Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ale piszecie,nadrabiam ufff...
U nas ok,wczoraj mieliśmy pierwszą kontrol po 6 tyg o porodu. Mały ok,bioderka w porządku.
Teraz 10 września mamy szczepienie pierwsze.
Paula powodzenia!!!
Pozdrawiam laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:30
kambel, ap1526, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
Dzieki Ania i Zancia :* tylko kurcze jak tu sie dowiedziec ktory dobry
Byla dzis u nas health visitor. Chcielismy od niej opinie na temat tego jak mieszkamy zeby dostarczyc do councilu, ale powiedziala, ze tego juz nie robia. Juz nie patrza generalnie na warunki za bardzo. Wypelnila tam w swoich papierkach, ze jestesmy w shared housie i mamy pokoj, lazienke i kuchnie dzielimy. Ale za bardzo ja to nie interere. A troche sie stresowalam
Julka ma 50cm i wazy 3,54 kgkambel, Kropka, aniafk, ap1526, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
U mnie jak położna była na pierwszej wizycie jak się dowiedziała ze my one bed mamy to tylko oczy zrobiła wielkie
pewnie pomyślała, że mamy zamiar żyć w tym jednym pokoju w czwórkę.
O dentystę to najlepiej popytać znajomych, innej możliwości chyba niema. Na pewno ktoś tutaj leczył ząbki i ma jakieś doświadczenia. -
miałam mieć chyba w 28tyg i w końcu spaliło nie wiem czemu, ale dobrze, bo nie chciałam się szczepić
Jula duża dziewuszka zdrowa, fajnie
moja bardzo bardzo ruchliwa i tyle wiem
my dziś do bankomatu a tam kasa:) ponad program, child benefit w końcu przyszedł niespodziewanie, zwrot od złożenia wnioskuaniafk, tyger, Plumb80, Kropka, Zancia28, mychowe lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie ma zadnych wiesci od Pauli ani na wrzesniowkach, ani ciaza w szkocji ani na FB
Mialam dzis ostatnia wizyte u poloznej. Troszke mnie zmartwila ze maly jest ulozony plecami do moich plecowGlowka jest w kanale ale wyglada na to ze nie w ta strone troszke. Czy ktoras tak miala? Czytalam troche na necie i generalnie pisza ze mozna tak normalnie rodzic ale plecy bardziej bola i druga fza trwa dluzej. Nie ma jednak zalecen to cc w takim przypadku. Polecane jest spedzanie wolnych chwil na czworakach bo to moze pomoc. Maly moze tez w ostaniej chwili podczas porodu sie dobrze nastawic.
Macie jakies newsy albo rady dla mnie? -
Kurde, powiem Ci szczerze, że ja nie mam pojęcia jak mój młody był ułożony - wiem tylko, że główką w dół. Może jest szansa, że jeszcze się przekręci?
Mam nadzieję, że Paula już urodziła i , że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 21:31
-
Pozwolę sobie wkleić z wrzesniowekPaula55 wrote:Hej dziewczyny. Paulina prosila przekazac ze urodzila dzis p 18:18 przez cesarskie ciecie. Waga 2.880
Gratulacje dla was.
Jeśli chodzi o szczepienie to przeciw grypie ja miałam przy pierwszym scanie a to po 28 tyg jest chyba przeciw blonicy i tezcowi jak się nie mylę.
-
Kropka wrote:Paula gratulacje!!! Poprosimy o streszczenie porodu i zdjęcie maleństwa
Kambel dzięki za info
Dziewczyny nie szczepcie się, naprawdę to jest jeden wielki syf
Tutaj zdania są podzielone, że tak powiem pół na pół i ciężko stwierdzić jaka jest prawda a przechodząc ciężką grypę można zaszkodzić i sobie i dziecku.kambel lubi tę wiadomość