Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope się nie zniechęcasz
jeszcze dwupak
czuję się jak przed egzaminem,
dzień miło spędzony, myśli zajęte, zmęczona byłam, ale do 21
a teraz nie zasnę ech
synuś się cieszy, że nareszcie
ależ się boję
mężuś wspiera, mam nadzieję, że się jutro szybko oswoję z otoczeniem i jakoś będzie
no to za 8 godzin jadę rodzić
o ludzie
kosmos jakiś
kambel, Penelope, Limerikowo, Plumb80, aniafk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś długo się Ap nie odzywa, mam nadzieję że już jest po wszystkim i odpoczywa.
Ania, za Ciebie niebawem też będziemy trzymać kciuki. Ale czas zapierdziela !!! Victor za 4 dni skończy już 4 miesiące
kambel, aniafk, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ania my ci przypomnimy
haha
Ap pewnie nie ma dostępu do neta
pewnie tuli julcie w ramionach 
Jej kiedy to było ... Pierwsze chwile na porodówce
My walczymy z katarkiem . Masakra jest . Kaja marudna , nie do zniesienia momentami po godZinie od drzemki zaczyna sie ryk i marudzenie , mleko nie wchodzi . Trzyma w ręce gryzaka macha nim i płacze ... Bidulka moja . Oilbas i maść majrankowa poszła w ruch . Mam tylko nadzieje ze do niedzieli wyzdrowieje , bo w pl zimno wiec tam mogłaby pogorszyć swój stan ( odpukać )
Plumb80, aniafk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko ta cisza denerwuje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i się odezwie niebawem.
Też wyczuwam cesarkę i pewnie dochodzi do siebie. Jeśli mamy rację, to pewnie dzisiaj już jutro wyjdzie do domu.
No nic, czekamy dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:53
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U nas tez espumisan , infacol nie działał . Zaglądam tu po info od ap co jakiś czas a tu cisza i cisza
Kurde kajka cały czas smarka raz zielone raz przezroczysty katar , a teraz jeszcze krewka z noska leci . Jutro idziemy do gp ciekawe czy coś poradzi .