Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie pierwsza ciąża nieodczuwalna, poród kiepski, teraz ciąża trochę męczy więc mam nadzieję
ja mam problem ze spaniem, na brzuchu oczywiście wiadomo, nie da rady, na wznak nie usnę, a na bokach jak leżę to mnie strasznie pod żebrami ciągnie i boli i ciągle się budzę
śniło mi się dziś, że siedzę sobie na fotelu, a ktoś do mnie "Ty, zobacz", a mnie wystaje górka na brzuchu jakby mała wywaliła piąstkę albo co, ale tak konkretnie, a za chwilę odznaczała się cała, złapałam ją przez brzuch i obkręciłam głową w dół i taka zadowolona mówię "no, teraz leżysz jak trzeba"tyger lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wybaczcie, ze wbijam sie tak "od czapy", ale nadrobie Was dopiero jak bede mogla wejsc na komputer, na tele mi niewygodnie sie czyta. Pisze bo mam szybkie pytanie: czym rozni sie child tax od child benefit? Z gory dzieki za wyjasnienie :*
-
Sproquette wrote:Dziewczyny, wybaczcie, ze wbijam sie tak "od czapy", ale nadrobie Was dopiero jak bede mogla wejsc na komputer, na tele mi niewygodnie sie czyta. Pisze bo mam szybkie pytanie: czym rozni sie child tax od child benefit? Z gory dzieki za wyjasnienie :*
child benefit dostaje każdy a child tax jest zależny od zarobków. Więcej nie wiem bo child tax nie dostajeSproquette lubi tę wiadomość
-
Sproquette wrote:Dziewczyny, wybaczcie, ze wbijam sie tak "od czapy", ale nadrobie Was dopiero jak bede mogla wejsc na komputer, na tele mi niewygodnie sie czyta. Pisze bo mam szybkie pytanie: czym rozni sie child tax od child benefit? Z gory dzieki za wyjasnienie :*
Sproquette lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny słyszeliście o ice bukiet chaleng? Nie wiem czy dobrze napisałam a co do Child tax credit to sprawdź sobie jest taki kalkulator wpisuje się dane i pokazuje czy się malerzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 00:16
-
Alkak ludzie wzywają się na pojedynek trzeba się oblac zimna woda z lodem i to nagrać albo wysłać smsy za 3f na cel charytatywny w pl terz to jest Lewandowscy się oblał wspólnie. Ap to nie prawda ja rodzilam tu juz 2 razy i nie nacinali mi nie robią tego chyba że sama pekniesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 00:18
-
Ja kiedyś czytałam ze tu tego nie robią bo to jest nie potrzebna ingerencja w ciało kobiety. Położna zaś mówiła ze jeśli już faktycznie musza to wtedy nacinaja. Mnie na szczęscie to ominęło ani nie peklam ani mnie nie nacieli.
Sproquette lubi tę wiadomość
-
Ap zabrzmiało to jakbyś o uk czytała.
Nie wiem, czy jak jest potrzeba to nacinają, bo u mnie byłoby lepiej gdyby nacięli . Myślę, że to jest zależne na jaką położną trafisz. Jedna bardziej leniwa i ma wszystko w d..e a druga bardziej pomocna i może się zainteresuje tym co komu potrzebne.
Ciekawe jak tam Paula - ja to pewnie ze strachu bym śliny nie przełknęła. Jednak niema to jak poród z zaskoczenia. Człowiek niema czasu się zastanawiać -
Hejoo
ania wywolalas wolka z lasu hehe
Ja spoko poki co:) choc obudzilam sie ze scisnietym zoladkiemojj tak. Stwierdzam ze lepiej jak sie samo zacznie
Ja slyszalam o tym wyzywaniu sie do oblania woda bo u mnie 70% znajomych to zrobilodziwne.. Ja tam sie zaleje ale chyba wodami plodowymi haha. Tez sie liczy?
kambel, Sproquette, ap1526 lubią tę wiadomość