X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope kocyk będzie wystarczył Przecież i tak pewnie będziecie ogrzewać mieszkanko. Wiec będzie ciepło.i dodatkowo grubo opatulac nie będzie sensu

Penelope lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra Kambel, przekonalas mnie będzie kocyk :) co sadzisz w takim razie o tym zamiast kombinezonu do wózka?

ae4ei8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:09

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rozek na poczatki w dzien. A na nocki mam sleeping bag. Podobno dzieciom w tym wygodnie. Moj pierwszy synek spal pod kocykiem, kolderka a i tak skopywal i potem plakal bo mu bylo zimno wiec ladowal z nami w lozku bo mi go szkoda bylo a tez nie mialam sily wstawac co chwila i go przykrywac. Ogrzewania tez nie chcialam za bardzo podkrecac bo to niezdrowe a jak bylo za cieplo to sie rano budzil z zatkanym noskiem.

Penelope, aniafk lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My we wózku mamy coś podobnego. Tyle że bez kaptura. Taki jakby worek ocieplany na zamek :)
    I powiem że bardzo fajnie się sprawdza. Ostatnio jak było chłodniej to włożyłam to do wózka,kaja ubrane miała body i pajaca i czapkę. Bez koca i dodatkowych ubranek.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O my mamy coś takiegohttp://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.southport.gb.com%2Fattachment.php%253Fattachmentid%253D128738%2526stc%253D1%2526d%253D1374606136&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.southport.gb.com%2Fsouthport%2Ffor_sale%2FMothercare_Spin_Pram_Limited_edition-52407336.htm&h=640&w=480&tbnid=sPvUaMouz65gEM%3A&zoom=1&docid=f5pTNz3g-4LrzM&ei=b4IDVPT5G-nM0QWooYCgCw&tbm=isch&ved=0CB0QMygBMAE&iact=rc&uact=3&page=1&start=0&ndsp=4

Tyle ze wkładamy to do głębokiego jak jest zimno.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel, no właśnie o to mi chodzi, ja chcę zamiast kombinezonu to. Za tydzień lecę do Polski na tydzień i chciałabym tam zamówić, żeby przywieść już tu.

Zamawiam też koszule odpinane na zatrzaski do karmienia, polecacie coś jeszcze co warto przywieść z PL ? ? ?
    kambel wrote:
    My we wózku mamy coś podobnego. Tyle że bez kaptura. Taki jakby worek ocieplany na zamek :)
    I powiem że bardzo fajnie się sprawdza. Ostatnio jak było chłodniej to włożyłam to do wózka,kaja ubrane miała body i pajaca i czapkę. Bez koca i dodatkowych ubranek.

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi ja koszule tylko na porodowce miałam :) a mogła być stara koszulka ale mi jakoś tak głupio było :) a teraz leżą w szafie :) za to śpię w koszulkach z primarkach na ramiączkach. Są elastyczne i szybko cyca można wyciągnąć :)
    Ja nigdy nie lubiłam ani pizam ani koszul nocnych. Zawsze były t-shirt i spodenki / majtki :)

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i znowu mi dałaś zagwozdkę Kambel :) przemyślę te koszule haha

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z polski przywiozłam kaftanik i body zapinane w kopertę czy jak to się mówi. Mnie osobiście wkurzaly te wkladane przez głowę które tutaj są. Co do sleeping bag to nie trzeba się męczyć żeby noworodka z tego wyciągać bo one mają zameczek rozsuwany dookoła wiec to żaden problem. Dziecko się nie odkryje a jak wiadomo małe dzieci same się przykryć nie potrafią. Ja zainwestuje i w rożek ( tylko taki lepiej usztywniony) i w ten sleeping bag. O wózku nie pomyślałam a to zima przecież będzie :/

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez koszule miałam tylko w szpitalu a później koszulki męża :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy jak kto lubi i jakie ma przyzwyczajenia. Ja lubię luz, nie lubię ograniczeń a koszula zazwyczaj jest do kolan wiec jak trzeba w nocy szybko z łóżka wyskoczyć to się jeszcze plata między nogami :)
    A na sali leżała ze mną dziewczyna która też miała koszulkę i spodenki ( i pół dupska na wierzchu hi hi :)

relgio4pk3pt9z4w.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Driada0102 wrote:
    Hej. Nie było mnie trochę bo przeprowadzka brak neta i teraz bylam w szpitalu. Okazało się że mam infekcje żołądka i mialam małe rozwarcie. Nastraszyli mnie że mały się rodzi itd. Bylam pod kroplowka, dostawalam zastrzyki, tabletki itd. Na całe szczęście juz jest wszystko opanowane i leżę w domku.

Jak oni to rozwarcie zlikwidowali? Pytam bo boje się o siebie, skoro ja juz mam wewnętrzne :/

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z polski najbardziej sobie chwale śpioszki. Tu takich nie widziałam. I czapki ze sznurkami :) pamiętam jak kaja miała zoltaczke a nie miałyśmy jeszcze czapek z polski tylko te zwykłe i co chwila musiałam poprawiać bo sxiagala i oczy na wierzchu a okularki przyczepili jej do czapy właśnie.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpioszki tez przywiozłam :p

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk wrote:
    Ja z polski przywiozłam kaftanik i body zapinane w kopertę czy jak to się mówi. Mnie osobiście wkurzaly te wkladane przez głowę które tutaj są. Co do sleeping bag to nie trzeba się męczyć żeby noworodka z tego wyciągać bo one mają zameczek rozsuwany dookoła wiec to żaden problem. Dziecko się nie odkryje a jak wiadomo małe dzieci same się przykryć nie potrafią. Ja zainwestuje i w rożek ( tylko taki lepiej usztywniony) i w ten sleeping bag. O wózku nie pomyślałam a to zima przecież będzie :/
    O yo nie wiedziałam że takie są, ja widziałam tylko takie zapinane na zatrzaski na ramionach.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kiedyś jakaś kobieta zaczepila na spacerze jak Piotrek miał ze dwa lata i tez pytała skąd ja mam czapkę wiązana.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kambel ja właśnie taka na zamek miałam dla syna tylko od 6 miesięcy. Nie wiem jakie są dla noworodka ale mam nadzieje ze znajdę taka rozpinana bo tak to faktycznie bez sensu jak tylko na ramionach.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to jest do konca bo moj ang jest slaby, ale dostalam tabletki zeby wstrzymac skurcze mialam 3 kroplowki i zastrzyki po tym podobno juz bylo ok

aniafk lubi tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk, a jest jakiś powód dlaczego wolisz usztywniony ? ja ten wstawiony chcę właśnie jako taki do wózka na zimę, myślę że obejdzie się bez kombinezomu.

kaftaniki też mam w planie wiązane lun ba bapy przywieść.
    aniafk wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 22:44

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio w Tesco kupiłam czapkę misia i po wypraniu chciałam założyć i na chęci się skończyło. Bo w środku był jeszcze materiał i była dobra na pół głowy :/

relgio4pk3pt9z4w.png
‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ