Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny
Ap, kolezanka dala mi rade co zrobic zeby sesja zdjeciowa z maluszkiem przebiegla milo. Najpierw cyc a potem farelka i dziecko odplywa. Moj spal 1,5 godziny a ja robilam z nim rozne rzeczy: przebieranie, zmiana pozycji do zdjecia i nawet nie drgnal. Nam sie pot lal po dupach z tego goraca ale bylo warto. No i najlepiej robic fotki dzieciatku do tygodnia bo potem juz rosna i zmieniaja sie na buzi i nie robio juz tych smiesznych min przez senap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Oj ciężko mi usiąść na spokojnie i coś popisać,dzień za krótki
Odkąd zaczęła się szkoła,to normalnie nie mam czasu. Mały budzi się z 2 razy w nocy,rano trzeba wstać o 7:00 już,żeby wyszykować dzieci do szkoły. Potem zakupy,ogarnięcie chaty,spacer,karmienia,zabawa z małym,obiad i biegiem po dzieci do szkoły.No a później obiad,odrabianie lekcji ( też mamy reading book plus matematyka i literacy). Po lekcjach kawa ( przeważnie zimna!!! ), spacer, kąpiel,kolacja i koniec dnia
Uffff czasem chodze jak zombie
Victor w niedzielę kończy już 2 miesiące. Chrzciny mamy 5 października
Pozdrawiam Kochane!!!kambel, aniafk lubią tę wiadomość
-
Plumb ściągnęłam Cię myślami chyba hehe
tak się zastanawiałam jak żyjesz
no nieźle masz, a my się z Anią zastanawiałyśmy jak to będzie
jak się rodzinka powiększy, widać nie ma się co łudzić
brak czasu murowany
chrzcisz w UK?
trzymaj sięPlumb80 lubi tę wiadomość
-
to czemu mój się nie uczy
?
no i nadeszła paka z PL, tyle szczęścia naraz, że usiadłam do kompa ochłonąć troszkę, bo już głupieje
mam oliweczkę bambino, pachnie jeszcze cudowniej niż pamietałam
i przed oczami momentalnie pojawiło mi się niemowle, wieczór, kąpiel
przyszły z brioko dzienniczek dnia i nocy maluszka oraz organizer mamy
w pierwszym mam dane i ważne telefony
siatki centylowe, opis ząbków kiedy się wyrzynają i wypadają ( a właśnie synek mi zgłasza, że ząbek go boli;/)
później są dwie tabelki na każdą dobę dzień i noc
mamy godzinki i do zaznaczania karmienie, sen, przewijanie, zabawa, obok notatki, sumę przespanych godzin, zjedzonych posiłków , do odhaczenia czy była kąpiel, leki, witaminy, inne, humor maluszka, i czy brakuje pieluch, ubranek, mleka chusteczek
na końcu wizyty u lekarza
rodzaj wizyty, pytania można zapisac, postępy, zalecenia, notatki, terminy
dalej tabela chorób maluszka, leków jakie podajemy
w organizerze
dane rodziny, ważne kontakty, tabela rachunków co, do kiedy, jaka kwota i do odhaczenia, a dalej karteczki dziennie do zrobienia, do kupienia, inne do,
później rocznie, niezapominajka, książeczka kucharska do uzupełniania, książka z adresami
dotarł i śpiworek do wózka cieplusi
synuś zajął już resztki przestrzeni w pokoju i rozłożył zabawki od babć hehe
no i moich popierdółek przyszło (zdj) i tak siedzę i jak miałam pomysłów tak teraz boję się zacząć, bo chaos w głowie
ach wczoraj kupiłam sobie szlafrok i koszulę do szpitala, ale zapomniałam o klapkach jakichś, się śmiałam, że trzeba było się jeszcze wstrzymać, bo córa uzna to za przyzwolenie do wyjścia
bardzo się uspokoiła na dniach, już nie wierzga
tak, to dobry dzionek i jeszcze słoneczko świecikambel lubi tę wiadomość
-
Ap no to teraz będziesz mieć zajęcie jak synuś w szkole będzie
Fajny taki organizer Przydał by mi się
A my dziś jesteśmy nad morzem. Pogoda fantastyczna. Słonko świeci delikatny wiaterekteraz sobie odpoczywamy ale zaraz idziemy dalej zwiedzać miasto
-
Juz wracamy do domku. Nad morze jedziemy pociągiem mamy ok 1,5 h bilet dla os dorosłej w dwie str to 14 f wiec nawet warto. Tyle że ta plaża akurat jest z kamieni,wiec bardziej zwiedziliśmy niż byliśmy przy wodzie
ale po całym dniu padam na twarz a jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
Driada0102, aniafk lubią tę wiadomość
-
Oczywiście ze są
ostatnim razem jak byłam to był odpływ i dobre 1,5 km do wody
Na tej co dziś byłam to tam co jest ta góra na zdjęciu to się kolejka wiezdza i tez jest super widok
My wszędzie pociągiem auta nie mamy więc jakoś się poruszać trzebaa ceny aż tak masakryczne nie są. I dzieci do 5 lat za free
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Ja lubię takie dodatki
tyle ze jestem gapa i albo gubię albo rozwalam
kiedyś na studniówkę miałam perełki i co? został jeden rzadek z 3 mam nadzieje ze nikt się nie zabił przez nie
bo nawet nie wiem kiedy się rozpadly
A tamto to stare dobre czasyap1526 lubi tę wiadomość
-
Ap1526 heh to widze ze twoje chlopaki robia to co ja od paru dni tez sobie kupilam kinecta i teraz oderwc sie nie moge dopiero jak moj chlopak mi juz nie pozwala no bo w ciazy jestem hehe ale to jest dobre na ruszanie sie na serio!,A jak wy sie dzisiaj czujecie?przepraszam nie pisze codziennie ale za to staram sie czytac was:D
ap1526 lubi tę wiadomość