Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Wejdz na ten link
http://naforum.zapodaj.net/
Wstawiasz zdjecie, zaznaczasz 500x500 i zapodaj. Potem masz 3 linki do wyboru, wybierasz zdjecie na forum i kopiujesz go, potem tu wklejasz
Czekam na Wasze zdjeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:25
-
Madziaaaaa wrote:Andora malusi zazdroszczę
Super wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:22
-
A pierwsza Ciążę tez tutaj miałaś prowadzona?
Same plusy małego brzuszka
Mój to już masakra jeszcze w ciąży zamiast tyć to chudne (mecze się z biegunka od 20 tygodni) wiec patrzac z boku nawet śmiesznie to wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:42
-
Madziaaaaa wrote:A pierwsza Ciążę tez tutaj miałaś prowadzona?
Same plusy małego brzuszka
Mój to już masakra jeszcze w ciąży zamiast tyć to chudne (mecze się z biegunka od 20 tygodni) wiec patrzac z boku nawet śmiesznie to wygląda
Biegunka od 20 tygodni? Dlugo cos, a wiesz co moze byc przyczyna? -
Tak za bardzo nikt nie wie byłam w 32tygodniu na 2tyg w szpitalu mam leki na sterydach ze niby jest to przewlekłe zapalenie jelit tydzień była poprawa teraz znowu to samo w poniedziałek idę na kontrolę do szpitala zobaczę co będą mówić.
Wiec czekam z niecierpliwością na poród bo mam w sumie dość tej ciąży...
-
Wiesz co mi to już na wszystko w tym szpitalu zrobili badania żadnej alergii celiaka tez wykluczona.Jakoś jeszcze wytrwam do poniedziałku... Mam nadzieje ze córcia przyjdzie na świat wcześniej i jakieś w końcu leczenie zadziała bo ciężka sprawa codziennie pół dnia spędzać w toalecie
-
adora , malutki ale sliczny ten twoj brzusio jeszcze urosnie i bedzie taki duzy jak nasze
chociaz ja jeszcze nie mam wielkiego i nie wiem czy mnie wywali wiecej bo to juz prawie 35 tc...ale dzidzie tez mam mala i my jestesmy nie za duzi wiec nie ma co kolosa sie spodziewac
adora lubi tę wiadomość
-
Bereda Ty juz masz 35 tydzien. Z tymi brzuchami to roznie jest wlasnie. Mi dopiero "wywalilo" pozniej ale tez nie byl jakis tam ogromny. Fakt, ze urodzilam w 37 tygodniu wiec troche za wczesnie. Pewnie by jeszcze urosl i bym wiecej przytyla. Syn wazyl 2350 jak sie urodzil a teraz na 3 lata wszyscy mowia, ze wysoki. Ja mam 168 a moj az 183 wiec dziecko niskie nie powinno byc.
Boze jak mi sie dluzy do tego skanu. Chyba oszaleje do tego czwartku.bereda11 lubi tę wiadomość
-
adora szybko zleci zobaczysz ,no to malutki synek rzeczywiscie no moj juz ma z 2500 tak mysle za tydzien bede wiedziala dokladnie ...
Madziaaa obys miala racje , oby juz nic wiecej nie wyszlo u niego to dla mnie najwazniejsze
-
maciejka89 wrote:Clio, czy Ty rowniez masz jakies doswiadczenia z hashi badz niedoczynnoscia i leczeniem ich w UK?
Maciejka, mam hashi zdiagnozowane jeszcze w pl. Tutaj z racji ciazy jestem pod opieka endokrynologow ze szpitala uniwersyteckiego.Clio -
adora wybieram zdj. robię zapodaj potem wyświetla mi się moje zdjęcie i pod spodem Link : naforum.zapodaj ...cos tam poniżej to samo następnie KOD HTML (i jakieś numerki) i jeszcze niżej BBCODE . a jeszcze poniżej i lekko z boku znaczek facebooka i udostepnij
-
fryzjerka wrote:adora wybieram zdj. robię zapodaj potem wyświetla mi się moje zdjęcie i pod spodem Link : naforum.zapodaj ...cos tam poniżej to samo następnie KOD HTML (i jakieś numerki) i jeszcze niżej BBCODE . a jeszcze poniżej i lekko z boku znaczek facebooka i udostepnij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 12:41