Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada - kiedy chcesz idziesz dajesz te kartki i w zamian dostajesz paczuszki
xcarolinex- śliczne te sukienusieja chyba w piątek zamówie
w ogole fajne ma ubrania
tylko że ja to się czasami obawiam przed kupowaniem "dziewczęcych" ubranek mimo że nieby potwierdzone to jednak jak wspomnę sobie tamto usg i szybkie określenie płci to tylko mam cichą nadzieję że się jednak sprawdziDriada0102 lubi tę wiadomość
-
xcarolinex kochana napisz mi jak mogę dodać zakładkę do bloga? tak jak masz home, czy projekt 52?? chciałam ci napisac priv ale muszę ciebie mieć w friendach
-
kambel wrote:Driada - kiedy chcesz idziesz dajesz te kartki i w zamian dostajesz paczuszki
w ogole fajne ma ubrania
tylko że ja to się czasami obawiam przed kupowaniem "dziewczęcych" ubranek mimo że nieby potwierdzone to jednak jak wspomnę sobie tamto usg i szybkie określenie płci to tylko mam cichą nadzieję że się jednak sprawdziDriada0102 lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:xcarolinex kochana napisz mi jak mogę dodać zakładkę do bloga? tak jak masz home, czy projekt 52?? chciałam ci napisac priv ale muszę ciebie mieć w friendach
http://urszula-phelep.com/2013/10/blogowanie-jak-dodac-strony-do-bloga-blogger/Ulala lubi tę wiadomość
-
kambel wrote:Driada - kiedy chcesz idziesz dajesz te kartki i w zamian dostajesz paczuszki
w ogole fajne ma ubrania
tylko że ja to się czasami obawiam przed kupowaniem "dziewczęcych" ubranek mimo że nieby potwierdzone to jednak jak wspomnę sobie tamto usg i szybkie określenie płci to tylko mam cichą nadzieję że się jednak sprawdzi
Kambel, ja mam takie same obawy, ale na szczęście jeszcze będę miała dwa usg że względu na to, że wykryli u mnie cukrzycę ciążowa, wiec mam nadzieje, że potwierdza płeć znowu:)xcarolinex lubi tę wiadomość
-
xcarolinex dzięki :* kurcze muszę trochę podresować bloga bo przy twoim mój wygląda nudnie
tylko muśze oblukać jak np dać zdjęcie w nazwie bloga
xcarolinex lubi tę wiadomość
-
mychowe wrote:Xcarolinex ale masz śliczna dzidzie w avatarku:)
Mychowe jak juz urodzisz to tak czas bedzie uciekał, przed chwila sie urodziła a tu juz 5,5mca!mychowe, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ja swoje paczki odebralam w poniedzialek od razu po scanie. Odebralam je z Argosa. bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. Jedna odebralam z Asdy, no i ta byla swietna. Bardzo duzo rzeczy. Kolezanka mi powiedziala zebym sie zarejestrowala na AptaClub i przysylaja misia a potem recznik. No i oczywiscie Boots- mnostwo kuponow i znizek.
Aha, moja dzidzia jest zdrowa. Wszystko wyglada tak jak powinno na tym etapie. Termin mam na 6 wrzesnia, czyli 6 dni wczesniej niz wyliczyl mi ovufriend.
mychowe, Kropka, kambel, Ulala, xcarolinex, alkak12 lubią tę wiadomość
-
tyger wrote:Ja swoje paczki odebralam w poniedzialek od razu po scanie. Odebralam je z Argosa. bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. Jedna odebralam z Asdy, no i ta byla swietna. Bardzo duzo rzeczy. Kolezanka mi powiedziala zebym sie zarejestrowala na AptaClub i przysylaja misia a potem recznik. No i oczywiscie Boots- mnostwo kuponow i znizek.
Aha, moja dzidzia jest zdrowa. Wszystko wyglada tak jak powinno na tym etapie. Termin mam na 6 wrzesnia, czyli 6 dni wczesniej niz wyliczyl mi ovufriend. -
tyger wrote:Ja swoje paczki odebralam w poniedzialek od razu po scanie. Odebralam je z Argosa. bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. Jedna odebralam z Asdy, no i ta byla swietna. Bardzo duzo rzeczy. Kolezanka mi powiedziala zebym sie zarejestrowala na AptaClub i przysylaja misia a potem recznik. No i oczywiscie Boots- mnostwo kuponow i znizek.
Aha, moja dzidzia jest zdrowa. Wszystko wyglada tak jak powinno na tym etapie. Termin mam na 6 wrzesnia, czyli 6 dni wczesniej niz wyliczyl mi ovufriend.mi te. Wyznaczyli termin szybszy niż z om
tyger, Kropka lubią tę wiadomość
-
Aha, moja dzidzia jest zdrowa. Wszystko wyglada tak jak powinno na tym etapie. Termin mam na 6 wrzesnia, czyli 6 dni wczesniej niz wyliczyl mi ovufriend.
cieszę się,że jest dobrzea te kilka dni w tą czy w tą- dziecko i tak wyjdzie jak będzie miało na to ochotę
tyger lubi tę wiadomość
-
Tak ostatnio sie rozczulam nad wszystkim i lezki mi leca jak sie tylko troszke wzrusze (czyt. nasze kochane hormony) i pomyslalam ze fajnie tu mamy w UK z tymi paczkami. Jeszcze mi zostalo pol roku a juz jestem obsypywana malymi prezencikami dla dzidzieciatka. Malutkie pieluszki, probki kremow- super
Kropka, mychowe lubią tę wiadomość
-
Wczoraj ogladalam "One born every minute"- chyba niepotrzebnie, bo nie moglam potem usnac. Przypomnial mi sie ten bol i meczarnia przez ktora przechodzilam. Mam nadzieje, ze drugi raz pojdzie szybciej. Zyczylabym sobie godzinke
Zancia28, Kropka lubią tę wiadomość
-
Zancia - fajna sprawa, ale tak jak na wszystko my sie nie kwalifikujemy
Tyger - super, ze wszystko okja mam w ramce zdjęcie usg w salonie i jak na nie spojrze to tak sie wzruszam, ze z takiego maluszka wyrosła
tyger lubi tę wiadomość