Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope się nie zniechęcasz
jeszcze dwupak
czuję się jak przed egzaminem,
dzień miło spędzony, myśli zajęte, zmęczona byłam, ale do 21a teraz nie zasnę ech
synuś się cieszy, że nareszcie
ależ się boję
mężuś wspiera, mam nadzieję, że się jutro szybko oswoję z otoczeniem i jakoś będzie
no to za 8 godzin jadę rodzić
o ludzie
kosmos jakiś
kambel, Penelope, Limerikowo, Plumb80, aniafk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCoś długo się Ap nie odzywa, mam nadzieję że już jest po wszystkim i odpoczywa.
Ania, za Ciebie niebawem też będziemy trzymać kciuki. Ale czas zapierdziela !!! Victor za 4 dni skończy już 4 miesiącekambel, aniafk, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ania my ci przypomnimy
haha
Ap pewnie nie ma dostępu do netapewnie tuli julcie w ramionach
Jej kiedy to było ... Pierwsze chwile na porodówce
My walczymy z katarkiem . Masakra jest . Kaja marudna , nie do zniesienia momentami po godZinie od drzemki zaczyna sie ryk i marudzenie , mleko nie wchodzi . Trzyma w ręce gryzaka macha nim i płacze ... Bidulka moja . Oilbas i maść majrankowa poszła w ruch . Mam tylko nadzieje ze do niedzieli wyzdrowieje , bo w pl zimno wiec tam mogłaby pogorszyć swój stan ( odpukać )Plumb80, aniafk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko ta cisza denerwuje. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i się odezwie niebawem.
Też wyczuwam cesarkę i pewnie dochodzi do siebie. Jeśli mamy rację, to pewnie dzisiaj już jutro wyjdzie do domu.
No nic, czekamy dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:53
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U nas tez espumisan , infacol nie działał . Zaglądam tu po info od ap co jakiś czas a tu cisza i cisza
Kurde kajka cały czas smarka raz zielone raz przezroczysty katar , a teraz jeszcze krewka z noska leci . Jutro idziemy do gp ciekawe czy coś poradzi .