Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ap family investments junior to nic innego jak konto oszczędnościowe ISA. Nie wiem jak działa do dla dziecka ale ja mam otwarte dla siebie i jest to chyba jedyne konto oszczędnościowe w uk na którym są jakieś normalne odsetki
ap1526 lubi tę wiadomość
-
no na koncowke ciazy cis wybija dosc mocno
mozna miec ksiazkowe przed ciaza a nadcis w ciazy
puchniecie duze i bialko w moczu, nie za dobrze
krew z nosa idzie na nadcis
poszlabym na Twoim miejscu do gp z tym cis, ile w domu cisnieniomierz Ci pokazuje? powinno byc ponizej 140/90Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:26
-
A czy jeśli dziecko śpi jak Wiktor to trzeba je karmić w nocy (przebudzać) czy dopiero karmić jak się budzi, po 8 godzinach spania w tym przypadku. Nie znam się.Plumb80 wrote:Wiecie że Victor od 3 tyg zasypia o 23:00 i budzi się dopiero po 7:00 ? Przespane noce - to jest to !!!
Ap, sprężaj się kobieto -
nick nieaktualny
-
Cześć Kobitki
Nie wytrzymam z moją Małą...od jakiegoś czasu zaczęło ją interesować wszystko dookoła, rozgląda się i głowa jej lata na wszystkie strony. Już nie wspomne, że musi zobaczyć jak tylko ktoś przechodzi obok lub coś głośniej wyda dźwięk. No i są w związku z tym cyrki przy karmieniu, bo nie może spokojnie sobie pojeść tylko co chwilę odwraca głowę od cyca albo się nim bawi a potem się wkurza bo jest głodna. Nawet jak ją karmię w nocy w ciszy i spokoju to i tak glową wywija
Co robić?
Limerikowo, ap1526 lubią tę wiadomość
-
Usnęło mi się na chwilkę i nie wiem dlaczego wstałam z taką straszną ochotą na jakieś ciasto z owocami i bitą śmietaną
Muszę wujka google uruchomić i coś poszukać
Ja Piotrka budziłam bo też potrafił spać i spać ale on na cycku byłPenelope lubi tę wiadomość
-
onka79 wrote:Cześć Kobitki
Nie wytrzymam z moją Małą...od jakiegoś czasu zaczęło ją interesować wszystko dookoła, rozgląda się i głowa jej lata na wszystkie strony. Już nie wspomne, że musi zobaczyć jak tylko ktoś przechodzi obok lub coś głośniej wyda dźwięk. No i są w związku z tym cyrki przy karmieniu, bo nie może spokojnie sobie pojeść tylko co chwilę odwraca głowę od cyca albo się nim bawi a potem się wkurza bo jest głodna. Nawet jak ją karmię w nocy w ciszy i spokoju to i tak glową wywija
Co robić?
tez sie dziwilam ale przeszlo jej
po 4mcu to dopiero na przekecone na max na bok karmi sie
ja wsadzam do bujaczka-lezaczka, lekko podniesiony, funkcja bujania zablokowana i hajda z butla, soczkiem, nie ma takich wygibasow jak na kolankachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:55
-
skąd ja znam to kręcenie głową
jejciu ja już chcę, już czas na zmiany, chcę zmian, chcę dzidzię
wyrżnęłam dziś na tyłek i zjechałam po trawie hahasię wystraszyłam, że o matko, dupa w błocie cała haha :)ręce mnie swędziały od tej trawy strasznie
a ja w podróży na lotnisko w burger kingu wzięłam sobie smoothie mango i tak mi to smakowało, że dziś sobie w morrisons kupiłam w kartonie i rozkoszuję się, mmmm pyszniejszego dawno nie było :)kurna jakie to mango jest zajebiste
za mną jakiś dobry sosik chodzi, jakaś pomidorowa, kalafiorek -
nick nieaktualnyKobieto,ale broisz na sam koniec ciąży
Piruety na trawie urządzać haha
Tęskno Ci za śniegiem? A może to nowy sposób powiedzenia dzidzi że czas wychodzić,bo matka staje się już nieobliczalna w ciąży?!
A tak na serio - dobrze że nic Wam się nie stało. Uważaj Słońce :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 18:28
ap1526, Limerikowo, Penelope lubią tę wiadomość
-
Mi na początku kazali wybudzać co 3 h teraz już tego nie robię bo jak kaja głodna to sama się budzi a w dzień się głośno domaga .
Oj ap ty to masz przeboje
Jutro jadę kupić sukienkę ale znając mój gust to pewnie żadnej nie wybiorę już nie wspominam o butach ... Oj będzie cieżko pewniePenelope lubi tę wiadomość
-
ap, Ty uważaj bo jeszcze na trawie urodzisz jak tak będziesz skakać.
Dzięki dziewczyny za doświadczenia ze szczepionkami i karmieniem nocnym, ile to się człowiek musi jeszcze nauczyć hmmmmm
A przed chwilą udało mi się za darmożkę dostać matę edukacyjną ze strony fb mam w moim mieście, sprzedają na ogół rzeczy a to akurat jedna mama oddawała za darmo bo sama dostała. A ja nie dalej jak dziś szukałam jakiejś maty na EbayuI znowu radocha. Kolor wygląda na zdjęciu z lekka różowo ale jest czerwony.
ap1526, Limerikowo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Penelope mistrzyni okazji
ja sobie ponarzekam
leku nie było, może w poniedziałek, więc zgaga mnie właśnie dobija
brzuch się boleśnie stawia,
a w krzyżu tak łupie, że jak mam iść siku co się zdarza często, mam łzy w oczach,
najlepsza byłaby lewitacja
co to moje ciało wyprawia to masakra,
brzuch chyba opada jeszcze, albo kurna rośnie, bo okropnie zaczął przeszkadzać, jest wszędzie,
ani kucnąć, ani usiąść, ręce ciągle na nim lądują
dzięki Bogu weekend i do szkoły jutro nie wstajemy
z pracami domowymi się rozbrykali,
w każdy czwartek dają do oddania na wtorek
trzeba przepisywać, rysować, opisywać i jest miejsce na mój komentarz,
którego dotąd nie napisałamnawet po polsku bym nie wiedziała co ja mam tam dać