Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
też fairy próbkę dostałam właśnie, to miałam na myśli, a nie lenor
pomyliło mi się
nie mam pojęcia Aniu o czym mówisz, my nic do domu nie dostajemy, zdarzyło się dwa razy, że tą książeczkę bez literek do opowiadania,
co Ty tam musisz wpisywać?
no na pewno będzie co robić, dotąd im więcej miałam na głowie tym lepiej byłam zorganizowana, ale dzieci to dzieci, nic nie zaplanujesz na pewno
poza tym tutaj to już naprawdę nie mam opcji, zero rodziny, zero pomocy,
a jak jedno zachoruje?ech, czeka nas wiele nowych przeżyć
dobrze, że maluszki są takie słodkiekiedy nie będę się wkurzać, zapewne będę się rozczulać
z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej wiadomo -
Tych chorób tez się boje, tym bardziej że tutaj jest duży rygor frekfencyjny w szkołach.
Dostaje się tzw reading book, to taki zeszyt w którym wpisujesz datę, tytuł książki która akurat przerabiacie i komentarz piszesz o postępach dziecka
Na pewno jeszcze dostaniesz. Nie pamiętam kiedy w zerowce zaczęli z tego korzystać
Sprawdzę jak wróci pierwszy wpis, bo nosi te wszystkie zeszyty do szkoły. -
Czesc dziewczeta
Staram sie was podczytywac ale glupio mi soe tak ni z tad ni z owad wtracac w wasza rozmowe wiec tylko zapytam.
Kambel...ty chyba odbieralas torbe z boots pareting club... Powiedz mi, bo jestesmy zarejestrowani i mamy karte. I teraz co musze zrobic zeby dostac torbe? Kupic tylko paczke pampersow? Obojetnie jaka??
Aaa i jak by ktos byl zaintersowany to jest promka na water wipes w bootsza £1.50
-
Penelope wrote:Bujam się na lotnisko, do 22 w podróży będę brrrrrrr. Wczoraj niestety dzidzia miala nogę na noge i dupa, nie poznałam płci. Jutro zamówiłam wizytę w pl, może jutro się uda
dam dam znać
My mamy focha na Ciebie <obrażony>ap1526, Penelope lubią tę wiadomość
-
Paula ja dostałam kupon na ta torbę i właśnie warunkiem było kupno dużej paczki pampersów.
Wczoraj kupiłam druga torbę w lumpku za 4 f fajna bardzo solidna dużo kieszonek i co najważniejsze pojemna
Juz nie pamiętam kiedy używałam zwykłej torebkiap1526 lubi tę wiadomość
-
Ja rejestrowalam się na pisemnej aplikacji często nie wierzę tym internetowym. Może spróbuj zarejestrować się jeszcze raz tyle ze na inny email albo zobacz czy są kupony właśnie na ich stronie. Wiem ze często właśnie z tesco można wydrukować ponownie kupon ale nie wiem czy też tak w bootsie można
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dorwałam się na chwile do neta. Miałam dziś super badanie w PL, USG i dopochwowo, szyjka piękna, 38 mm i wszystko ładnie i zdrowo.
Jest Syn
Nie byłam smutna, lekcję pokory miałam dwa dni temu jak nie znaleźli płci a dziś wiedziałam że będę cieszyć się cokolwiek usłyszę. Będę w domu jedyną księżniczkąImię dla dziewczynki już miałam, dla chłopca nie, ale tyle jeszcze czasu że znajdę
ap1526, kambel, onka79, Limerikowo, aniafk, Nadzieja ;-), Paula95, Plumb80, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Cześć dziewczyny, dorwałam się na chwile do neta. Miałam dziś super badanie w PL, USG i dopochwowo, szyjka piękna, 38 mm i wszystko ładnie i zdrowo.
Jest Syn
Nie byłam smutna, lekcję pokory miałam dwa dni temu jak nie znaleźli płci a dziś wiedziałam że będę cieszyć się cokolwiek usłyszę. Będę w domu jedyną księżniczkąImię dla dziewczynki już miałam, dla chłopca nie, ale tyle jeszcze czasu że znajdę
No to gratuluję synusia!☆
Penelope lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
w końcu mam chwilkę dla siebie
Penelope gratuluję synusia
Widzę ze płeć męska chyba u nas Przeważa
My dziś miałyśmy dzień pełen wrażeń. Najpierw poszlysmy na zajęcia muzyczne dla dzieci. W sumie były tylko 4 mamy. Dostalysmy książkę z piosenkami ( w większości po Walijsku) później poszlysmy na basen. I kaja pokazała jak pięknie śpiewa
nie dość ze weszlysmy 10 min później to zamoczylam kajce nóżki i był ryk totalny hehe. Spróbowałam jeszcze raz ale było to samo wiec wyszłam z basenu. Dałam jej troszkę mleka i dziecko padło. Chyba zajęcia ja tak wymeczyly ze nie miała chęci na pływanie. A ja w pośpiechu nawet nie sciaglam stroju ( byle by szybciej wyjść i wracałam z mokrym tyłkiem
. Niestety plany przy dziecku w ostatniej chwili mogą zmienić się o 360 '
ap1526, Penelope lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, normalnie nie sposob was nadrobic. Rece i cycki pelne roboty
U nas wszystko dobrze, karmimy sie, robimy kupki, rosniemy i przybieramy na wadze. Przesylam wam NAS
Staram sie zagladac i dopingowac.
Penelope gratuluje syna!
kambel, aniafk, ap1526, Driada0102, Zancia28, Paula95, Plumb80, xcarolinex, Penelope lubią tę wiadomość
-
tyger wrote:Czesc Dziewczyny, normalnie nie sposob was nadrobic. Rece i cycki pelne roboty
U nas wszystko dobrze, karmimy sie, robimy kupki, rosniemy i przybieramy na wadze. Przesylam wam NAS
Staram sie zagladac i dopingowac.
Penelope gratuluje syna!
Wyglądacie ślicznie!tyger lubi tę wiadomość
-
kwitnąca mamusia, zadbana dzidzia
słodko
Kambel jaka aktywna
to tylko ja w końcu siądę na dupie i będę ryczeć nad losem
nie no, plany mam inne ale zobaczymy, narazie jestem tak zmęczona, że sobie nie wyobrażam na spacerki z wózkiem latać
Penelope gratuluję, na przekór nam te dzieciaczki robią troszkę jednak
a ja dostałam jakiś kupon do fotografa na ujęcie dla dziecka do 3 m-cy
ciekawa jestem jak to wszystko w praktyce
bardzo mi się marzy rodzinne profesjonalne foto na ścianę, całą rodzinką.
mamy może z jedno takie wspólne, wątpliwej jakości
to nie fair, uwielbiam fotografować i wszyscy wokół fotki fajne mają tylko mnie wciąż na nich nie majak już mi robią to rozmazane albo krzywe, ucięte itd
zapisałam synka na dodatkowe zajęcia w szkole, dwa dni w tygodniu mam labę aż do 16a on się wywścieka
Penelope lubi tę wiadomość
-
Paula95 wrote:dziendobry dziewczyny, jak samopoczucie dzisiaj?u mnie pienkie sloneczko swieci wiec wybieram sie na spacerek zaraz troche ruchu mi sie przyda:) ciekawe co u Penelope nic sie nie odzywa.. a jak sie czujesz Nadzieja??
Hejkadziękuję trzymam się jeszcze, maluszek nie pcha się na świat widocznie jest mu tam bardzo dobrze hihihi Jestem juz troszkę zmęczona tym wyczekiwaniem , mam nadzieję że jeszcze troszkę troszkę
pozdrowionka
WPaula95 lubi tę wiadomość