Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko, że termin to zawsze dwa tygodnie w tą bądź w tą stronę. Mimo, że zna się dokładnie dzień ovulki i z usg ten dzień wychodzi jako poród to nie znaczy, że dziecko jest gotowe do wyjścia.
Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Gdzieś czytałam, że stres i to oczekiwanie żeby to było już może tylko zahamować poród. Zrelaksowanie się dużo lepiej działa bo się jakiś hormon wydziela. Dlatego zrób coś dobrego do żarełka, zapuść fajny film, idź na spacer bądź zrób coś co lubisz.
Pamiętam, że czekanie w te ostatnie dni było potrójnie ciężkie, ale to już naprawdę niedługo
Ładniejsza pogoda się u mnie zrobiłaRudzia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
U mnie deszcz i slonce na zmiane.. ehh
Z siostra wlasnie zamowilysmy sobie jedzonko do domku megaa duzego hamburgera z frytkami i salatka ! I bedziemy zajadac i ogladac jakis fajny filmLittle Frog, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny..w nocy wszystko ustalo! Mialam bole ale tskie na prawde raz na jakis czas a potem usnelam i byla juz cisza.. no trudno wazne ze cos sie zaczelo dziac! A wyjdzie kiedy bedzie chciala bez zalamki mode nawet jeszcze dzis cos bedzie sie dzialo
U mnie pada snieg jest bialo..ja do poloznej na 14.00 a juz w kurtki moje sie nie dopinam czuje sie zmarzne ;/ -
Jestem juz po wizycie u poloznej.. w nastepny piatek mam usg (jesli do tego czasu nie urodze ) tylko maja zadzwonic na ktora godzine sie wstawic ohh mam nadzieje ze do niedzieli Mala sie wypcha na swiat ! Ogolnie sie obrocila wczesniej miala plecki po lewej stronie i nozki po prawej a dzis jest na odwrot ! Wczoraj jeszcze czulam kopy po prawej stronie a dzis faktyczbie juz po lewej i spodziewalam sie tego ze tak wymaca Ja polozna ogolnie humor jakos mam dobry i weszlam do domu na 4 pietro po schodach a co
-
To musi jej być u Ciebie bardzo wygodnie. Specjalnie dla Ciebie do życzeń dodam szybkiego i lekkiego porodu. Mam nadzieje, że w końcu się ruszy i będziesz się cieszyć małą...bez żadnych ingerencji. Trzymaj się, to już tak blisko!
Rudzia, Mimi1990 lubią tę wiadomość