Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa, to koniecznie oczy dookoła głowy. Oj wyrobisz sobie kondycje chociaż nie wątpie, ze juz teraz ja masz
Rudzia, juz tak bliziutko. Ale to chyba taka "bomba zegarowa" i nie wiadomo kiedy "wybychnie" czekamy razem z Toba!
Co do pogody to faktycznie fatalna. Najchętniej nie wychodzilabym z łóżka przez weekend i chyba jutro sobie zrobię dzień leniuszka obiad zrobiony, pranie tez, wiec spokojnie -
nick nieaktualnyWszystko dobrze,wymiary narządy Dzidziusia również. Usg trwało bardzo długi prawie 40 minut. Malutki kapal w Urządzenie, chyba mu się nie podobało. Łapał rączkami swoje stopki. Oj piękny widok. I będziemy mieli synka .
A i będę miała jeszcze jedno usg, aż się zdziwilam, ponieważ położna mówiła tylko o dwóch. Będzie ono w 32 tygodniu, będą sprawdzać łożysko i ułożenie Dziecka.
Jestem szczęśliwaLittle Frog, aisa, Mimi1990, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KWIAUSZEK gratuluje Syneczka!
Ja sie melduje nadal w dwupaku Mala dzis jakas spokojna tzn rusza sie ale tak slamazarnie a wczoraj pierwszy raz od kilku miesiecy dopadl mnie bol glowy ale to taki straszny zd myslalam ze umre ;( -
nick nieaktualnyDziękuję. MAlutka spokojna, pewnie czuje że już nie długo wychodzi z brzuszka:). I mój bąbelek, wczoraj mi stukał w brzuch, dzisiaj już spokojny.
Oglądaliśmy z męzem wózki, ciężki wybór. Najbardziej jednak podoba nam sie nasz [ierwszy wybór, który oglądaliśmy na samym początku i jest to bebetto silvia. Taki sam jak kupiła Rudzia:). I chyba na niego się zdecydujemy:).
Wchodziłam sobie dzisiaj na stronkę tradera, i takie fajniutkie ciuszki znalazłam, ale nigdy tam nie kupowałam. To działa na takiej samej zasadzie jak w Polsce np.allegro?Rudzia lubi tę wiadomość
-
KWIAUSZEK wozek polecam ! Jest bardzo ladny wygodny dla dziecka bo duzo miejsca w gondoli tzn tak mi sie wydaje ze bedzie wygodny i lekko fajnie jezdzi
Co do tradera to tak to jest jak allegro niektore ogloszenia sa ze mozna nowe kupic kup teraz a niektore sa aukcje gdzie sie licytuje sama kuoilsm tam pare nowych tanio ciuszkow -
Dzień dobry
Ja w dalszym ciągu leniuchuje
Chyba powoli zaczyna mi się rozciągać macica, bo czuje takie lekkie ciągnięcie...
Wczoraj mąż odmalowal kuchnię i jest pięknie i czysciutko jeszcze kombinujemy, żeby salon pomalowac, ale na to trzeba trochę więcej czasu i może to zrobimy jak juz będzie cieplej.
Rudzia, jak tam stan na dziś?aisa lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dalej w dwupaku a pojutrze termin
Nie smutaj, myj podłogi na kolanach, okna szoruj i po schodach pomykaj
a tak serio jeśli dziecko nie jest jeszcze gotowe to nic porodu nie przyspieszy. -
nick nieaktualnyTomasik fajni chłopcy;).
Dostałam dzisiaj pismo z forsa,na temat graviditetspenning i oczywiście pracodawca źle wypełnił pismo. Juz mam go dość, czy on to robi celowo nie wiem. To już trzecia taka wpadka.
Little Frog napewno Macica Ci się rozciąga, Dzidziulek rośnie:).
Ja miałam okropny ból, w niedziele i wczoraj aż mnie bolało przy załatwianiu się. Dzisiaj już nic nie boki. Dzwoniłam do położnej, i jeżeli Będzie tak mocno bolało to mam jechać do szpitala.
Słuchajcie moje łożysko jest jeszcze w dole ale powoli Idzie do góry.Nie powinno być już wyżej na tym etapie etapi?
-
Czesc kochane!
Ja ostatnio mam manie zakupow szukam ciuszkow i duzo kobiet oglasza sie na poloni info z ubrankami i akcesoriami dla maluszkow wiec obczajam non stop
Samopoczucie dzisiaj lepsze dzieki promykom sloneczka ktore z rana byly Ostatnio opuscilam sie troche w cwiczeniach ale mam nadzieje ze to tylko tymczasowe. Kochane milego wieczorku buziaki -
Kwiauszek, ja nie wiem jak to jest z łożyskiem, ale jeśli się podnosi to jest ok.
Jakiś dziwny ten pracodawca Twój, chyba specjalnie takie pomyłki strzela...
Mimi, szał zakupy się rozkręca
Rudzia, u Ciebie pewnie spokój póki co bo się nie meldujesz, ale jakby się coś działo to dasz znać, że ruszacie do szpitala?
U mnie znów pochmurno, ble! Jak przygotowania do Świąt?? -
Rudzia, ciekawe czy Ci mała zrobi numer na prima aprilis
Kwiauszek, faktycznie kiepską sprawa mam nadzieje, ze zalatwisz to szybko i ostatecznie
Mimi, zazdroszcze tych zakupów. Ja jeszcze muszę trochę odczekać zanim cokolwiek kupić i w sumie poznać płeć i sprawdzić co mam od brata :)bo juz od ponad roku czekają ubranka spakowane w kartonach
Aisa, u mnie ładnie i słonecznie za oknem, ale jak się obudzilam o 7, tak o 8 wrocilam do łóżka i do 10 jeszcze spalam. Marnie się czuje, ale chyba zmusze się do jakiegoś spaceru. Może się mi baterie naladuja... -
No u mnie cisza bozeee mam wrazenie ze bedzie trzeba mi wywolywac ;/ od wczoraj mialam bol krzyza i brzucha jak na @ do tego bol w pachwinach i wczoraj raz zauwazylam rozowawe uplawy juz myslalam ze moze cos sie ruszy a tu daöej nic ... mam dola..