!!!! )))))!!!!
No i dzidzia zdrowa )))))
No i dziewuszka bedzie ))Little Frog lubi tę wiadomość