Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada - witam i gratulacje, oby wszystko przebiegło ok
Co do bicia serducha, to moze dadza Ci na sekundke posluchac na scanie (choc nie zawsze to robia ze wzgledu na obciazenie serca) ale napewno bedziesz go sluchac na wizycie u poloznej w 16tc
Co slychac dziewczyny? U nas czas leci super szybko, nieskromnie powiem, ze macierzynstwo jest cudne! (bynajmniej na ta chwile) Za 2,5tyg wracam juz do pracy, ohh nie chce mi sie, ale musze. No i mamy juz 5mcy i 5dni!!Driada0102, mychowe, Plumb80, energytrip lubią tę wiadomość
-
Driada-moje gratulacje
ja serduszka u położonej jeszcze nie słuchałam w 16 tyg powiedziała że jeszcze za wcześnie pewnie teraz w piątek będziemy słuchać.
Dziewczyny mam pytanko dziś moja dzidzia jest strasznie aktywna odpoczywala tylko podczas spaceru a tak non stop kopie jak nigdy. Aż zastanawiam się czy wszystko jest ok. Bo nigdy aż tyle nie kopala.czy u was też tak się zdarzało? -
No właśnie jadłam to co zazwyczaj
wczoraj mnie coś pobolewalo podbrzusze i czułam się tak jakbym miała zbite jajniki lub ich okolice,a dziś mała szaleje i właśnie kopie po podbrzuszu.dlatego też się martwie. W piątek mam akurat wizytę mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
-
kambel wrote:No właśnie jadłam to co zazwyczaj
wczoraj mnie coś pobolewalo podbrzusze i czułam się tak jakbym miała zbite jajniki lub ich okolice,a dziś mała szaleje i właśnie kopie po podbrzuszu.dlatego też się martwie. W piątek mam akurat wizytę mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Kambel, u mnie od 24 do około 28 tygodnia dzidzia najbardziej się ruszala i najmocniej było to czuć, czasem był dzień, gdzie była leniwa, ale później to nadrabiala w kolejne dni. Teraz chyba już nie ma u mnie tyle miejsca, bo ruchy są zupełnie inne. Mam nadzieje, że wszystko w porządku będzie.. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, jak się czujecie?
Mnie pobolewa wciąż to podbrzusze, ale odpoczywam jak najwięcej.
Mamy już łóżeczko i pościel. Zaczynają przychodzić pierwsze paczki z zamówionymi ciuszkamiJakie to wszystko malutkie, już zapomniałam chyba
Siedzę i patrzę na nie i nie mogę się doczekać !!!
Ja czuję ruchy, ale słabiej, chyba Victor się przekręcił. Ale ruchy są i to najważniejsze
Pozdrawiam !!! -
kambel wrote:No właśnie jadłam to co zazwyczaj
Plumb80, tyger, mychowe lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny kupiłam sterylizator Tommee Tippee zobaczymy za 2,5 miesiąca jak się sprawdzi teraz mysle o bujawce ma ktoras z wac mamaroo???
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamaroo-4Moms-baby-bouncer-rocker-swing-Chair-in-Red-used-but-boxed-/291087480042?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Bibs_Muslins_LE&hash=item43c62a74ea -
Zancia28 wrote:hej dziewczyny kupiłam sterylizator Tommee Tippee zobaczymy za 2,5 miesiąca jak się sprawdzi teraz mysle o bujawce ma ktoras z wac mamaroo???
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamaroo-4Moms-baby-bouncer-rocker-swing-Chair-in-Red-used-but-boxed-/291087480042?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Bibs_Muslins_LE&hash=item43c62a74ea
A Bujak to kosmiczny i dla mnie dosyć brzydkija mam lezaczki z takimi chaczykami na zabawki i te bujaczku wibrują. Do tego mam pożyczona chustawke bo sama bym nie kupiła.
-
kambel wrote:Ja nawet nie miałam pojęcia o takiej stronie
jedyne co odebrałam do paczkę z asdy z różnymi probkami
mychowe lubi tę wiadomość