Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Cześć dziewczyny,jak się czujecie?Życzę miłego dnia i pozdrawiam każdą z Was
I wzajemnie!
Mnie wciąż meczy przeziębienie, mam 3 dni wolnego, a już 8 dni się ciagnie. Katar to już się zrobil koloru zielonego.. Glowa peka z bolu.. i ten kaszel, dobre, ze nie ma skurczy.
GP powiedziała, ze mogę pic lemsip, wiec pije, ale pisza w necie, ze w ciąży nie można..Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychowe wrote:I wzajemnie!
Mnie wciąż meczy przeziębienie, mam 3 dni wolnego, a już 8 dni się ciagnie. Katar to już się zrobil koloru zielonego.. Glowa peka z bolu.. i ten kaszel, dobre, ze nie ma skurczy.
GP powiedziała, ze mogę pic lemsip, wiec pije, ale pisza w necie, ze w ciąży nie można..
Skoro to już zielony kolor,to może zatoki? I stąd ten ból głowy. Zdrówka życzę Kochana.Najgorsze,że teraz możemy leczyć się tylko półśrodkami.mychowe lubi tę wiadomość
-
Energytrip ale super ten basen
Trzymam ogromne kciuki, by plan A się powiódł
Ja też w pracy pod koniec to ledwo człapałam, ale zaraz jak ją skończyłam, to ciśnienie mi poskoczyło - chyba leniuchowanie nie było mi pisane
Lilka Ty byś już mogła zacząć rodzićPrzecież my tu wszystkie czekamy na wieści i opis porodu
MamPanda dobrze, ze powoli to odkręcasz, taki stresik nie jest dobrySuper, ze scan juz niedługo
Seksualna gratulacjeRaczej nikogo nie ma tu ze Szkocji
Mychowe kiedyś jakaś z dziewczyn pisała by na katar włożyć sobie po ząbku czosnku w dziurkę od nosa. Podobno dużo się kicha, ale nos się szybciutko oczyszcza. Dużo zdrowia
Ula, gdzie Ty się podziewasz!!! Daj znać, ciekawość mnie zżeramychowe, energytrip, Ulala lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam pytanie: otóż wczoraj zachciało się się zmieniać pościel i robić większe porządki i ... dostawałam takich zadyszek w trakcie i słabo mi się robiło, aż mnie zadziwiło, że to dla mnie aż taki wysiłek. Czy też tak miałyście - uczucie, że brakuje Wam tchu? Męczą mnie też mdłości - nie wymiotuje - ale mdli mnie od południa do wieczora
-
hej dzieczyny od ktorego tygodnia mozna uzywac doplera bo kupialm na ebayu i na kartonie pisze ze od 21?
http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Infant-Prenatal-Heart-Listener-System-bnib-/151173030018?pt=UK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ&hash=item23329d6082 -
Zancia wydaje mi się, ze już możesz, ale nie za często. Ja u położnej miałam sprawdzane serduszko po raz pierwszy chyba właśnie coś około tego tygodnia. Ulala wie na 100% bo miała to urządzonko
Ula odezwij sie w końcu, bo zaczynam sie martwićUlala lubi tę wiadomość
-
jesteśmyLilka, energytrip, Nina, moni_c, mychowe, Kropka, Limerikowo, xcarolinex, kambel, Izabela, Plumb80, onka79, Brava lubią tę wiadomość
-
aj dziewczyny nie ma czasu oj nie ma!! wiec tak- jest co opisywać bo działo się oj działo.
miałam zaplanowane cc na 19,11,13 o 07:30 a o północy odeszły mi wody. no to pojechaliśmy do szpitala i o 00:20 miałam już 4cm rozwarcia!! zlot lekarzy, usg na łózku i decyzja- albo rodzimy naturalnie gdyz dziewczyny oby dwie głowami w dół albo cc i to już! i zadecydowałam- rodzimyzaraz dali epidural,kolejnyc check miał byc o 04:30 wiec tylko małe przygotowania i tak z 30 min miałam spokoju bo....bo czułam jak mnie cos ciśnie. była godz 03:00 i położna powiedziała,że może sprawdzi dlaczego a tu juz było pełne rozwarcie i główka trochę widoczna przy parciu! znowu zlot wszystkich bo nikt nie przygotowany i rodzimy. o 04:07 urodziła się Weronika ważąc 2500- ta w zółtej czapeczce. znowu szybko usg i sprawdzamy gdzie druga. niestety w trakcie jak Werka wyszła druga panna obróciła się pupą do dołu! więc szybko dodatkowe leki i lecimy na sale,żeby ją obrócić a w razie w cc. w trakcie drogi z pokoju na sale ta znowu się odwróciła i tym razem nogami w dół oplątując sie pępowiną. więc lekarze w ciągu 5 min i 2 parć praktycznie ją wyciągnęli. wiec o 04:32 urodziła się Hania ważąc 2190 gram
dziewczynki są cudowne a my w domu od czwartku.
buziaki!
mychowe, Kropka, energytrip, xcarolinex, Plumb80, onka79 lubią tę wiadomość