Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kambel chcąc nie chcąc pieniądze i różaniec pachną kościołem
chociaż zakonnicą w Wielkiej Brytanii to raczej nie zostanie.
I już roczek, za szybki ten czas, ja nie chce ;/
Co do zębów to syn mojej szwagierki cuda przeżywał. Miał chyba wszystko co można mieć przy zębach tak więc całkiem możliwe , że Kai idą ząbki a , że to długi proces to nie koniecznie musisz już wyczuwać.
Kika428 oni tutaj w aptekach ostrożnie podchodzą do ciężarnych i wątpię żeby mieli jakiś lek bez recepty.
A mnie dopadło francowate przeziębienie. Temperatura przez dwa dni 39 stopni , katar że z chusteczkami się nie rozstaje i ból mięśni masakra jakaś. Do tego kryzys laktacyjny i jak nie Adam co godzina przy cycku to laktator . Bronię się rękami i nogami żeby modyfikowanego nie podać.
Plumb80 bardzo fajna taka znajomość i niespotykana :)no i jeszcze, że przyjechali do uk i dzieciaczki pewnie z tego samego miesiąca?
a z dobrych wiadomości to takie, że w piątek, piąteczek, piątunio kluczyki dostajemy do domeczku - jupi
Weridiana, ell lubią tę wiadomość
-
Kambel moja Laura dostała zapalenia spojówek gdy jej trzonowe zęby wychodziły. Pomyślałam jeszcze o plesniawkach. Sprawdziłas jak wyglądają policzki i dziąsła?
Aniafk trzymam kciuki
Kika niestety też nie pomogę w sprawie mdłości. Ja na szczęście nie wymiotowalam, poszperaj jeszcze w internecie, może jakieś domowe sposoby typu mleko na zgage lub migdałyaniafk lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, u mnie od wczoraj ciaza donoszona, strasznie sie ciesze
No to pochwale sie brzuszkiem:
Bardzo fajna tradycja na roczekAle przyznam, ze nigdy o tym nie slyszalam. Szkoda, bo ciekawa jestem co Eryk wybralby.
Nie wiem czy jest cos skutecznego na ciazowe mdlosci. Ja mialam je calodobowe. W pierwszej ciazy do 12 tygodnia, w drugiej do 20.probowalam wszystkiego i nic mi nie pomagalo niestety. GP moze dac leki, ale one tylko wstrzymuja wymioty, mdlosci zostaja. Ja na szczescie nigdy nie wymiotowalam wiecej niz 2 razy dziennie, wiec radzilam sobie domowymi sposobami, ale to co pomagalo w pierwszej ciazy (herbata imbirowa), w drugiej szkodzilo mi jeszcze bardziej. Czasem ulge przynosilo mi kilka lykow bardzo zimnej coli. Migdaly, krakersy itp. W niczym nie pomagaly, ale to China najlepiej sprawdzic na sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 12:10
Weridiana, kambel, aniafk, Zancia28, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ell wyglądasz kwitnąco
Gratuluję
Ja przy tobie to jak pączek haha i chociaż mąż pieszczotliwie mówi do mnie kuleczko , to myślę że bardziej przypominam wielką kulę
Może kiedyś uda mi się jakaś fotkę strzelić to zamieszczę.
W czerwcu przechodzę na macierzyński ufffell lubi tę wiadomość
-
To ja mam pytanie do Ciebie
Mój syn w piątek ostatni raz idzie do szkoły, po feriach idzie do innej. Jak myślisz kupić coś nauczyciele na odchodne ? Kolegom jakieś cukierki ale nie wiem ci z nauczycielką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 23:58
Weridiana lubi tę wiadomość
-
gratki Aniafk
i już inna szkoła hehe fajnie
zmiany zmiany, życzę aby tylko na lepsze
ja się zgapiłam, tyle się działo, cały czas nie wiedzieliśmy, który dzień w szkole jest ostatnim i nic nie zaniosłam, ale pomysł masz fajny, ja bym jakiś mały zabawny drobiazg dała, coś na biurko albo coś słodkiego
głupio mi było, bo pani tak ładnie go z dziećmi pożegnali, wysłali wielką kartę, każdy coś narysował i się podpisał, a my dupa, a że daleko to też nie pojechaliśmy już, bo ciągle czasu brak oczywiście
dziś pirate dayhahaha Jula od brata oczu oderwać nie mogła rano, jak go zobaczyła z wąsami i w przebraniu
kiedy dzieci wracają do szkoły po tych feriach?
Ell pięknie!Weridiana, Zancia28, aniafk lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za mile slowa
zwlaszcza, ze w tym roku skoncze 31 lat i przytylam 20 kg lol
Jem te ananasy od meza i wszystkie moje skurcze ustaly. Ech... ale moze i dobrze, bo od kilku dni wreszcie mam troche wiecej energii i zaczelam wielkie sprzatanie. Eryk mi dzielnie pomaga (albo i przeszkadza, zalezy jak na to spojrzec)
Aniafk, czyli jutro wielka przeprowadzka?? GratulujeWeridiana lubi tę wiadomość
-
Ell gdzie te twoje 20 kg , nie wierzę
a wyglądasz na 21 nie 31
Ania myślę że to dobry pomysł, zawsze nauczycielce będzie miło (może jakiś storczyk lub inny drobiazg i czekolada dla TA haha)
Z dziećmi to różnie bywa bo jak są przewrazliwieni to nie dadzą im nic czekoladowego, orzechowego itp. Może takie żelki harribo itp. (W Lidlu mają duże paczki)
Ap z powrotem to tez różnie, przeważnie szkoły mają inset days (szkolenie) jutro lub poniedziałek po feriach. Sprawdź na stronie internetowej, czy twoja pociecha kończy już dzisiaj, jeśli nie to pewnie zaczynają we wtorek. Jednak upewnij się
pozdrawiam serdecznieell, aniafk lubią tę wiadomość
-
Dziekuje, moje mdlosciu utrzymuja sie tez calymi dniami, wczoraj wszystko co zjadlam zaraz zwrocilam, strasznie mnie to meczy, nie jestem w stanie chodzic do pracy i schudlam, nie mam sily na nic. Mam nadzieje ze mi to wkoncu minie bo mam juz dosyc wszystkiego
ciagle czekam tez na moje pierwsze badania a listu jak nie bylo tak nie ma a podobno to nie ja mam dzwonic do poloznej tylko mam czekac na ten list, no i czekam i czekam... Idzie mi 10 tydzien... Bez tych badan przynajmniej przez te mdlosci mam nadzieje ze wszystko jest ok, a to ze malo jem i schudlam nie ma wplywu na dziecko... Dzwonilam do gp ale niestety nie chca mi nic przepisac na mdlosci chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac
Maksymilian
-
napisane mam tylko, że w poniedziałek jest początek ferii ale kiedy koniec już nie piszą nigdy. Póki pisali np week no to było jasne, a teraz nie wiem, hehe tylko ja taka głupia? chyba najlepiej zapytać nauczycielki hehe, ciekawa byłam jak to u was wygląda
dzieciaczki u nas w szkole na urodziny przynoszą właśnie głównie żelki haribo, albo temu podobne, nigdy czekoladowe, i każdemu po takiej małej paczuszce dają, teraz taki wysyp, że w kółko przynosiWeridiana lubi tę wiadomość
-
Dzien Dobry...chcialam sie zapoznac jako ze tez w uk sie zmagam
Slowo mam do Kika...ja jak widac kochana jestem dopiero pod koniec 6 tyg a spotkanie z polozna mam juz na poczatku czerwca...na twoim miejscu bym sie upomniala, to nie do pomyslenia ze cie tak traktuja....do mnie zadzwonila po tygodniu po wizycie u GP...nie daj sie kochana
zwlaszcza ze tak zle sie czujesz
Trzymam kciuki za was wszystkieell, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Weridiana właśnie jedyne dziecko w klasie które ma alergię to mój syn
U nas dzieci w większości dają milkiway, lentilki no i żelki. Ja kupiłam też jakieś mini czekoladowe różności a nauczycielce czekoladki no i kartkę napisał ogólną dla wszystkich
Ale ciągle powtarza że smutno mu i że będzie tęsknił. Mam nadzieję, że tylko tak gada i że nowa szkoła bardziej się spodoba.
Ap my w poniedziałek do szkoły wracamy. Możesz sobie sprawdzić na stronie council hrabstwa w którym mieszkasz też powinno być podane.
Kika428 upominaj się i to jak najszybciej
Asha rekordzistko 29026 postówgratuluję . To będziesz styczniówka jak ja
Asha, ap1526, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Asha no przecież mam suwaczek, nawet dwa
Ja styczniówka ale 2015
Dziewczynki dzisiaj 16:30 odbieramy z mężem naszą własnośćTrzymać kciuki żeby się dach nie zawalił .
Kupiłam na tę okazję szampana , zabiorę ze sobą zrobię mężowi niespodziankę
Weridiana lubi tę wiadomość