Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kambel skaza białkowa a nietolerancja laktozy to nie jest to samo.
Mi do tej pory gp dla dziecka przepisuje kremy i płyny do kąpieli, coś na wzór oilatum tyle ze chyba silniejsze. Co jakiś czas je zmienia bo przestają działać. Pamiętam jak młody miał kilka miesięcy to dostałam kilogramowa puszkę czegoś jak wazelina
Ogólnie to trzeba się namęczyć z tą skóra
U nas czasami jest poprawa a czasami wraca. Może dlatego ze jak jest poprawa to zaczynam olewac te kremy. Jeśli Kaja będzie miała skaze białkowa to musicie wyeliminować z jadłospisu to co ją uczula i na pewno będzie poprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 23:19
-
Bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi
Dzisiaj zasiegnelam tez porady polskiej ginekolog w Londynie i powiedziala, ze ona swoim pancjentkom nie zabrania latac.
Tyle sie juz zdazylam naczytac, ze szok! Pisza o skokach cisnienia, przeciazeniach, promieniowaniu kosmicznym ktore jest 100 razy silniejsze w samolocie, o promieniowaniu maszyni rentgenow na lotnisku i w samolocie.. Normalnie szok!
W zyciu bym na to nie wpadla! Zaluje, ze zadzwonilam do tego lekarza ale musialam sie poradzic bo przed ciaza mialam troche za wysokie TSH i nie wiedzialam czy musze teraz jak najszybciej zaczac brac tyroksyne..
-
znalazłam przypadkiem takie coś
http://dzieciowo.pl/2014/08/jak-dbac-o-higiene-dziewczynek-od-noworodka-do-przedszkolaka.html
stwierdziłam, że przeczytam, może się przydać, to jest coś czego się po cichu obawiałam mając jako pierwszego synka, wrzucam tu, bo może ktoś jeszcze zaczerpnie wiedzy ale też dlatego, że się prawie posikałam ze śmiechu, więc polecam na poprawę nastroju całego blogamychowe lubi tę wiadomość
-
Mychowe my mieliśmy Mamas&Papas Baby Snug - bardzo fajne z tacka wiec nie trzeba dokupywac jak z Bumbo + moim zdaniem ładniej i wyprofilowane niż Bumbo, cena ok £30 nowe, najcześciej w Asda sa w takiej cenie ale sprawdź Amazon.
Najlepiej dziecko sadzać jak bardzo dobrze i sztywno główkę trzyma, Rosie juz ok 4mca zaczęłam po kilka minut sadzać, do naszego prawdziwego krzesełka była za mała aż do 9mca wiec jako do karmienia służyło, super sprawa, kupilabym jeszcze raz!
Nowym przyszłym Mamusiom gratuluje i dbajcie o siebie i Maluszki ! X x xmychowe lubi tę wiadomość
-
Ap mój synek miał już przyjęcie bo chodzi do szkoły katolickiej wiec w 4 klasie są przyjęcia odbywają się w kościele obrazu z bierzmowaniem, można sobie wybrać datę,i dzieci są ubrane w sukienki i garnitury. Wygląda to podobnie jak w polskim kosciele
-
Mi termin wyznaczyła na scanie w 7 tyg i później nie zmieniali mimo że z om był ponad tydz.
Znalazłam nazwę protein allergy. Bynajmniej tak na mleku jest podane. Jeśli we wtorek potwierdza to mam nadzieje ze w bootsie znajdę bo na laktoze widziałam.
Mój siostrzeniec miał tu komunie co tydzień spotkania z pl księdzem i miał ubrana albe ale to było w zależności od rodziców -
Kupiłam dzisiaj Bartkowi Fisher Price Rainforest Jumperro i wsadziłam go. Powiem Wam rewelacja. Bartek już po chwili załapał co ma robić żeby się bujać
Na razie nie za długo w nim siedział bo nie chcę przeciążyć kręgosłupa.
kambel, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
ap1526 wrote:teraz to już masz chyba mało do gadania hehe
trzeba czekać
(nie masz suwaczka to nie wiem )
no chyba też wolałabym uniknąć tej wyjątkowości
może wapna za dużo i sobie dzidzia myśli, a to se zęby zrobię, już będą, wyrzynanie ząbków choć dwóch bez płaczu, tzn nie słychać przynajmniej
No nie ma już odwrotu, jest tylko wyczekiwanie i czytanie forum w porach wolnych od pracy. Ale do rozwiązania jeszcze dłuuuuuugo. -
Dziewczyny, przepraszam za offtop (pozwolę sobie na niego tylko raz, w szczytnym celu). Czy mogłybyście zerknąć tutaj: https://bellybestfriend.pl/forum/porod/gdzie-rodzic-w-warszawie,277,24.html Potrzebujemy porady dziewczyn z Warszawy. Jest tam trochę pytań bez odpowiedzi. Może któraś z was nam pomoże?